Criteriul National

Belciugul PORCI(ților) NAȚIONAL-SOCIALISTE din M(ama) EUROPĂ

Belciugul PORCI(ților) NAȚIONAL-SOCIALISTE din M(ama) EUROPĂ
mai 11
08:47 2016

 

 

HRISTOS A ÎNVIAT !

 Dragii mei cititori astăzi o să vă povestesc despre COCINA PORCILOR. Din respect față de toți, vă invit să parcurgeți pînă la final aceste rânduri și să nu vă speriați!

porci

Poate că deja vă și întrebați oare și de ce?

Fără să fac niciun fel de discriminare, vă amintesc că și ei se RĂHAȚESC, nu-i așa? Iar noi ca un popor ADORMIT ca în basmele fraților GRIMM ne bucurăm că mai sfârâie grătarele încă o dată pentru toată suflarea din EUROPA.

Acum să mă ierte DUMNEZEU, dacă unii sărbătoresc separat victoria (ÎMPOTRIVA CELUI RĂU … NAZISMUL, FASCISMUL, …) și MÂNCĂ separat porcul lor …nu au decât. Dar vă întreb , cu cele mai bune intenții , oare când vor fi la aceeași masă cu tot arsenalul cu care AU ÎNVINS? Nu e așa că e avem de a face cu o CACEALMA JIDĂNEASCĂ  iar sensul acestei sărbători a fost rapid deturnat și mistificaat?

De aceea, nici nu vreau să intru în detalii cu date și cifre ! Dar vă rețin puțin atenția că imediat noi SĂRBĂTORIM ZIUA CLANULUI REGAL. Cel mai rău e de BASARABENI care au în COASTA lor niște TREPĂDUȘI din NATO! Să mă ierte Marele Licurici,dar se observă cu ochiul liber ceea ce se petrece pe acolo…

 

Am spus COASTĂ pentru că și HRISTOS MÂNTUITORUL a fost împuns “ÎN COASTĂ” tot de un LEGIONAR dar nu din LEGIUNEA NATO. Ehei, simbolistica asta care-și are originile în MASONERIE e grea de descifrat (pentru unii nu și pentru mine).

Dar să trecem mai departe că tot am pomenit de BUCĂTARI ȘI OSPĂTARI vreau să spun doar două cuvinte despre ei. Sunt cu siguranță în ambele tabere la datorie numai că unii din BLOCUL MULTICULTURALIST vor servi cât de curând ALIMENTE care conțin NANOTEHNOLOGIE (nano-particole).

Cu alte cuvinte se va servi și RAHATUL defunctului animal sau mă rog în lipsă de animal posibil să avem și VRĂJMAȘI că tot ne-am înmulțit ca FURNICILE pe planetă de o să o sufocăm săraca… prin 2050. Să zicem că în cealaltă tabără de ÎNVINGĂTORI momentan e la post din cauza EMBARGO-ULUI impus de COCINA PORCIților. Dar sunt totuși activi în campaniile militare din SIRIA.

Dar, mai mult decât ni se înfîțișează există parcă o nouă sminteală, o nouă modă, aceea a acceptării fărăr a crâcni a tot ceea ce a fost, este …sau va fi de la acești adevărați formatori de opinii strâmbe! Și parcă în AȘA HAL au ajuns încât practic ne și învață cum anume să gândim sau să acționăm, ca și cum noi am fi atât de limitați!

pragmatism

 

Revenind cu discuția sespre acest CLAN, pot să vă spun doar că se pregătesc și fiecare dintre acești NEICA-NIMENI au „motoarele turate la maxim”. Nu de alta, dar în anumite cercuri de influență, în locuri publice sau în cele virtuale se vorbește din ce în ce mai des despre ei Bineînțeles, în mediile de comunicare aservite, ploconite lor! De parcă ar fi soluția soluțiilor, ABSOLUTUL..

Am văzut cu ochii mei la proteste cum se agitau MONARHIȘTII dar imediat ce s-a ales un GUVERN (de pleavă) nu au mai fost așa de vocali. Au băgat capul la cutie. Mulți nu știu că toate REGALITĂȚILE din lume au pe blazoanele lor numai REPTILE și VÎRCOLACI. Noi popor milenar, am înfipt lancea în capul LOR de am intrat în istorie. Fiind dăltuiți pentru eternitate pe columna lui TRAIAN. Acum fie vorba între noi poate au și sânge (albastru) de VÎRCOLACI. Mai știi așa spun gurile rele. Dar nu-i treaba noastră. Noi cel puțin eu nu mai vreau un alte  PREȘ-uri ca cei de la…COTROCENI. Mi-a cam ajuns…

CARICATURA

Unde face de fiecare dată (când are ocazia în fața camerelor) apologia „mai marelui învingător și SLUGĂRNICIA VEȘNICĂ către înalta poartă.”  O LECȚIE ÎNVĂȚATĂ PE DE ROST ȘI PRELUATĂ DE LA PREDECESORUL SĂU. Nu degeaba erau acele ședințe comune. Mai mai multe detalii le puteți găsi și aici .

Până una alta noi am rămas cu BELCIUGUL în mână că PORCIții au zburat de mult spre grătare. Eu v-am spus POVESTEA PORCULUI și în încheiere, ca semn al comuniunii aparte… dedic o melodie cu această ocazie. Așa, una mai săltăreață defel, ca să mai zâmbim un pic!

  O zi bună de la DOMNUL.

 

Sursa foto :danuttanase.wordpress.com,www.ziarulevenimentul.ro,

Redacţia ziarului Criteriul Naţional mulţumeşte autorului pentru excelentul material care a dorit ca identitatea să-i fie protejată din motive lesne de înţeles!

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Daniel Mihai

Daniel Mihai

Doctor în Interpretare Muzicală, profesor titular la disciplina vioară a Catedrei de Corzi în cadrul Colegiului Național de Arte Regina Maria din Constanța

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo