Criteriul National

Best Studios va lansa în parteneriat cu Live Jasmin programe de orientare în carieră prin content educațional

Best Studios va lansa în parteneriat cu Live Jasmin programe de orientare în carieră prin content educațional
decembrie 15
13:59 2019

Best Studios și-a setat încă de la începutul anului 2020 rezoluții importante. Mai precis, oficialii studioului au dezvăluit noile proiecte derulate în colaborare cu LiveJasmin, în centrul cărora se află noua generație de modele Best Studios. Programele vizează orientarea în carieră a modelelor de videochat prin materiale informative care tratează subiectele de care acestea sunt interesate, de la câți bani se fac în videochat la legalitatea acestui domeniu. Astfel, sunt previzionate creșteri în personalul studioului cu până la 35% față de aceeași perioadă a anului precedent.

Informația înseamnă putere (și) în videochat. O tendință actuală este atitudinea deschisă a studiourilor față de candidate prin programe de orientare în carieră.

Precedată de premiile și locul pe care videochatul îl ocupă în raport cu alte industrii care cresc anual PIB-ul României, decizia de a lansa noi programe de orientare în carieră vine pe fondul parteneriatelor cu LiveJasmin obținute la finele anului trecut. Astfel, pentru 2020, Best Studios urmărește să sprijine o nouă generație de modele de videochat prin programe create în acord cu nevoile acestora, informându-le și oferindu-le contentul de care acestea au nevoie pentru a lua o decizie asumată și fermă în ceea ce privește jobul în videochat.

“Ne bucurăm să pășim cu succes în 2020, însă continuăm să ne inspirăm din reușitele lui 2019. Aceasta întrucât a fost un an care ne-a oferit numeroase Insight-uri prin intermediul campaniilor de informare care au vizat interesul candidatelor la un job în videochat. Mai precis, seria articolelor de blog în care am tratat fără perdea toate dedesubturile acestei industrii a culminat cu un impact de peste 2.300 de vizualizări, ceea ce înseamnă că peste 2.300 de potențiale candidate au fost atrase de subiectele tratate în articolele noastre. Aceste date ne oferă, așadar, prilejul de a face un pas mai departe și a veni în sprijinul potențialelor modele cu un content mai bun, mai specific și mai relevant, pentru care vom face apel la pregătirea trainerilor LiveJasmin. În parteneriat cu aceștia vom lansa materiale informative care vin în sprijinul tinerelor cu idei preconcepute privind videochatul”, declară Managerul Operațional Best Studios București.

Best Studios și LiveJasmin, cel mai puternic site de videochat cu trafic monetizat în milioane de dolari an de an, colaborează de ani buni și împreună au contribuit la evoluția domeniului în țară și străinătate. Astfel, în timp ce Best Studios a venit de-a lungul timpului cu noi date și statistici privind modul în care româncele percep acest domeniu de activitate, dar și așteptările pe care le au de la un astfel de job, LiveJasmin a contribuit la aceste parteneriate prin strategii și idei inovatoare inspirate din succesul liderilor mondiali.

“După cum bine știți, participarea Best Studios pe marile scene ale evenimentelor dedicate industriei de videochat nu a fost întâmplătoare, ci susținută de performanță. Așadar, ce ne propunem și pentru 2020 este să continuăm această tradiție, motiv pentru care am rămas în strânsă legătură cu partenerul nostru, LiveJasmin, furnizorul celor mai importante noutăți din videochat. Colaborăm cu cei mai buni traineri ce iau constant pulsul industriei la nivel mondial în pregătirea programelor de orientare în carieră pentru noua generație de modele de videochat. Ce vom face, mai exact, este să exploatăm la capacitate maximă puterea informației și transparenței; în ultimii ani, Best s-a dedicat schimbării percepției pe care româncele, în general, o au asupra acestei industrii, lansându-le invitația la o informare corectă. Din acest motiv, site-ul nostru oficial este populat cu articole care vorbesc simplu pe limba lor, a tinerelor care nu au practicat și nu știu cum funcționează această industrie”, susține CEO-ul Best Studios.

Cu privire la mediile în care vor fi implementate noile programe, Best Studios a subliniat că acestea se vor desfășura cu transparență exclusiv în online sub formă de ghiduri, prezentări, interviuri și articole ce urmăresc un impact pronunțat sub formă scrisă și / sau video. Materialele sunt în curs de pregătire și urmează să fie lansate progresiv în online, fiind dedicate atât potențialelor modele de videochat, cât și celor experimentate care vor să rămână conectate cu ce mai e nou în industria de videochat.

Despre Best Studios București:

Best Studios ocupă o poziție fruntașă î industria de videochat, fiind unul dintre primele studiouri înființate în România. Performanța atinsă în decenii de activitate este reprezentată prin premii, trofee și aprecieri atât din partea partenerilor, cât și din partea modelelor.

Contact
Telefon: 0730 752 752 | 0749 752 752
Angajări: angajaribeststudios.ro
E-mail: contactbeststudios.ro

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul