Criteriul National

Bicicleta eliptica pentru slabit, accesoriul numarul unu pentru oamenii cu atitudine

Bicicleta eliptica pentru slabit, accesoriul numarul unu pentru oamenii cu atitudine
mai 10
06:28 2017

Bicicleta eliptica a cunoscut un real impact in universul sportiv deoarece imbina cu succes mai multe tehnici de lucru ideale pentru a arde caloriile si a ne mentine corpul intr-o stare activa mereu.

Daca in trecut mersul la sala si cel pe bicicleta reprezentau actiuni diferite, acum cu ajutorul bicicletei eliptice putem combina avantajele celor doua actiuni, combinate cu cele ale alergatului.

Din punct de vedere medical ne raportam desigur la imbunatatirea functiilor vitale si la cresterea imunitatii, mai ales daca tindem sa avem o alimentatie aproximativ sanatoasa, bazata pe multe fructe sau legume.

Cea mai buna bicicleta eliptica pentru slabit poate fi de departe argumentul tau numarul unu pentru a-ti forma un corp cu adevarat frumos, care sa fie portionat asa cum iti doresti tu.

Poate ca ai crezut ca doar mersul la sala, regimurile drastice sau dupa caz diferitele pastile de slabit iti vor asigura un corp tonifiat si bine lucrat, insa bicicleta eliptica are grija sa imbine la perfectiune toate calitatile pe care tu le doresti de la un antrenament fitness.

Sunt insa cateva aspecte care trebuie luate in seama inainte sa achizitionam o bicicleta eliptica buna, iar acestea se raporteaza la constructie, pret si desigur greutatea maxima admisa.

Pentru o coordonare adecvata si punerea in miscare a intregului corp se recomanda sa existe atat brate fixe cat si brate mobile capabile sa ofere un gen de antrenament ceva mai echilibat si nu unul care sa ne dea impresia ca facem  doar miscare.

Mecanismul de franare este iar un capitol foarte important deoarece acesta se afla sub doua forme diferite la o bicicleta eliptica,  fie mecanic ( modificarea manuala a greutatii si posibilitatea opririi din pedalat), fie magnetica (cu ajutorul unui ecran care va fixa o rezistenta dorita si va indica un numar finit de minute sau secunde pana programul se va termina).

Evident ne raportam si la consola, care vine la pachet cu o serie de avantaje ce cuprinde un ecram cu iluminare dar si functiile prestabilite care sa ne determine sa selectam antrenamentul dorit, in vederea arderii caloriilor.

Toate aceste caracteristici vor determina de la sine si un pret pentru bicicleta eliptica, care tinde sa fie ceva mai piperat daca ne dorim functii sofisticate si o constructie ceva mai solida.

Insa in mediul online, avem acum posibilitatea sa intram in posesia unor oferte si promotii cu totul si cu totul atractive, iar modele precum Kettler Cross P sau FitTronic 2200 pot fi gasite acum la preturi de invidiat daca folosim comparatorul de preturi, capabil sa ne furnizeze cele mai bune optiuni in materie de cumparare.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo