Criteriul National

BENEFICIILE DE A STA LA UN HOTEL DE 5 STELE

BENEFICIILE DE A STA LA UN HOTEL DE 5 STELE
aprilie 03
11:53 2020

De fiecare dată când cauți un hotel în București sau altă capitală europeană, te întrebi cum este să stai la un hotel de lux de 5 stele? Hotelurile de lux pot ridica la alt nivel experiența de a sta la hotel și merită investiția și timpul petrecut acolo.

Totul începe cu designul exclusivist. Probabil că ai remarcat că tot ceea ce ține de design exterior, recepție, holul de la intrare și toate locurile publice are un design deosebit, realizat de specialiști. Acest lucru te face să te simți că ești într-un loc special din momentul în care intri pe ușă.

Parfumul este alt detaliu pe care hotelurile de 5 stele îl folosesc pentru a oferi clienților o experiență deosebită. La recepție, pe coridoare și în alte spații comune vei observa un parfum subtil ce va da altă dimensiune senzorială a experienței tale la hotel.

Siguranța este foarte bună la hotelurile de 5 stele. Sunt folosite camere de supraveghere și carduri de acces pentru camere și chiar pentru lift. Camerele sunt dotate cu seif, iar intrarea în hotel este păzită de personal discret însă foarte atent la tot ceea ce se întâmplă.

Majoritatea hotelurilor de lux au câteva baruri și restaurante cu specific diferit sau stil diferit. Unele hoteluri au chiar și restaurante cu stele Michelin. Hotelul de 5 stele din București Suter Palace are restaurantul într-o locație luxoasă și elegantă, cu atmosferă relaxantă, personal de înaltă clasă și bucătari excepționali. Meniul special conține un amestec de clasic și contemporan, băuturi fine și un ambient perfect pentru a-ți dori să vrei să revii.

Camerele hotelurilor de 5 stele sunt echipate cu tot ceea ce ai nevoie pentru a te simți excelent. Printre aceste dotări se numără halatul, papucii de casă, cafetiera, televizorul modern cu multe opțiuni de canale internaționale, birouri spațioase, minibar, multe prosoape, produse cosmetice de la branduri renumite și multe altele.

La finalul fiecărei zile, contează cât de bine de odihnești în timpul nopții. Paturile hotelurilor de 5 stele sunt mari și primitoare, iar lenjeria de pat este densă și confortabilă încât vei vrea să stai cât mai mult în pat, ba chiar să iei micul dejun acolo. Vei vedea că numărul, mărimea și calitatea pernelor contează foarte mult.

Hotelurile de 5 stele au cele mai frumoase camere de hotel. Uneori sunt amenajate după o temă sau în legătură cu locația în care se află. Camerele sunt foarte confortabile și atrăgătoare. De exemplu, hotelul-boutique Suter Palace are o cameră numită Muller ce s-a născut din iubirea pentru culoarea roșu. Roșu denotă putere și pasiune, dar și dorință, foc, energie, pericol, forță și determinare. Designerul care a decorat camera a folosit roșul într-un mod spectacular, lucru pe care îl vei descoperi la următoarea ta vizită la Suter Palace.

Una dintre particularitățile acestui hotel-boutique este că fiecare cameră este decorată diferit, cu o altă temă și paletă coloristică – ceea ce înseamnă că la viitoarea ta vizită poți alege altă cameră și experimenta alt stil.

La fel ca parfumul ambiant, muzica ambientală este folosită pentru a crea un mediu extrem de plăcut în timp ce te îndrepți spre camera ta de hotel. Restaurantul, coridoarele și alte locuri comune folosesc muzica armonioasă pentru a trezi sentimentul de liniște și relaxare – exact ceea ce vrei să experimentezi într-un hotel de 5 stele chiar și în aglomeratul București.

Un alt beneficiu întâlnit la hotelurile de 5 stele îl reprezintă posibilitatea de a organiza pentru oaspeții săi evenimente corporate, evenimente private și petreceri private. Hotelurile sunt bine echipate și oferă facilități pentru nunți și banchete, conferințe și întâlniri de afaceri. La Suter Palace găsești un salon spațios pentru evenimente, meniu cu feluri de mâncare diverse, tradiționale și nu numai, băuturi fine, muzică bună și cazare – toate acestea pentru a vă oferi o experiență unică, de lux.

Așadar, cazarea la un hotel de 5 stele de lux este o experiență fantastică ce are beneficii remarcabile. Oferta hotelului-boutique Suter Palace se alătură ofertelor multor hoteluri incredibile din lume. Ele merită luate în considerare atunci când îți plănuiești vacanța sau evenimentul căci vor face tot posibilul să îți ofere experiențe ce se vor transforma în amintiri deosebite.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Stefan

Stefan

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul