Criteriul National

Beneficiile unei masini de spalat vase pentru o gospodina

Beneficiile unei masini de spalat vase pentru o gospodina
septembrie 28
12:43 2015

In general oamenii nu vad nimic in neregula cu spalarea zilnica a vaselor de bucatarie. Ceea ce nu vad insa, sunt beneficiile de a avea o masina proprie de spalat vase. De aceea vom incerca mai jos sa evidentiem cateva dintre avantajele acestui aparat electrocasnic, mai putin folosit in gospodariile noastre.

Economisim timp si efort. Prin utilizarea unei masini de spalat vase putem sa petrecem timpul in alt mod, citind, mergand la o plimbare, facand sport, jucandu-ne cu copilul. Avem nevoie de aproximativ 10 minute sa asezam vasele murdare in compartimentele corespunzatoare, restul de treaba il face masina. Deci nu vom mai fi blocate ore in sir cu curatarea, spalarea si limpezirea lor. Activitatea de curatare a vaselor murdare devine placuta, si poate fi facuta de orice membru din familie, nu mai este o activitate efectuata exclusiv de doamna casei, poate participa sotul si de ce nu copilul. Vesela murdara este repartizata in sertarul corespunzator, ciclul de spalare este selectat, se apasa butonul de pornire si treaba dificila este gata…

Economisim bani. Programele speciale ale masinii de spalat vase sunt concepute in armonie cu stilul de viata al omului modern, care este prietenos cu mediul in care traieste, de aceea sunt special adaptate pentru a economisi timp si resurse. Prin setarea programelor vom sti dinainte ce cantitate de apa si energie vom folosi. Cheltuiala initiala de achizitionare a aparatului este rapid amortizata prin reducerea facturii la apa si a facturii de energie.

Vasele mai bine igienizate. Oricata apa calda si oricat detergent pentru curatarea vaselor utilizam, nu reusim sa igienizam in totalitate vesela de microbi si bacterii. Spre exemplu producatorul german Bosch ne asigura ca ustensilele curatate in masina sunt supuse la temperatura inalta mai mult timp, de aceea riscul ca germenii sa persiste este minim.

Risc scazut de distrugere a veselei. Un alt beneficiu al utilizarii masinii de spalat vase este ca scade riscul de spargere, si a farfuriilor pe care le utilizam zilnic si a paharelor foarte fine pe care le folosim cu ocazia sabatorilor festive. Eroarea umana poate sa apara oricat de multa grija am avea, dar odata asezate in compartimentele speciale de curatare, acest risc este redus la zero. Deci ne vom bucura de vesela preferata pentru mai mult timp.

Comentarii

Comentarii

Articole similare

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro