Criteriul National

Barbatii cu o atitudine impunatoare au mai mult de castigat in societate

Barbatii cu o atitudine impunatoare au mai mult de castigat in societate
noiembrie 25
12:35 2017

Poate ca nu stam sa ne gandim, dar barbatii care au o atitudine impunatoare vor avea mereu de castigat in societate, gratie felului in care se fac auziti, cunoscuti dar si respectati.

De unde incepe acest „truc”? Ei bine vestimentatia are si ea o cota parte la produsul final, langa care se adauga evident constitutia corporala, dar si modul in care ancoram elementele fetei si gestica.

Ai crezut vreodata ca un costum aranjat ca la carte sau dupa caz un tricou cu un mesaj impunator iti poate delimita rangul in societate?

Nu de putine ori micile detalii fac diferenta, o spun barbatii care au deja o experienta de viata si au cunoscut un real succes atat pe plan social, cat si profesional sau familial. Multi dintre ei, atunci cand cauta pe net haine barbati – aleg sa intre si sa isi cumpere piesele vestimentare de pe magazinul Imatrend.

Iata ce trebuie sa faci daca vrei sa surprinzi cu adevarat…barbat-elegant

Deseori majoritatea persoanelor adolescentine sau unele care dupa caz dintr-un motiv sau altul nu s-au maturizat indeajuns, cred ca brandurile cunoscute de la mall, sau cele despre care se face ”lobby” la televizor sunt de altfel si cheia succesului pentru toti.

Intr-o oarecare masura exista un sambure de adevar si in aceasta situatie, dar asta atrage de la sine si ancorarea spre o moda cu implicatii comune, fara sa existe diversitate, naturalete si dezinvoltura in exprimare.

Diferite branduri de pe taram american sau european propun articole vestimentare inedite

Cum ar fi daca ti-am spune ca exista anumiti designeri celebrii care aduc in decorul unor anumite piese vestimentare atat culori pastelate, cat si diferite imprimeuri care mai de care mai interesante, care sa te puna intr-o lumina cat se poate de buna in fata celor din jur?

In acest caz, tendintele promovate de brandurile Calvin Klein, Ralph Lauren, Pierre Cardin sau Tommy Hilfiger, ar putea aduce in decor schimbarea atitudinala  de care ai nevoie pentru a-ti confirma statutul in societate.

 Domeniul online, modalitatea facila prin care sa cumperi lucruri de calitate

fashionStiai ca in mediul online ofertele si promotiile sunt continue, magazinele de shopping oferind posibilitatea tuturor sa achizitioneze haine de top la preturi de nimic?

Se intampla in acest moment ca la categoria de articole vestimentare pentru barbati, anumit site-uri sa propuna un discount mai mare de 30% la produsele selectionate, astfel incat sa aduceti un plus de stil in garderoba dumneavoastra.

Viata sociala activa?

Pentru a da un plus de culoare si dinamica la nivel corporal, fie ca ne orientam dupa vremea de afara sau partenerul cu care urmeaza sa cinam, sa iesim in club si alte activitati distincte, ne putem orienta spre camasile cu imprimeu, care se pot potrivi cu mai multe perechi de blugi sau pantaloni.

In acest caz puteti sa beneficiati chiar si de discounturi de pana la 54% la anumite produse, care se pot imbina perfect in orice cadru organizational la care luati parte.

Cautati camasile pe corp pentru o exprimare aparte a densitatii musculare

Orice barbat care se respecta se impune prin statura sau postura. In acest caz o camasa pe corp va arata specificul muscular al unui barbat, dar va scoate in decor si modalitatea sa inedita de exprimare.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Ionut Barbieri

Ionut Barbieri

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo