Criteriul National

Beneficiile si dezavantajele inchirierii unui apartament in regim hotelier in Constanta

 Breaking News
Beneficiile si dezavantajele inchirierii unui apartament in regim hotelier in Constanta
august 02
09:41 2017

Inchirierea unui apartement in regim hotelier presupune folosirea pe o perioada limitata de timp a unei locuinte. Aceasta optiune este preferata de multe persoane care doresc sa petreaca o vacanta confortabila, in intimitate si cu costuri cat mai mici.

 

Apartementele care functioneaza in regim hotelier ofera mai mult spatiu, decat camerele de hotel traditionale si in plus ofera chiriasului posibilitatea de a folosit bucatariile, complet utilate. Deci o vacanta la mare poate fi o experienta extraordinara, pentru personele care au un anumit regim alimentar si pentru familiile cu copii.

 

Avantajele apartamentului in regim hotelier in orasul Constanta

Cand vine vorba de vacanta la mare un apartamente in regim hotelier Constanta trebuie luate in seama, pentru ca aceasta solutie vine cu numeroase beneficii.

  1. Apartementele in regim hotelier Constanta, sunt mai ieftine decat cele din statiunea Mamaia sau alte statiuni, deci se pot face econmii importante de bani. De obicei apart-hotelurile din Constanta sunt situate in zone cheie, foarte accesibile pentru turisti.
  1. Persoanele care aleg sa aceasta solutie pot vizita usor obiectivele turistice ale Constantei, insa se pot delecta foarte rapid de excentritatile statiunii Mamaia, cea mai populara statiune a litoralului romanesc.
  1. Spatiu este un alt beneficiu de care se bucura cei ce aleg regimul hotelier, pentru ca apartamentele sunt spatioase si bine compartimentate. In Constanta functioneaza in regim hotelier apartamente cu doua, trei sau patru camere.
  1. Confort sporit. Astfel de unitati de cazare sunt, de obice dotate cu mobilier nou si aparate electocasnice care cresc confortul pe durata sejurului. Aragazul, plita pe gaz, masina de spalat rufe si aparatul de aer conditionat sunt doar cateva dintre dispozitivele care sporesc confortul pe durata vacantei.
  1. Mai multe optiuni pentru plaje. Ceea ce nu cunosc multi dintre turisti este ca in orasul Constanta plajele sunt mai mari, mai curate, mai aerisite si mai spectaculoase decat cele din statini! Plajele din oras nu sunt sufocate, iar preturile pentru servicii sunt mai mici decat in orice alta statiune. Chiar si bar-beach-urile din Constanta practica preturi mai mici pentru bauturi alcoolice, non alcoolice si alte produse.

Dezavantajele apartamentelor in regim hotelier

  1. Un dezavantaj al sistemului in regim hotelier consta in faptul ca nu este asigurat serviciu de room-service non stop! Deci nu beneficiezi de serviciile ofertie de hoteluri.
  1. Un inconvenent este lipsa prestantei, personele care aleg apart-hotelurile in Constanta trebuie sa verifice mai mult ofertele de inchiriere si review-urile clientilor pentru a evita sa fie pacalite.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul