Criteriul National

Beneficiile unor sisteme de cățărare pentru locurile de joacă

Beneficiile unor sisteme de cățărare pentru locurile de joacă
septembrie 14
11:14 2020

Aceste sisteme de cățărare pentru locurile de joacă, oferă cu siguranță multe beneficii pentru cei mici, fiind din acest motiv foarte apreciate. Despre sistemele de acest tip, putem spune că sunt elemente prin care atenția copilului va fi una ridicată, iar cei mici vor aprecia tot ceea ce presupune joacă prin această metodă. Există mai multe tipuri de sisteme de cățărare, iar printre acestea le putem aminti pe cele mai simple pentru copii mai mici, sau cele mai complexe pentru cei cu o vârstă mai înaintată. Totodată, aceste sisteme de cățărare pentru locurile de joacă sunt adaptate pentru toate vârstele copiilor, ceea ce înseamnă că orice copil va descoperi o opțiune minunată de a se juca.

Prin utilizarea acestor sisteme de cățărare pentru locurile de joacă, cei mici au ocazia de a își cunoaște propriul corp. Aceste sisteme îi ajută pe cei mici să afle detalii despre tot ceea ce înseamnă echilibrul. Dacă vorbim despre sistemele de cățărare cu cabluri sau sfori întinse, copii vor înțelege de asemenea cum trebuie să se poziționeze într-un mod corect. Pentru ai liniști pe părinți, putem spune despre sistemele de acest tip că sunt sigure din toate punctele de vedere și nu își vor face apariția accidente nedorite. Totul se va desfășura în condiții de siguranță, iar cei mici vor aprecia cu siguranță tot ceea ce înseamnă aceste sisteme de cățărare.

sisteme de catarare

În altă ordine de idei, prin aceste sisteme de cățărare pentru locurile de joacă se poate pune în aplicare și un joc de roluri. Aceste jocuri, îi ajută pe cei mici să se integreze mai ușor în societate și vor avea ocazia de a dezvoltă imaginația și abilitățile. Pot intra în pielea unor alpiniști ce participa la un concurs cu ștafete, se cățără, se dau în leagăn, evita obstacole și se bucură de tot ceea ce oferă sistemele de cățărare. Prin utilizarea sistemelor de cățărare pentru locurile de joacă, copii, au ocazia de ași dezolva foarte mult și abilitățile fizice, ceea ce este foarte important.

Modalitățile de cățărare puse la dispoziție de către aceste sisteme de cățărare pentru locurile de joacă sunt numeroase și diversificate. În acest sens, pe lângă sistemul clasic de cățărare, copii au ocazia de a opta pentru metode mai complexe ce le pot atrage oricând atenția. Sistemele de cățărare mai complexe, sunt cele ce oferă posibilitatea celor mici de a fi mai creativi la locul de joacă, ceea ce este foarte important. Astfel, este indicat că părinte să oferiți celor mici posibilitatea de a încerca aceste sisteme de cățărare, deoarece le oferă posibilitatea de a se dezolva într-un mod corect și armonios. Pentru asta, puteți merge la spațiile de joacă exterioare, unde veți descoperi aceste sisteme de cățărare pentru cei mici.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Prodigitalmedia

Prodigitalmedia

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul