Criteriul National

Beneficiile si dezavantajele inchirierii unui apartament in regim hotelier in Constanta

 Breaking News
Beneficiile si dezavantajele inchirierii unui apartament in regim hotelier in Constanta
august 02
09:41 2017

Inchirierea unui apartement in regim hotelier presupune folosirea pe o perioada limitata de timp a unei locuinte. Aceasta optiune este preferata de multe persoane care doresc sa petreaca o vacanta confortabila, in intimitate si cu costuri cat mai mici.

 

Apartementele care functioneaza in regim hotelier ofera mai mult spatiu, decat camerele de hotel traditionale si in plus ofera chiriasului posibilitatea de a folosit bucatariile, complet utilate. Deci o vacanta la mare poate fi o experienta extraordinara, pentru personele care au un anumit regim alimentar si pentru familiile cu copii.

 

Avantajele apartamentului in regim hotelier in orasul Constanta

Cand vine vorba de vacanta la mare un apartamente in regim hotelier Constanta trebuie luate in seama, pentru ca aceasta solutie vine cu numeroase beneficii.

  1. Apartementele in regim hotelier Constanta, sunt mai ieftine decat cele din statiunea Mamaia sau alte statiuni, deci se pot face econmii importante de bani. De obicei apart-hotelurile din Constanta sunt situate in zone cheie, foarte accesibile pentru turisti.
  1. Persoanele care aleg sa aceasta solutie pot vizita usor obiectivele turistice ale Constantei, insa se pot delecta foarte rapid de excentritatile statiunii Mamaia, cea mai populara statiune a litoralului romanesc.
  1. Spatiu este un alt beneficiu de care se bucura cei ce aleg regimul hotelier, pentru ca apartamentele sunt spatioase si bine compartimentate. In Constanta functioneaza in regim hotelier apartamente cu doua, trei sau patru camere.
  1. Confort sporit. Astfel de unitati de cazare sunt, de obice dotate cu mobilier nou si aparate electocasnice care cresc confortul pe durata sejurului. Aragazul, plita pe gaz, masina de spalat rufe si aparatul de aer conditionat sunt doar cateva dintre dispozitivele care sporesc confortul pe durata vacantei.
  1. Mai multe optiuni pentru plaje. Ceea ce nu cunosc multi dintre turisti este ca in orasul Constanta plajele sunt mai mari, mai curate, mai aerisite si mai spectaculoase decat cele din statini! Plajele din oras nu sunt sufocate, iar preturile pentru servicii sunt mai mici decat in orice alta statiune. Chiar si bar-beach-urile din Constanta practica preturi mai mici pentru bauturi alcoolice, non alcoolice si alte produse.

Dezavantajele apartamentelor in regim hotelier

  1. Un dezavantaj al sistemului in regim hotelier consta in faptul ca nu este asigurat serviciu de room-service non stop! Deci nu beneficiezi de serviciile ofertie de hoteluri.
  1. Un inconvenent este lipsa prestantei, personele care aleg apart-hotelurile in Constanta trebuie sa verifice mai mult ofertele de inchiriere si review-urile clientilor pentru a evita sa fie pacalite.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo