Criteriul National

Band-ul Amatis te invata ce greseli sa eviti atunci cand alegi muzica pentru nunta ta

Band-ul Amatis te invata ce greseli sa eviti atunci cand alegi muzica pentru nunta ta
ianuarie 30
11:54 2017

Viitorii miri isi doresc intotdeauna ca totul sa fie perfect la nunta lor, astfel ca se ingrijiesc din timp de toate aspectele esentiale. Printre acestea se numara si muzica, element destul de important la un astfel de eveniment. Ea este cea care dicteaza tonul petrecerii si creeaza atmosfera.

De aceea, nu incepeti niciodata ceremonia in liniste. Mentineti tot timpul pe fundal o piesa, de preferat lenta, pe care sa primiti invitatii. Sunetul trebuie sa fie ceva mai scazut pentru ca, la inceput, acestia trebuie sa aiba nevoie de putina liniste pana se orienteaza si se organizeaza la locuri.

Nu sari niciodata peste intalnirea cu cei care canta la nunta ta. Daca vrei sa apelezi la profesionisti, alege formatia Amatis din Bucuresti. Acestia iti vor oferi posibilitatea de a te intalni cu ei, inainte de nunta si de a urmari o proba, o mostra din show-ul pe care il fac la nuntile la care sunt invitati.

Mergi la o intalnire cu ei si stabiliti termenii contractului. Spune-le deschis care sunt preferintele tale muzicale si daca doresti in mod special un anumit set de melodii. De asemenea, formatia este specializata in mai multe genuri muzicale, iar datoria ta este sa le comunici daca iti place vreunul in mod deosebit si iti doresti sa il performeze mai mult pe acela.

Comunicarea este esentiala in aceste momente pentru ca, la fel ca in cadrul oricarui contract, cele doua parti trebuie sa se inteleaga, astfel incat sa se termine totul cu bine.

Nu uita sa stabilesti detalii legate de playlist. Fie ca alegi o formatie nunta, fie ca optezi pentru un Dj, trebuie sa existe un set de piese pe care ai vrea sa dansezi la nunta ta. Aceste lucruri trebuie stabilite dininate, pentru ca, in seara aceea nu vei putea sa soliciti acest lucru si sa ai pretentia sa il si primesti.

Nu lasa muzica prea tare. E adevarat ca trebuie sa mai si dansati, insa gandeste-te ca unii dintre invitati isi doresc sa mai si discute din cand in cand, motiv pentru care tu nu le poti ingradi aceasta libertate. Atunci cand stabilesti detalii contractuale, poti solicita volum scazut in timpul mesei si un gen de muzica ceva mai relaxant, cum este instrumentalul si un volum ridicat pentru momentele in care lumea se ridica la dans.

Daca sunt melodii sau genuri muzicale pe care nu le agreezi si care nu vrei sa se auda la nunta ta, comunica si acest lucru. In caz contrar, exista riscul ca formatia sa performeze o anumita melodie care tie nu iti place, iar acest lucru sa te indispuna.

In toate activitatile pe care le stabilesti pentru marele eveniment, nu uita ca cel mai important este sa comunici, sa iti spui parerea si sa iti manifesti dorintele.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo