Criteriul National

Beneficiaza de un training de Microsoft Office

Beneficiaza de un training de Microsoft Office
septembrie 06
16:12 2020

criteriul

 

 

Accesarea si utilizarea unor instrumente tehnologice fizice sau online pot fi de un real ajutor, in special pentru dezvoltarea personala. Astfel, din punct de vedere profesional, pe termen lung, beneficiile vor contina sa apara.

Accesarea si utilizarea unor instrumente tehnologice fizice sau online pot fi de un real ajutor fie pentru uz personal si rezolvarea unor proiecte, fie pentru un profesional si cu precadere pentru acest sector de activitate.

In cadrul companiilor cunoasterea Microsoft Word este un aspect necesar, esential si chiar obligatoriu am spune noi. Orice proces se desfasoara in zilele noastre prin tehnologie, iar cunoasterea si utilizarea programului Microsoft este la baza desfasurarii unor procese si respectiv, a succesului unei companii.

Iar toti cei care nu cunosc foarte bine programul sau cei care doresc sa-si dezvolte abilitatile la un nivel profesional, acum au posibilitatea sa apeleze la un training Microsoft Word sustinut de catre specialisti si adaptat oricarui nivel de cunoastere si oricarei persoane. Astfel, cursul este ideal atat pentru incepatori, cat si pentru cei care vor sa-si consolideze cunostintele sau sa descopere o serie de trucuri care sa-I ajute privind operarea datelor mult mai facila. Iata si ce beneficii poti avea pe urma unui astfel de curs.

Ce beneficii poti obtine prin parcurgerea unui training Microsoft Word

Un prim lucru pe care si-l doreste oricine la finalizarea unui curs sau a unui ciclu de invatamant este o diploma. Aceasta diploma va arata pe viitor ca ai reusit sa parcurgi si sa termini cursurile si ca ai reusit sa asimilezi toate cunostintele necesare.

de preferat una acreditata pe care o poate adauga la CV-ul personal pentru a-si creste valoarea sau prin intermediul careia poate profesa in domeniu.

Astfel, daca doresti sa aplici pentru diverse posturi de birou precum secretariat, back office sau front office ori office manager la o companie, cu siguranta diploma si cunostintele pe care le vei obtine iti vor asigura un astfel de loc de munca.

Un alt avantaj e ca vei invata toate notiunile de care ai nevoie si cu aplicabilitate imediata. Baza acestui training MS Office sustinut de Brightway® cuprinde nu doar informatii teoretice, ci majoritar lucruri esentiale de pus in practica. De altfel vei afla si numeroase trucuri si sfaturi privind utilizarea tuturor functiilor MS Office sau a celor mai importante, pe care sa le poti utiliza oricand in facilitatea unui proiect.

Cum sa alegi cel mai bun training Microsoft Office

Sunt foarte multi traineri pe piata, iar pachetele de cursuri vor fi si ele intr-un numar cat mai mare. Desi bugetul e un aspect foarte important care te va convinge sau te va indeparta de alegerea unui astfel de curs, nu este intotdeauna un criteriu optim dupa care sa-l alegi pe cel mai bun.

Cel mai bun curs Word este derulat de specialisti, iar de acest lucru iti vei da seama inca de la primele ore. Specialistii sunt rabdatori si vin cu o structura dedicata in minte, motiv pentru care vei asimila toate cunostintele pas cu pas.

Iar costurile cursului oferit de Brightway®, am spune noi ca sunt relativ accesibile si extrem de eficiente, fiind recomandate de o multime de persoane atestand astfel profesionalismul acestora.

De ce sa apelezi la training MS Office sustinut de Brightway®

De regula, orice curs are un inceput si un sfarsit. La Brightway® conceptul este putin diferit. Desi cursul se deruleaza pe parcursul a doar cateva zile, lucru ce ar putea fi indoielnic pentru unii din prisma informatiilor si a cunostintelor pe care le-ar putea obtine, ele sunt bine planificate astfel incat sa nu lase loc de compromisuri. Chiar daca prezenta ta la un astfel de curs va lua sfarsit in doar cateva zile, Brightway® ofera asistenta consecventa si dedicata timp de 3 luni dupa finalizarea acestuia. Astfel, daca te afli la birou in fata unei provocari si nu stii cum sa procedezi, poti sa-ti contactezi trainerul astfel incat sa ti se sugereze o serie de tehnici la care poti apela. In cele din urma vei avea toate cunostintele de care ai nevoie pentru a opera Office-ul ca un adevarat specialist.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Alexandru Razvan

Alexandru Razvan

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul