Criteriul National

De ce este betonul amprentat un pavaj uimitor

De ce este betonul amprentat un pavaj uimitor
martie 11
20:28 2020

Betonul amprentat se afla in ultimele tendinte cand vine vorba despre amenajarea locuintelor in stil modern. Se mai numeste si beton decorativ sau imprimat. De fapt, este acelasi beton cu model, cu un aspect proaspat, extrem de frumos si rezistent.

Curtile si suprafetele exterioare caselor si centrelor comerciale pot fi pavate cu o multitudine de solutii de pavaje, dar betonul amprentat are ceva deosebit. De aceea, multi dezvoltatori il prefera si il includ azi in proiectele lor.

Betonul amprentat se poate aplica atat orizontal, cati si vertical. Orizontal l-ati putut admira in curti, pe alei, in zona centrelor comerciale, in benzinarii etc. Interesant este ca pavarea cu beton amprentat functioneza senzational si pe verticala. Astfel, poate fi vazut in garduri, ziduri, rampe si fatade deosebite. Se foloseste cu acelasi succes si pentru realizarea treptelor. Cu toate ca a fost gandit ca solutie de pavare exterioara, mai ales ca are proprietati de rezistenta sporita la conditii meteo limita, betonul amprentat a inceput sa fie introdus si in proiectele de amenajare de interior.

Flexibilitatea sa este data de faptul ca poate fi folosit pentru tipuri numeroase de suprafete. Versatilitatea sa este data de faptul ca poate imita perfect orice pavaj. Iata cateva exemple pe care noi de la https://www.betonamprentat365.ro ti le facem cunoscute

Puteti opta pentru:

– beton amprentat tip gresie si faianta

– granit

– piatra

– piatra de rau

– pavele etc.

Contrar asteptarilor si date fiind avantajele imense pe care le are acest tip de pavaj, cel mai probabil te-ai astepta ca preturile de montare sa fie mari. Nu este asa. Mai mult, betonul amprentat poate concura usor cu alte tipuri de pavaje.

In plus, ofera numeroase beneficii:

– nu se deformeaza, nici macar dupa mai multe ierni cu inghet

– nu isi pierde aspectul frumos si lucios. Asta pentru ca la final, suprafata este sigilata cu o substanta de luciu speciala

– nu crapa. Betonul amprentat, indiferent de modelul pe care l-ati preferat, nu se va fisuri. Rezista chiar daca mergeti pe el cu masina, precum si la trafic intens.

– ofera valoare deosebita unei case. Daca vreti sa ca incantati musafirii inca de la intrarea pe poarta si sa realizati o locuinta foarte moderna, aveti doar de castigat folosind beton amprentat

– alegeti ce culoare si ce modele de matrita doriti. Inainte de aplicare, firma care se ocupa de montare va poate pune la dispozitie toate informatiile pentru a lua o decizie corecta, de care veti fi multumit si in viitor.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

AbcSeo

AbcSeo

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul