Criteriul National

Best Studios este oficial cel mai bun studio cu cele mai bune modele de videochat, după gala YNOT Awards 2019

Best Studios este oficial cel mai bun studio cu cele mai bune modele de videochat, după gala YNOT Awards 2019
septembrie 30
15:17 2019

Studioul Best din București a luat parte la cele mai importante evenimente dedicate industriei de videochat, printre care și YNOT Awards 2019, care s-a desfășurat la Praga. Pentru al treilea an consecutiv, un model Best a câștigat trofeul “Best Live Cam Model”, în timp ce studioului i-a fost dedicat trofeul “Best Company of the Year”. Trofeele constituie recunoașterea celor mai performante programe de training oferite modelelor, dar și a poziției de lider care evoluează continuu în această industrie. Primele impresii după trofeele câștigate la YNOT Awards 2019 au fost surprinse în social media, unde studioul le-a mulțumit modelelor pentru determinarea de care au dat dovadă.

Ynot festival videochatStudiourile de videochat din întreaga lume participă an de an la festivaluri și evenimente dedicate industriei. Trofeele câștigate consecutiv în cadrul acestora sunt o recunoaștere a poziției de lider.

Bunul mers al industriei de videochat este surprins în cadrul evenimentelor de profil prin acordarea de titluri și trofee de natură să întărească poziția de lider a unui studio sau a mai multora din București și din țară. YNOT Awards 2019 are o tradiție de mulți ani, alături de care s-a perpetuat și succesul studioului Best din București. Pentru al treilea an consecutiv, un model Best a câștigat trofeul “Best Live Cam Model”, în timp ce studioul a câștigat titlul pentru “Best Company of the Year.”

Impresiile la cald au fost împărtășite cu cei prezenți la eveniment, la momentul decernării trofeelor, de Managerul Best Studios din București: “Pentru că îndrăznim, iată-ne din nou aici. Câștigul de care eram siguri era acela că nu vă vom dezamăgi, iar voi ne-ați răsplătit pentru acesta. Trofeele <Best Live Cam Model> și <Best Company of the Year> sunt o recunoaștere a implicării, performanței, evoluției și pasiunii noastre. Vorbesc despre cum este, dar cum facem noi să fie. Sunt despre toți care împărtășesc un obiectiv comun și fac tot posibilul să îl îndeplinească în ciuda piedicilor impuse, de cele mai multe ori, de oameni simpli, nu de industrie. Avem, începând de azi, responsabilitatea de a menține acest studio de videochat la standarde înalte și de a pune la dispoziția modelelor noastre cei mai buni traineri în videochat din Europa Centrală și de Est. Vă mulțumim!

În cadrul galei YNOT Awards 2019 au fost prezente și alte studiouri de videochat din București, care au plecat acasă cu un trofeu sau niciunul. Printre toate acestea, Best Studios a atras atenția prin performanța de a-i fi dedicat pentru al treilea an consecutiv trofeul “Best Live Cam Model”, titlu deținut de cel mai bun model al studioului de anul acesta. “Nu am știut dintotdeauna că acesta va fi jobul meu, însă am auzit că se caută modele la Best Studios și am dat curs provocării. Iată-mă acum aici, după câțiva ani, cu un trofeu în mână, o echipă în inimă și o viață nouă schimbată cu banii din videochat. E mai mult decât îmi puteam dori sau decât credeam că merit. Îi mulțumesc echipei Best, pentru că fără ea cu siguranță nu aș fi ajuns aici. Este o onoare să mă aflu pe scena galei YNOT Awards 2019, alături de liderii mondiali ai videochatului. Încă nu realizez ce mi se întâmplă”, a declarat modelul câștigător al trofeului “Best Live Cam Model” în cadrul unei conferințe organizate la finalul evenimentului.

Cele mai importante evenimente dedicate industriei de videochat au avut loc vara aceasta. Studiourile au câștigat trofee importante care le subliniază performanțele obținute în videochat, cum este și cazul studioului Best. Cea mai mare concentrare de studiouri de videochat se regăsește în București, însă, cum cererea modelelor crește, studiourile locale încep să emite oferte din orașe mai mici ale țării.

__________________________________________________________________

Despre Best Studios:

Best Studios este unul dintre cele mai bune studiouri de videochat din București și din lume, titlu dovedit prin numeroase trofee câștigate la festivalurile internaționale de profil. Studioul își menține poziția prin câștigarea a două titluri în cadrul ultimei gale YNOT Awards, respectiv “Best Live Cam Model” și “Best Company of the Year”.

Contact

Telefon: 0730 752 752 | 0749 752 752
Angajări: angajaribeststudios.ro
E-mail: contactbeststudios.ro

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul