Criteriul National

Beneficiile de a consuma bere artizanala

Beneficiile de a consuma bere artizanala
noiembrie 26
19:46 2020

Berea artizanala este din ce in ce mai apreciata in randul consumatorilor de bere de calitate. Aceasta este realizta in productii mici, in fabrici din intreaga tara. Cei care produc acest tip de bere sunt cu adevarat pasionati de bere si vor sa imbogateasca gustul ei cu ingrediente naturale. Pentru a cumpara bere artizanala Stout poti accesa link-ul urmator: https://www.la100deberi.ro/. Aceasta te va surprinde prin gustul ei desavarsit. Iata care sunt beneficiile de a consuma bere artizanala:

  1. Gustul berii este unul special, deosebit

Primul beneficiu major al berii artizanale este acela ce tine de gustul sau. Aromele unei astfel de beri sunt puternice, pregnante, iar combinatiile sunt unice. De asemenea modul de preparare ajuta in definirea gustului fiecarui tip de bere care se incadreaza in aceasta categorie. Gustul poate sa fie oferit de mici secrete provenite din retetele vechi. El este definit si de catre atentia la orice mic detaliu care este inclus in procesul de productie: ingredientele, prepararea, pastrarea. Berea este nepasteurizata si neprocesata. Astfel se mentin anumite atribute ale berii, precum: enzimele, drojdia, etc. Toate acestea fac berea sa fie unica si sa aiba gustul sau specific.

  1. Ingredientele folosite sunt de cea mai buna calitate

Ingredientele utilizate la productia de bere de tip artizanal, sunt simple si clasice. Ele sunt de drojdie, hamei, malt, apa. Acestea sunt combinate diferit, oferind diverse concentratii. Berea poate sa primeasca si alte ingrediente in plus pentru a construi alte retete, insa cea artizanala se bazeaza pe cele simple.

  1. Poti sa descoperi retete vechi, care erau folosite acum multi ani

Retetele vechi, traditionale, sunt respectate si folosite des in productiile micro-fabricilor de bere. Aceste fabrici independente aduc traditiile vechi in fata consumatorilor pasionati de bere. Berea artizanala poate sa utilizeze retete care au secrete bine pastrate pentru a surprinde intr-un mod placut clientii. Astfel, daca incerci o bere artizanala, poti sa descoperi un gust deosebit, special.

  1. Se pune accent pe experienta clientului si nu pe profit

Cei care fac o micro-fabrica pentru uz propriu sau pentru a distribui catre public, sunt pasionati de productia de bere. Ei cauta sa construiasca cea mai buna bere, folosind tehnici vechi si noi, punand accent pe calitatea intrtegului proces. Astfel, vei avea parte de o experienta placuta gustativa si de cele mai bune ingrediente, toate fiind naturale. Micii producatori vor sa aduca tuturor clientilor bucuria de a bea o bere artizanala superioara.

  1. Se produc anumite retete de bere doar la cerere, in cantitati mici

Exista anumiti distribuitori care cer retete speciale produse in cantitati mici. Acestea sunt oricand realizate la comanda si sunt livrate in acele locatii. Astfel, poti intalni anumite retete originale sau deosebite in restaurante, baruri sau magazine fizice si online. Ele sunt oricand apreciate si iubite de catre cei pasionati de berea artizanala.

In concluzie, ai multiple beneficii ale berii artizanale. Ele sunt legate de modul sau de preparare, de faptul ca este nepasteurizata si neprocesata. Astfel se mentin anumite proprietati speciale ale berii. De asemenea te poti bucura de ingrediente natuarale si de retete unice.

 

 

 

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul