Criteriul National

Bijuteriile cu stocare inteligentă și cadourile-vii: darurile care te ajută să cultivi o relație deosebită cu destinatarul

Bijuteriile cu stocare inteligentă și cadourile-vii: darurile care te ajută să cultivi o relație deosebită cu destinatarul
ianuarie 27
15:46 2022

Surprizele pe care le faci persoanelor dragi devin amintirile tale memorabile?  Te-ai gândit de ce oare este atât de plăcut să primești un cadou? Pentru ca este un semn clar că cineva se gândește la tine. Cadoul este cea mai puternică formă de apreciere, mulțumire sau compasiune. Fiecare cadou este o surpriză frumoasă, este unic, dar cele mai intense cadouri nu sunt cele pe care le primești la zilele de naștere, ci acelea pe care nu le aștepți, când ești surprins. Însă bucuria de a dărui este mult mai intensă decât plăcerea de a primi. Sclipirea din ochii celui surprins, zâmbetul și bucuria lui reprezintă o împlinire mult mai mare, care te umple de fericire.

Ce părere ai dacă ți-am spune ca exista un cadou care face toate cele de mai sus si te scoate de fiecare data din impasul de a găsi darul potrivit? Acestea se numesc cadouri-vii si le găsești pe piața din România sub forma de bijuterie cu stocare inteligenta. Ați auzit până acum de bijuterii inteligente?Conceptul de bijuterie inteligentă a fost adus în România de Nadia Vișan, fondatoarea Anyoli.ro – iar o astfel de bijuterie este personalizată digital cu ajutorul unui mesaj text, fotografie sau videoclip. Practic, faci un cadou unic, însuflețit, cu sens. Poți accesa mesajele doar dacă ai descărcat o aplicație specială, care îți va ajuta telefonul să le citească și să ți le afișeze.

Să cauți o bijuterie inteligență cadou nu e neobișnuit: versatile și personalizabile, bijuteriile inteligente sunt piese care încorporează un element de tehnologie astfel încât acestea nu devin doar amintiri, ci devin povești. 

De exemplu, să luăm un lănțișor de aur cu pandantiv inteligent – aparent normal dar…să nu ne lăsăm pradă primei impresii. De câte ori nu ai atins, cu vârful degetelor, un colier cu pandantiv și te-ai gândit la cel ce ți l-a dăruit? 

Acest lantisor cu pandantiv inteligent, atins cu telefonul, deschide sufletul. Încărcat cu o poveste pe care doar tu și cealaltă persoana o veți ști, se transformă în punți, în legături indestructibile pe care le poți rescrie, iar și iar, că într-o secretă epopee personală. Sufletul tău dăruit într-un colier cu pandantiv. Magic, nu?

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul