Criteriul National

Beneficiile siropurilor naturale

Beneficiile siropurilor naturale
aprilie 16
15:05 2019

Produsele naturale sunt din ce in ce mai apreciate si cautate, in special de catre familiile care au copii. Am inceput sa ne intoarcem la retetele bunicilor noastre pentru ca realizam ca natura ne ofera, cel putin pana la un punct, cele mai bune tratamente. Pentru ca nu mai mancam sanatos ca odinioara, pentru ca produsele din marile lanturi de magazine nu mai sunt naturale, organismul nostru incepe sa se deterioreze. De aceea, pentru a nu ajunge la maladii grave, este bine sa prevenim folosind produse realizate din plante.

showroom site blog

Magazinul BioShopRomania si-a propus sa comercializeze atat in tara, cat si in strainatate produse naturale folosite ca alimente sau ca adjuvante naturale. De peste 10 ani aleg cele mai bune plante si produse de la producatori autentici romani, incurajand promovarea traditiei si a preparatelor naturale si sanatoase. Toate produsele sunt insotite de certificate veterinare, certificate bio sau eco si certificate traditionale. Pentru ca este primavara si organismul nostru este putin mai sensibil la raceli, alergii sau anemii, magazinul propune o serie de siropuri naturale din plante, benefice organismului.

Iata cateva dintre ele pe care, cu siguranta, le-ati incercat atunci cand erati copii in gospodaria bunicii:

  1. Siropul de papadie. Beneficiile pentru sanatate oferite de acest sirop de papadie sunt multiple. Papadia este recomandata pentru cei care au probleme cu ficatul, diabet sau au anemie. De asemenea, ajuta in mentinerea sanatatii oaselor, pielii si pentru mentinerea unei greutati corporale optime. Pentru copiii care nu au pofta de mancare, siropul de papadie este indicat ca supliment. Exista studii la nivel mondial care arata ca un carbohidrat prezent in papadie, si anume inulina, este extrem de indicat pentru mentinerea sanatatii stomacului si a florei intestinale. Siropurile de ma BioShopRomania sunt preparate cu foarte multa atentie si nu contin conservanti, arome sau alti aditivi.
  1. Siropul de muguri de brad. Cunoscut de sute de ani, nu numai pe teritoriul Romaniei, ci si in alte parti ale globului, acest sirop de muguri de brad este extrem de apreciat si in ziua de azi. In primul rand, este o extraordinara sursa de vitamina C si de minerale (potasiu si magneziu). Insa, cea mai mare intrebuintare a acestui sirop este pentru problemele legate de durerile in gat. Poate fi folosit pentru copii si adulti, fara nicio problema, deoarece este un produs natural si sanatos. De asemenea, acest produs contine alte substante care neutralizeaza radicalii liberi, pastreaza presiunea sanguina la cote normale si accelereaza vindecarea. Siropurile de la BioShopRomania au actiuni expectorante, imunostimulatoare, antibacteriene, antiinflamatorii si vitaminizate.
  1. Siropul de ridiche neagra. Ridichea neagra este o planta folosita inca din antichitate. Nu se stie exact care ii sunt originile, insa se cunoaste faptul ca faraonii din Egipt foloseau preparate din ridiche neagra pentru proprietatile sale nutritive. De asemenea, in Evul Mediu era folosita ca diuretic. Bunicile noastre foloseau sirop natural de ridiche neagra ca remediu pentru pertussis(tuse convulsiva) si bronsita. Beneficiile terapeutice ale aceste plante sunt multiple, fiind o sursa bogata de vitamina B9 si ajutand la indepartarea toxinelor din organism. Acest sirop este disponibil a BioShopRomania si este natural 100%, asa cum bunica il facea odinioara.

Acestea sunt doar cateva din produsele oferite de acest magazin care promoveaza tot ceea ce este natural si sanatos. Pentru a descoperi intreaga gama de produse, accesati site-ul BioShopRomania.ro si alegeti sanatatea!

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Alexandru Razvan

Alexandru Razvan

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Despre „dreptatea” care cere ”justiție” și importanța ei - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dintru început, pentru a vă asigura, cu toată sinceritatea, vreau să vă aduc la cunoștință faptul că acest material nu este conceput a fi unul strict tehnic, înveșmântat în termeni academici greoi. Cu aceeași deschidere vreau să vă mulțumesc și să vă asigur totodată că acest material nu se vrea a fi unul complet, deoarece în rândurile de mai jos voi încerca să realizez o sinteză a unor considerații pe baza evidențelor, în care mi-am propus temerara clarificare a noțiunilor de „dreptate” și de ”justiție”, văzute din mai multe unghiuri de vedere. De aceea, tot ceea ce este cuprins în spațiul acestui material este pur subiectiv dar și perfect argumentat. Luând în considerare acestea, orice fel de încercare de a aduce laude sau dimpotrivă de a cere desființarea totală sau parțială, prin forța și justețea argumentelor vă revin în integralitate, indiferent de natura sau de scopul motivării dumneavoastră în prealabil.

Ca urmare a tuturor celor convenite, ceea ce voi realiza direct sau indirect poate fi comentat și analizat, dezbătut deoarece numai într-o asemnea manieră, prin varietatea punctelor de vedere, prin cumulul de informații și forța argumentelor sustenabile ce creează punți de legătură.De aceea se poate vorbi deschis, fără menajamente despre aceste concepte, virtuți în această societate postmodernă măcinată de griji, de consumerism cât și de vicii.

Din punctul meu de vedere, această opțiune de a avea păreri și de a le susține reprezintă și respectă cu adevărat libertatea și demnitatea oricărui semen. Iar puterea reală, justificată la care oamenii speră să găsească ajutor este dată de către Acel Creator, care are grijă de fiecare dintre noi și care ne inspiră sau ne poate transforma în creațiile sale apropiate, desăvârșite Lui. Urmând acest fir călăuzitor, aș îndrăzni să vă spun că nu voi folosi în acest caz doar simple metafore, ci totul se dorește să fie legat de rolul și semnificația care i se acordă noțiunilor extinse de dreptate, de justiție.

Din cele mai vechi timpuri, chiar din momentul în care Cain l-a ucis pe Abel se produce în lume o separație între prigoniți și victimă, între ucigaș și cel ucis, sacrificat din răutate .Aceasta cse va transmite și se va amplifica tuturor generațiilor, inclusiv celor din actualitate. Setea de răzbunare de răutate a lui Cain cât și a urmașilor săi se poate identifica fără niciun fel de impediment.Tot așa, ideea de jertfă, de asumare a urmașilor lui Abel a constituit chiar unul dintre atributele omenești de prim rang. Însă, între aceste modele transparente există și alte atribute,virtuți (posibil moștenire a scânteii divine,a harului cu care suntem fiecare dintre noi înzestrați) precum dreptatea,cinstea,corectitudinea dar și justiția.

Numai că, din momentul izgoniți din grădina Edenului a protopărinților noștri Adam și Eva, aceste caracteristici psihice și volitive nu au mai fost că la început,în binecuvântatul moment al Creației.Răzvrătirea, ascultarea de șarpe,călcarea poruncii a dus la pervertirea omului cât și a întregii creații de pe pământ. Automat,sentimentele faptele și gândurile „de a fi ca Dumnezeu” și de a stăpâni,de a cunoaște creația s-au amestecat într-un mod incredibil. De aici înainte, moartea, păcatul au devenit firești tuturor, ca și setea anumitor semeni de a clama dreptatea, de a invoca fondat justiția omenească.

Revenind la unul dintre cele mai importante motive care au generat acestea văzute ca fiind antagonice- pe de o parte Dreptatea Lui Dumnezeu materializată prin izgonirea din Rai și nedreptatea lui Cain care l-a ucis pe fratele său Abel-putem descoperi și alte fațete ale acestor evenimente consemnate în Cartea Cărților.

Unii exegeți ai Vechiului Testament precum sfântul Chiril al Alexandriei interpretează însă în profunzime textul, plecând de la pedeapsa înşeptită pentru cel care l-ar ucide pe Cain din cartea Facerii .Surprinzător sau nu, în opinia acestui om înduhovnicit nu ar fi vorba doar de un singur păcat, ci de o înlănţuire de şapte păcate, care au pus stăpânire pe Cain. Deja când Dumnezeu i se adresează, vorbindu-i despre natura păcatului, Cain comisese trei din cele şapte.

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei