Criteriul National

Bicicleta eliptica pentru slabit, accesoriul numarul unu pentru oamenii cu atitudine

Bicicleta eliptica pentru slabit, accesoriul numarul unu pentru oamenii cu atitudine
mai 10
06:28 2017

Bicicleta eliptica a cunoscut un real impact in universul sportiv deoarece imbina cu succes mai multe tehnici de lucru ideale pentru a arde caloriile si a ne mentine corpul intr-o stare activa mereu.

Daca in trecut mersul la sala si cel pe bicicleta reprezentau actiuni diferite, acum cu ajutorul bicicletei eliptice putem combina avantajele celor doua actiuni, combinate cu cele ale alergatului.

Din punct de vedere medical ne raportam desigur la imbunatatirea functiilor vitale si la cresterea imunitatii, mai ales daca tindem sa avem o alimentatie aproximativ sanatoasa, bazata pe multe fructe sau legume.

Cea mai buna bicicleta eliptica pentru slabit poate fi de departe argumentul tau numarul unu pentru a-ti forma un corp cu adevarat frumos, care sa fie portionat asa cum iti doresti tu.

Poate ca ai crezut ca doar mersul la sala, regimurile drastice sau dupa caz diferitele pastile de slabit iti vor asigura un corp tonifiat si bine lucrat, insa bicicleta eliptica are grija sa imbine la perfectiune toate calitatile pe care tu le doresti de la un antrenament fitness.

Sunt insa cateva aspecte care trebuie luate in seama inainte sa achizitionam o bicicleta eliptica buna, iar acestea se raporteaza la constructie, pret si desigur greutatea maxima admisa.

Pentru o coordonare adecvata si punerea in miscare a intregului corp se recomanda sa existe atat brate fixe cat si brate mobile capabile sa ofere un gen de antrenament ceva mai echilibat si nu unul care sa ne dea impresia ca facem  doar miscare.

Mecanismul de franare este iar un capitol foarte important deoarece acesta se afla sub doua forme diferite la o bicicleta eliptica,  fie mecanic ( modificarea manuala a greutatii si posibilitatea opririi din pedalat), fie magnetica (cu ajutorul unui ecran care va fixa o rezistenta dorita si va indica un numar finit de minute sau secunde pana programul se va termina).

Evident ne raportam si la consola, care vine la pachet cu o serie de avantaje ce cuprinde un ecram cu iluminare dar si functiile prestabilite care sa ne determine sa selectam antrenamentul dorit, in vederea arderii caloriilor.

Toate aceste caracteristici vor determina de la sine si un pret pentru bicicleta eliptica, care tinde sa fie ceva mai piperat daca ne dorim functii sofisticate si o constructie ceva mai solida.

Insa in mediul online, avem acum posibilitatea sa intram in posesia unor oferte si promotii cu totul si cu totul atractive, iar modele precum Kettler Cross P sau FitTronic 2200 pot fi gasite acum la preturi de invidiat daca folosim comparatorul de preturi, capabil sa ne furnizeze cele mai bune optiuni in materie de cumparare.

Comentarii

Comentarii

Share

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Dor de primăvară - Editorial

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Intrarea în anotimpul renașterii își face simțită prezența. Natura se trezește la viață , chiar dacă acest sfârşit de februarie a fost destul de agitat, fiind marcat de nenumărate tulburări meteorologice dar și de evenimente, de arestări repetate şi anchete subtile, de multiple declaraţii de război şi de tensiuni mocnite. Dar, propun să le lăsăm în suspensie, deoarece toate au parte de rezolvare, la un moment dat.

Odată lămurite aceste aspecte, vă invit pe fiecare dintre dumneavoastră să vă lăsați imaginația să lucreze. Nu va necesita niciun cost suplimentar, iar beneficiile le veți cuantifica mai devreme sau mai târziu.

Așadar, din acest moment până la finalul acestor rânduri vă invit la a retrăi și reimagina primăvara din punctul dumneavoastră de vedere. Nu contează câtă experiență dețineți, nu contează nici statutul social, ci mai degrabă deschiderea sufletească dublată de acea trezvie.

Socoietatea postmodernă a devenit oarecum insensibilă la schimbările psihice, la schimbările anotimpurilor iar cea mai acută lipsă de orizont este pentru noi toţi o veritabilă și feroce luptă cu dorințele, temerile, ideile sau prejudecățile noastre. De aceea, anotimpul renașterii este o invitație la accederea într-o altă etapă a vieții şi o alternativă de a ne (re)veni în fire. La modul ideal se poate compara acest lucru ca pe o ofertă de a (re)veni la normalitate, la o invitație de a ne (re)găsi buna aşezare atât în relaţie cu semenii noştri, cât mai ales cu noi înşine.

Și este minunat să observăm aceste lucruri, chiar dacă suntem în mijlocul tuturor evenimentelor. Ce bucurie este atunci când ne alocăm timpul de a ne relaxa și de a privi la florile de câmp pentru a dobândi de la ele o înțelegere. Cromatic și olfactiv…Dar nu numai atât, deoarece aşa cum albina, zburând din floare în floare, adună din ele mierea, aşa şi noi, privind la flori nu numai cu ochii cei trupeşti, ci şi cu ochii lăuntrici putem aduna înțelepciune superioară, ce ține de suflet, dobândind anumite cunoştinţe..........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

clinica implant dentar timisoara