Criteriul National

Best Studios – 20 de ani de încasări record pe piața de videochat

Best Studios – 20 de ani de încasări record pe piața de videochat
martie 16
16:53 2020

Best Studios setează trendurile în materie de încasări pe cea mai prosperă piață din lume. În ultimii ani, industria videochatului a crescut în popularitate, iar modelele care activează se bucură de încasări record, produse de lux și sunt premiate în cadrul celor mai importante gale la nivel internațional.

Cu toate că România a înregistrat o creștere a numărului de studiouri și de modele, nu toate reușesc performanțele Best Studios. Ceea ce reușește acest studio depășește orice așteptări, modelele lor fiind cele care înregistrează printre cele mai mari câștiguri.

Trendsetter în materie de încasări

,,De peste 20 de ani setăm trendurile încasărilor din piață, datorită beneficiilor de care au parte toate modelele noastre. Ne dorim să le oferim întotdeauna modelelor cele mai bune condiții, dar și cele mai mari încasări, fiindcă doar așa le putem motiva și putem face performanțe remarcabile împreună.” a declarat o reprezentantă Best Studios București.

Încasările unui model Best se virează direct în cont, de două ori pe lună. La capitolul câștiguri, sunt garantați 5.000 de lei încă din primele trei luni de activitate, o sumă care atrage mii de tinere spre această carieră de succes. Cu o astfel de sumă de început, noile modele își permit să își achite taxele pentru studii, chiria, ori chiar să se gândească la achiziționarea unei case sau a unui autovehicul în viitorul apropiat.

Avantaje

• Propriul stilist
• Câștiguri substanțiale
• Contract 100% legal și confidențialitate
• Vacanțe exotice și teambuilding-uri asigurate de studio
• Servicii incluse de solar, coafor, manichiură și pedichiură
• Sediu central, aproape de punctele de interes ale orașului
• Cazare asigurată pentru modelele care nu sunt din București
• Abonament de sănătate la o clinică privată, cu toate serviciile incluse
• Portofoliu de poze si videoclipuri realizate cu ajutorul profesioniștilor
• Profesori de limba engleză pentru perfecționarea abilităților de comunicare
• Posibilitatea de îmbunătățire a imaginii prin diverse proceduri și intervenții estetice

Lista avantajelor poate continua, deoarece acestea sunt doar o parte dintre motivele pentru care tinerele modele aleg Best Studios. Titulatura de cel mai bun studio este câștigată anual pe deplin, iar echipa se poate lăuda cu performanțe de invidiat. Acesta este și motivul pentru care de mai bine de două decenii, încasările lor depășesc nivelul concurenței. Modelele sunt bine instruite, dornice să învețe și să își îndeplinească obiectivele profesionale, iar în scurt timp ajung să își deschidă propriile afaceri, folosindu-se de cunoștințele acumulate în cadrul studioului.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul