Criteriul National

Beneficiile si dezavantajele inchirierii unui apartament in regim hotelier in Constanta

 Breaking News
Beneficiile si dezavantajele inchirierii unui apartament in regim hotelier in Constanta
august 02
09:41 2017

Inchirierea unui apartement in regim hotelier presupune folosirea pe o perioada limitata de timp a unei locuinte. Aceasta optiune este preferata de multe persoane care doresc sa petreaca o vacanta confortabila, in intimitate si cu costuri cat mai mici.

 

Apartementele care functioneaza in regim hotelier ofera mai mult spatiu, decat camerele de hotel traditionale si in plus ofera chiriasului posibilitatea de a folosit bucatariile, complet utilate. Deci o vacanta la mare poate fi o experienta extraordinara, pentru personele care au un anumit regim alimentar si pentru familiile cu copii.

 

Avantajele apartamentului in regim hotelier in orasul Constanta

Cand vine vorba de vacanta la mare un apartamente in regim hotelier Constanta trebuie luate in seama, pentru ca aceasta solutie vine cu numeroase beneficii.

  1. Apartementele in regim hotelier Constanta, sunt mai ieftine decat cele din statiunea Mamaia sau alte statiuni, deci se pot face econmii importante de bani. De obicei apart-hotelurile din Constanta sunt situate in zone cheie, foarte accesibile pentru turisti.
  1. Persoanele care aleg sa aceasta solutie pot vizita usor obiectivele turistice ale Constantei, insa se pot delecta foarte rapid de excentritatile statiunii Mamaia, cea mai populara statiune a litoralului romanesc.
  1. Spatiu este un alt beneficiu de care se bucura cei ce aleg regimul hotelier, pentru ca apartamentele sunt spatioase si bine compartimentate. In Constanta functioneaza in regim hotelier apartamente cu doua, trei sau patru camere.
  1. Confort sporit. Astfel de unitati de cazare sunt, de obice dotate cu mobilier nou si aparate electocasnice care cresc confortul pe durata sejurului. Aragazul, plita pe gaz, masina de spalat rufe si aparatul de aer conditionat sunt doar cateva dintre dispozitivele care sporesc confortul pe durata vacantei.
  1. Mai multe optiuni pentru plaje. Ceea ce nu cunosc multi dintre turisti este ca in orasul Constanta plajele sunt mai mari, mai curate, mai aerisite si mai spectaculoase decat cele din statini! Plajele din oras nu sunt sufocate, iar preturile pentru servicii sunt mai mici decat in orice alta statiune. Chiar si bar-beach-urile din Constanta practica preturi mai mici pentru bauturi alcoolice, non alcoolice si alte produse.

Dezavantajele apartamentelor in regim hotelier

  1. Un dezavantaj al sistemului in regim hotelier consta in faptul ca nu este asigurat serviciu de room-service non stop! Deci nu beneficiezi de serviciile ofertie de hoteluri.
  1. Un inconvenent este lipsa prestantei, personele care aleg apart-hotelurile in Constanta trebuie sa verifice mai mult ofertele de inchiriere si review-urile clientilor pentru a evita sa fie pacalite.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo