Criteriul National

Belciugul PORCI(ților) NAȚIONAL-SOCIALISTE din M(ama) EUROPĂ

Belciugul PORCI(ților) NAȚIONAL-SOCIALISTE din M(ama) EUROPĂ
mai 11
08:47 2016

 

 

HRISTOS A ÎNVIAT !

 Dragii mei cititori astăzi o să vă povestesc despre COCINA PORCILOR. Din respect față de toți, vă invit să parcurgeți pînă la final aceste rânduri și să nu vă speriați!

porci

Poate că deja vă și întrebați oare și de ce?

Fără să fac niciun fel de discriminare, vă amintesc că și ei se RĂHAȚESC, nu-i așa? Iar noi ca un popor ADORMIT ca în basmele fraților GRIMM ne bucurăm că mai sfârâie grătarele încă o dată pentru toată suflarea din EUROPA.

Acum să mă ierte DUMNEZEU, dacă unii sărbătoresc separat victoria (ÎMPOTRIVA CELUI RĂU … NAZISMUL, FASCISMUL, …) și MÂNCĂ separat porcul lor …nu au decât. Dar vă întreb , cu cele mai bune intenții , oare când vor fi la aceeași masă cu tot arsenalul cu care AU ÎNVINS? Nu e așa că e avem de a face cu o CACEALMA JIDĂNEASCĂ  iar sensul acestei sărbători a fost rapid deturnat și mistificaat?

De aceea, nici nu vreau să intru în detalii cu date și cifre ! Dar vă rețin puțin atenția că imediat noi SĂRBĂTORIM ZIUA CLANULUI REGAL. Cel mai rău e de BASARABENI care au în COASTA lor niște TREPĂDUȘI din NATO! Să mă ierte Marele Licurici,dar se observă cu ochiul liber ceea ce se petrece pe acolo…

 

Am spus COASTĂ pentru că și HRISTOS MÂNTUITORUL a fost împuns “ÎN COASTĂ” tot de un LEGIONAR dar nu din LEGIUNEA NATO. Ehei, simbolistica asta care-și are originile în MASONERIE e grea de descifrat (pentru unii nu și pentru mine).

Dar să trecem mai departe că tot am pomenit de BUCĂTARI ȘI OSPĂTARI vreau să spun doar două cuvinte despre ei. Sunt cu siguranță în ambele tabere la datorie numai că unii din BLOCUL MULTICULTURALIST vor servi cât de curând ALIMENTE care conțin NANOTEHNOLOGIE (nano-particole).

Cu alte cuvinte se va servi și RAHATUL defunctului animal sau mă rog în lipsă de animal posibil să avem și VRĂJMAȘI că tot ne-am înmulțit ca FURNICILE pe planetă de o să o sufocăm săraca… prin 2050. Să zicem că în cealaltă tabără de ÎNVINGĂTORI momentan e la post din cauza EMBARGO-ULUI impus de COCINA PORCIților. Dar sunt totuși activi în campaniile militare din SIRIA.

Dar, mai mult decât ni se înfîțișează există parcă o nouă sminteală, o nouă modă, aceea a acceptării fărăr a crâcni a tot ceea ce a fost, este …sau va fi de la acești adevărați formatori de opinii strâmbe! Și parcă în AȘA HAL au ajuns încât practic ne și învață cum anume să gândim sau să acționăm, ca și cum noi am fi atât de limitați!

pragmatism

 

Revenind cu discuția sespre acest CLAN, pot să vă spun doar că se pregătesc și fiecare dintre acești NEICA-NIMENI au „motoarele turate la maxim”. Nu de alta, dar în anumite cercuri de influență, în locuri publice sau în cele virtuale se vorbește din ce în ce mai des despre ei Bineînțeles, în mediile de comunicare aservite, ploconite lor! De parcă ar fi soluția soluțiilor, ABSOLUTUL..

Am văzut cu ochii mei la proteste cum se agitau MONARHIȘTII dar imediat ce s-a ales un GUVERN (de pleavă) nu au mai fost așa de vocali. Au băgat capul la cutie. Mulți nu știu că toate REGALITĂȚILE din lume au pe blazoanele lor numai REPTILE și VÎRCOLACI. Noi popor milenar, am înfipt lancea în capul LOR de am intrat în istorie. Fiind dăltuiți pentru eternitate pe columna lui TRAIAN. Acum fie vorba între noi poate au și sânge (albastru) de VÎRCOLACI. Mai știi așa spun gurile rele. Dar nu-i treaba noastră. Noi cel puțin eu nu mai vreau un alte  PREȘ-uri ca cei de la…COTROCENI. Mi-a cam ajuns…

CARICATURA

Unde face de fiecare dată (când are ocazia în fața camerelor) apologia „mai marelui învingător și SLUGĂRNICIA VEȘNICĂ către înalta poartă.”  O LECȚIE ÎNVĂȚATĂ PE DE ROST ȘI PRELUATĂ DE LA PREDECESORUL SĂU. Nu degeaba erau acele ședințe comune. Mai mai multe detalii le puteți găsi și aici .

Până una alta noi am rămas cu BELCIUGUL în mână că PORCIții au zburat de mult spre grătare. Eu v-am spus POVESTEA PORCULUI și în încheiere, ca semn al comuniunii aparte… dedic o melodie cu această ocazie. Așa, una mai săltăreață defel, ca să mai zâmbim un pic!

  O zi bună de la DOMNUL.

 

Sursa foto :danuttanase.wordpress.com,www.ziarulevenimentul.ro,

Redacţia ziarului Criteriul Naţional mulţumeşte autorului pentru excelentul material care a dorit ca identitatea să-i fie protejată din motive lesne de înţeles!

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Daniel Mihai

Daniel Mihai

Doctor în Interpretare Muzicală, profesor titular la disciplina vioară a Catedrei de Corzi în cadrul Colegiului Național de Arte Regina Maria din Constanța

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo