Criteriul National

Bicicleta eliptica pentru slabit, accesoriul numarul unu pentru oamenii cu atitudine

Bicicleta eliptica pentru slabit, accesoriul numarul unu pentru oamenii cu atitudine
mai 10
06:28 2017

Bicicleta eliptica a cunoscut un real impact in universul sportiv deoarece imbina cu succes mai multe tehnici de lucru ideale pentru a arde caloriile si a ne mentine corpul intr-o stare activa mereu.

Daca in trecut mersul la sala si cel pe bicicleta reprezentau actiuni diferite, acum cu ajutorul bicicletei eliptice putem combina avantajele celor doua actiuni, combinate cu cele ale alergatului.

Din punct de vedere medical ne raportam desigur la imbunatatirea functiilor vitale si la cresterea imunitatii, mai ales daca tindem sa avem o alimentatie aproximativ sanatoasa, bazata pe multe fructe sau legume.

Cea mai buna bicicleta eliptica pentru slabit poate fi de departe argumentul tau numarul unu pentru a-ti forma un corp cu adevarat frumos, care sa fie portionat asa cum iti doresti tu.

Poate ca ai crezut ca doar mersul la sala, regimurile drastice sau dupa caz diferitele pastile de slabit iti vor asigura un corp tonifiat si bine lucrat, insa bicicleta eliptica are grija sa imbine la perfectiune toate calitatile pe care tu le doresti de la un antrenament fitness.

Sunt insa cateva aspecte care trebuie luate in seama inainte sa achizitionam o bicicleta eliptica buna, iar acestea se raporteaza la constructie, pret si desigur greutatea maxima admisa.

Pentru o coordonare adecvata si punerea in miscare a intregului corp se recomanda sa existe atat brate fixe cat si brate mobile capabile sa ofere un gen de antrenament ceva mai echilibat si nu unul care sa ne dea impresia ca facem  doar miscare.

Mecanismul de franare este iar un capitol foarte important deoarece acesta se afla sub doua forme diferite la o bicicleta eliptica,  fie mecanic ( modificarea manuala a greutatii si posibilitatea opririi din pedalat), fie magnetica (cu ajutorul unui ecran care va fixa o rezistenta dorita si va indica un numar finit de minute sau secunde pana programul se va termina).

Evident ne raportam si la consola, care vine la pachet cu o serie de avantaje ce cuprinde un ecram cu iluminare dar si functiile prestabilite care sa ne determine sa selectam antrenamentul dorit, in vederea arderii caloriilor.

Toate aceste caracteristici vor determina de la sine si un pret pentru bicicleta eliptica, care tinde sa fie ceva mai piperat daca ne dorim functii sofisticate si o constructie ceva mai solida.

Insa in mediul online, avem acum posibilitatea sa intram in posesia unor oferte si promotii cu totul si cu totul atractive, iar modele precum Kettler Cross P sau FitTronic 2200 pot fi gasite acum la preturi de invidiat daca folosim comparatorul de preturi, capabil sa ne furnizeze cele mai bune optiuni in materie de cumparare.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo