Criteriul National

Bancile din gratare de otel, una dintre cele mai bune solutii pentru mobilierul urban

Bancile din gratare de otel, una dintre cele mai bune solutii pentru mobilierul urban
aprilie 02
10:18 2022

Mobilierul stradal ocupa un rol esential in orice oras. Acesta contribuie la identitatea vizuala a localitatii si in acelasi timp, reuseste sa le ofere cetatenilor un plus de confort. De asemenea, mobilierul stradal poate crea un sentiment de identitate pentru locuitorii orasului si poate fi un element central pentru socializare.

Cea mai comuna piesa de mobilier stradal este banca. Daca este plasata corespunzator, in parcuri sau in zonele de promenada, aceasata le permite oamenilor sa se relaxeze, sa socializeze si sa se bucure de atmosfera orasului.

Din pacate, multe dintre bancile din orase ajung sa fie victime ale hotilor sau ale celor care gasesc placere in a vandaliza spatiile publice. O banca rupta, desenata sau furata ajunge sa fie exact opusul scopului sau initial. Aceasta genereaza stres, teama si are un impact negativ din punct de vedere vizual.

Banca antifurt de la Asco Industrial Gratings – O solutie optima pentru orice oras

Cei de la Asco Industrial Gratings ofera o solutie excelenta impotriva celor care vandalizeaza sau fura mobilierul stradal: banca din gratare de otel galvanizat. O astfel de solutie reuseste sa asigure multiple avantaje:

  • Este foarte grea, ceea ce o face dificil de mutat dintr-o parte in alta. Pentru siguranta maxima si stabilitate aceasta poate fi prinsa in suruburi;

  • Fiind realizata sub forma unui gratar, este foarte greu de vandalizat. Nu se poate scrie niciun slogan si nu se poate desena nimic pe o astfel de banca;

  • Arata foarte bine. Este o banca ce poate face fata fara probleme cerintelor moderne de design urban. Aceasta ofera o importanta doza de minimalism si se incadreaza perfect in orice cadru urban;

  • Rezista fara probleme la factori externi ( schimbari de temperatura, vant, ploaie, zapada, etc), gratie galvanizarii.

Asco Industrial Gratings – Solutia optima atunci cand vine vorba despre obiecte din otel

Cei de la Asco Industrial Gratings nu construiesc doar banci. Acestia produc si gratare cu diverse destinatii, scari, garduri, porti si alte piese destinate functionarii corecte a vietii din mediul urban. Produsele pe care le recomanda sunt foarte rezistente la factori externi si sunt create pe baza unor studii atente, in asa fel incat sa fie cat se poate de eficiente. Compania este implicata in numeroase studii privind gratarele industriale si este deschisa la idei noi, in asa fel incat sa poata contribui la gasirea unor solutii urbane din ce in ce mai eficiente.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Razvan Nemesu

Razvan Nemesu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul