Criteriul National

Beneficiile utilizarii aparatelor de fitness pentru cardio

Beneficiile utilizarii aparatelor de fitness pentru cardio
septembrie 22
17:01 2017

aparate fitness cardio

Vrei sa te eliberezi de stresul cotidian, sa eviti aparitia depresiei, sa-ti relaxezi mintea si sa fii intr-o stare fizica buna? Aparatele de fitness pentru cardio sunt solutia optima pentru dobandirea unui tonus mai bun si imbunatatirea sanatatii, oferindu-ti totodata o stare de spirit pozitiva.

Antrenamentele cardio te ajuta sa slabesti si sa-ti tonifiezi musculatura, prin accelerarea metabolismului si arderea caloriilor. De asemenea, exercitiile fizice dinamice efectuate la aparatele de fitness cardio au efecte benefice si asupra starii tale de spirit. Acest lucru se explica prin faptul ca atunci cand utilizezi astfel de aparate are loc o crestere rapida a ritmului cardiac care se mentine ulterior intre 20 si 60 de secunde. In felul acesta oxigenul circula prin organism pe parcursul intregului antrenament, incarcandu-te cu energie si optimism. Exista numeroase tipuri de exercitii cardio pe care le poti efectua pentru imbunatatirea vizibila a tonusului si a sanatatii. Astfel, antrenamentele cu aparate de fitness cardio prezinta multiple beneficii, atat la nivel mental, cat si fizic. Cu aceste aparate poti efectua fie antrenamente aerobice, fie antrenamente de rezistenta. De aceea, exista o diversitate mare de aparate de fitness cardio. Dintre cele mai populare, amintim:

Banda de alergat
Printre cele mai benefice aparate de fitness cardio, banda de alergat este ideala pentru pierderea in greutate. Folosind banda de alergat, la sala sau chiar acasa, ai avantajul mersului pe jos in ritm alert sau chiar poti face jogging in toata regula. Astfel, ai acces la o serie intreaga de exercitii, in functie de nevoia si rezistenta ta. Poti opta pentru exercitii pe plan inclinat sau drept, reglandu-ti treptat viteza. Acest tip de antrenament cardio imbunatateste functiile sistemului cardiovascular, reduce stresul, anxietatea, dar iti dezvolta in acelasi timp si rezistenta la efort pentru a te mentine mai usor in forma.

Bicicleta de fitness
Desi este considerata in general ca facand parte din categoria aparatelor de fitness cardio exclusiv pentru picioare, bicicleta iti poate oferi multiple beneficii, punandu-ti de fapt in miscare tot corpul prin efortul depus in cadrul unei singure sesiuni de antrenament. Bicicleta de fitness te ajuta sa slabesti sau sa-ti tonifiezi musculatura, dar si sa te relaxezi imbunatatindu-ti functiile sistemului cardiovascular.

Stepperul
Poate nu la fel de popular precum banda de alergat sau bicicleta cardio, stepperul nu este utilizat doar pentru partea inferioara a corpului, ci iti antreneaza intregul corp, cu beneficii extraordinare asupra lui. Stepperul trebuie insa folosit in functie de nevoile tale si de capacitatea ta fizica la efort, deoarece pentru a-l folosi este nevoie de o forta depusa mai mare, iar acest lucru te poate extenua mai repede decat restul aparatelor de fitness pentru cardio. Astfel, stepperul te ajuta sa arzi grasimile mult mai repede, oferindu-ti un antrenament cardio foarte eficient, pe langa faptul ca iti creste rezistenta la efort.

Asa cum spune si numele, aparatele fitness pentru cardio ofera antrenament cardiovascular (inima, sistem circulator etc.). Dar prin efortul depus si implicit arderea caloriilor, aceste antrenamente sunt ideale si pentru pierderea in greutate. Iar odata cu aceasta, are loc si dezvoltarea musculaturii plus tonifierea corpului. Antrenamentele cardio pot combate probleme de sanatate, imbunatatesc aspectul fizic, cat si starea psihica.

Pentru rezultate si mai vizibile si beneficii multiple, iti recomandam sa realizezi antrenamente combinand toate cele 3 aparate de fitness pentru cardio amintite mai sus in decursul unei ore, dedicand cate 20 de minute fiecarui aparat. Nu numai ca vei arata mai bine, dar te vei simti extraordinar. Intra acum pe site-ul Sport-Mag si comanda aparatele de fitness care iti vor oferi toate beneficiile de care ai nevoie! Spor la sport!

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Andreea Paul

Andreea Paul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo