Criteriul National

BATJOCURA CONTINUA! Ironia in Ministerul Transporturilor si despre Master Plan!

iulie 23
20:50 2015

Reabilitarea cailor ferate este o problema majora a transportului feroviar, iar modernizarea a 4.000 km de cale ferata in perioada 2015-2030, propusa in Master Planul General pentru Transport, este mult, dar nu si suficient, a declarat Robert Dobre, consilier superior in Ministerul Transporturilor.

Mater Plan Romania

 „Noi glumim in Ministerul Transporturilor, ca la fotbal, la politica si la Master Plan se pricepe toata lumea. In urma celor cinci dezbateri publice, Master Planul a suferit foarte multe modificari. A fost o munca anevoioasa” a declarat domnul Dobre.

 

Oficialul a mentionat totodata ca Master Planul a fost bine primit la Comisia Europeana.

„Au mai fost niste clarificari pe care le-am facut in sedinta tehnica din 1 iulie. Pentru prima data, Comisia Europeana a spus ca nu mai are niciun comentariu (referitor la Master Plan). In fond nu va fi o aprobare a Master Planului, CE va spune ca nu mai are nicio observatie, deci ca suntem eligibili pentru fondurile pentru aceste proiecte.

Documentul se afla la Bruxelles, este in forma agreata cu Comisia Europeana in baza tuturor intalnirilor. A durat un pic pentru ca toate observatiile acestea din ultimele luni au trebuit integrate acolo unde isi au locul, vorbim de un document de 1.400 de pagini, destul de greoi si la propriu si la figurat”, a spus Dobre.

El a afirmat ca, in total, s-au primit 80 de observatii pentru Master Plan, iar cele mai multe au vizat viitoarea autostrada Sibiu-Pitesti.

Sursa foto : forum.construim-romania.ro

Comentarii

Comentarii

Articole similare

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo