Criteriul National

Band-ul Amatis te invata ce greseli sa eviti atunci cand alegi muzica pentru nunta ta

Band-ul Amatis te invata ce greseli sa eviti atunci cand alegi muzica pentru nunta ta
ianuarie 30
11:54 2017

Viitorii miri isi doresc intotdeauna ca totul sa fie perfect la nunta lor, astfel ca se ingrijiesc din timp de toate aspectele esentiale. Printre acestea se numara si muzica, element destul de important la un astfel de eveniment. Ea este cea care dicteaza tonul petrecerii si creeaza atmosfera.

De aceea, nu incepeti niciodata ceremonia in liniste. Mentineti tot timpul pe fundal o piesa, de preferat lenta, pe care sa primiti invitatii. Sunetul trebuie sa fie ceva mai scazut pentru ca, la inceput, acestia trebuie sa aiba nevoie de putina liniste pana se orienteaza si se organizeaza la locuri.

Nu sari niciodata peste intalnirea cu cei care canta la nunta ta. Daca vrei sa apelezi la profesionisti, alege formatia Amatis din Bucuresti. Acestia iti vor oferi posibilitatea de a te intalni cu ei, inainte de nunta si de a urmari o proba, o mostra din show-ul pe care il fac la nuntile la care sunt invitati.

Mergi la o intalnire cu ei si stabiliti termenii contractului. Spune-le deschis care sunt preferintele tale muzicale si daca doresti in mod special un anumit set de melodii. De asemenea, formatia este specializata in mai multe genuri muzicale, iar datoria ta este sa le comunici daca iti place vreunul in mod deosebit si iti doresti sa il performeze mai mult pe acela.

Comunicarea este esentiala in aceste momente pentru ca, la fel ca in cadrul oricarui contract, cele doua parti trebuie sa se inteleaga, astfel incat sa se termine totul cu bine.

Nu uita sa stabilesti detalii legate de playlist. Fie ca alegi o formatie nunta, fie ca optezi pentru un Dj, trebuie sa existe un set de piese pe care ai vrea sa dansezi la nunta ta. Aceste lucruri trebuie stabilite dininate, pentru ca, in seara aceea nu vei putea sa soliciti acest lucru si sa ai pretentia sa il si primesti.

Nu lasa muzica prea tare. E adevarat ca trebuie sa mai si dansati, insa gandeste-te ca unii dintre invitati isi doresc sa mai si discute din cand in cand, motiv pentru care tu nu le poti ingradi aceasta libertate. Atunci cand stabilesti detalii contractuale, poti solicita volum scazut in timpul mesei si un gen de muzica ceva mai relaxant, cum este instrumentalul si un volum ridicat pentru momentele in care lumea se ridica la dans.

Daca sunt melodii sau genuri muzicale pe care nu le agreezi si care nu vrei sa se auda la nunta ta, comunica si acest lucru. In caz contrar, exista riscul ca formatia sa performeze o anumita melodie care tie nu iti place, iar acest lucru sa te indispuna.

In toate activitatile pe care le stabilesti pentru marele eveniment, nu uita ca cel mai important este sa comunici, sa iti spui parerea si sa iti manifesti dorintele.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei