Criteriul National

Bijuterii ieftine pentru femei, calitate braziliană

Bijuterii ieftine pentru femei, calitate braziliană
octombrie 29
13:01 2020

Poate ai auzit de calitatea bijuteriilor din Brazilia. Aceste bijuterii sunt celebre în toată lumea mondenă datorită calității lor de excepție pe de o parte, și datorită modelelor deosebit de frumoase, unice în lume, pe de altă parte.

Bijuteriile din Brazilia sunt exact ca spiritul latin pe care noi, românii, îl iubim atât de mult: pasionale, frumoase, vesele, tinerești, fresh și mereu în trend! Nu există femeie căreia să nu îi placă bijuteriile placate cu aur braziliene sau accesoriile din argint produse tot acolo!

Bijuterii ieftine de damă

Ce modele de bijuterii produc brazilienii? Răspunsul corect este: toate tipurile de bijuterii! De la coliere superbe cu diferite pandantive, până la colane groase făcute pe gustul italienilor, lănțișoare fine și cruciulițe deosebite, brățări de mână și brățări de gleznă, cercei cu cristale zirconia care de care mai colorați și mai frumoși, inele și verighete gravate după ultimul trend și multe-multe altele.

Atunci când vrei să îți oferi un răsfăț ție sau unei persoane dragi, modelele de bijuterii ieftine pentru femei sunt răspunsul, deoarece în spatele prețului accesibil se ascunde calitate garantată braziliană!

Bijuterii placate cu aur în strat foarte gros

Care e secretul brazilienilor pentru aceste bijuterii calitative care au înnebunit lumea anul acesta? E simplu: bijuteriile braziliene sunt placate cu aur într-un strat foarte gros. Spre deosebire de cele produse în China sau Turcia, care au stratul de placaj cu aur extrem de subțire și care sare foarte ușor, bijuteriile braziliene sunt net superioare.

Companiile din Brazilia plachează bijuteriile cu un strat de cel puțin 7 ori mai gros decât companiile producătoare din Turcia și China. De aceea, bijuteriile placate cu aur produse în Brazilia își vor menține stratul de placaj mulți ani și nu își vor pierde culoarea, nu se vor decolora, nu se vor înnegri și nu se vor zgâria sau deteriora la fel de ușor.

De aceea, sfatul nostru este să achiziționezi bijuterii placate cu aur, deoarece îți oferă lux la un preț decent, însă ai grijă să fie produse în Brazilia, nu în Turcia sau China. De asemenea, este important să primești certificat de calitate și conformitate la fiecare bijuterie placată cu aur achiziționată.

De ce sunt atât de ieftine bijuteriile produse în Brazilia?

Brazilia este o țară cu un nivel de trai destul de scăzut. De aceea, costul orei de lucru, precum și costul materiilor prime este mult mai redus față de Europa. În consecință, bijuteriile placate cu aur provenite din Brazilia au un preț pe care oricine și-l poate permite, în special dacă le achiziționezi de la importatori direcți.

Unde găsesc în România bijuterii ieftine placate cu aur produse în Brazilia?

În România, SaraTremo este brandul care reprezintă companiile braziliene producătoare de bijuterii placate cu aur pentru bărbați, femei și copii. În afară de calitatea superioară braziliană și modelele unice și exclusiviste pentru România, vei primi și certificat de calitate și conformitate pentru placarea cu aur la fiecare bijuterie achiziționată.

De asemenea, fiecare bijuterie are o perioadă de garanție, așa încât nu ai niciun risc cumpărând bijuterii SaraTremo. Calitate, lux, eleganță – toate acestea în modelele de bijuterii ieftine de damă și bărbați marca SaraTremo!

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Criteriul

Criteriul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul