Criteriul National

Beneficiile Aplicatiei Easy SSM

Beneficiile Aplicatiei Easy SSM
mai 18
16:55 2020

Protectia muncii, siguranta in munca si in situatiile de urgenta si informatiile legate de stingerea incendiilor sunt importante pentru firme. Atat firmele care sunt la inceput de drum, cat si cele mari au nevoie sa rezolve aceste aspecte in timp cat mai scurt. Eficienta este daruita de aplicatia Easy SSM, care ofera posibilitatea rezolvarii intregului proces intr-un mod placut si simplu. Iata mai jos cateva dintre beneficiile aplicatiei Easy SSM:

  1. Se reduc cheltuielile firmei in ceea ce priveste birotica

Intreg procesul ce tine de protectia muncii, stingerea incendiilor sau siguranta in munca este realizat cu ajutorul unei simple aplicatii. Aceasta varianta ofera beneficii multiple. Un avantaj important este legat de reducerea cheltuielilor generale si mai ales in zona de birotica. Sunt eliminate complet hartiile din toate rapoartele si documentele necesare. Asadar, orice afacere poate sa aiba costuri reduse si eficienta maxima. Biroul poate sa fie oricand mutat pentru ca nu se folosesc programe descarcate intr-un punct fix. Se foloseste o aplicatie pe o platforma online care poate sa fie accesata de oriunde. Se contruieste un cont de utilizator si se pune o parola. In acest mod se poate folosi aplicatia de oriunde.

  1. Centrarea atentiei este pe rezultatele muncii si pe dezvoltarea afacerii

Pentru ca totul devine foarte simplu de gestionat, centrarea atentiei generale se poate face pe dezvoltarea afacerii respective. Astfel se pot obtine rezultate din ce in ce mai bune ale proiectelor. Orice proprietar al firmei doreste sa aiba timp sa lucreze la proiectele importante pentru el. Folosirea aplicatiei Easy SSM este un aliat important in eficienta in munca. Aici toate informatiile sunt bine pozitionate si pot sa fie oricand gestionate foarte simplu.

  1. Controlul asupra tuturor procedurilor

Procedurile din cadrul acestui domeniu al protectiei muncii sunt bine organizate in cadrul aplicatiei Easy SSM. Ele sunt logice, au un parcurs ce poate sa fie urmat imediat conform instructiunilor. Asadar, controlul total asupra desfasurarii procesului este asupra celui care se ocupa de acest domeniu.

  1. Planificarea activitatilor pe un an de zile

Planificarea activitatilor se poate face chiar si pentru un an de zile din momentul inceperii folosirii aplicatiei. Totul este usor de completat, de organizat si de lucrat. Nu exista surprize. Puteti beneficia de Audit planificat si de pasi logici pentru a urma procedurile intr-un mod corect. Astfel totul va fi in regula in permanenta.

  1. Testarile si instructajele se fac Online

Un beneficiu major al aplicatiei online este insasi testarea. Aceasta se poate face online, fara a fi nevoie de alte instrumente pentru a putea avea rezultatele la teste. Astfel puteti sa fiti siguri de eficienta aplicatiei Easy SSM.

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul