Criteriul National

Bilete ieftine și autocare de ultimă generație pentru curse transport de persoane în Anglia

Bilete ieftine și autocare de ultimă generație pentru curse transport de persoane în Anglia
decembrie 22
23:35 2016

În ciuda Brexit-ului, Anglia rămâne în continuare una dintre țările pe care românii le preferă în căutarea unui loc de muncă în străinătate, asta și pentru că Londra este considerată principalul centru financiar al lumii, potrivit Indicelui Centrelor Financiare Globale. O statistică recentă a Ministerului de Externe arată că, oficial, în Marea Britanie sunt înregistrați 170.000 de români, însă sunt evaluări potrivit cărora în Regat ar fi 400.000. Pe lângă cei care caută locuri de muncă, foarte mulți români aleg Anglia ca destinație turistică.

Indiferent de scopul pentru care vrei să ajungi în Anglia, transportul până în Marea Britanie este primul pas de care trebuie să ții cont. Pentru cei care vor să scape de stresul de a șofa zeci de ore sau de zborul cu avionul, vă recomandăm să apelați la o firmă specializată care să vă ofere transport în Anglia.

Sugestia noastră este VioTur, o companie cu o experiență de 13 ani în domeniul transportului de persoane, care pune la dispoziția clienților 50 de autocare și microbuze de ultimă generație. VioTur asigură plecări din toate orașele din România către toate orașele din Anglia (și invers), garantând curse până la adresa ta exactă de destinație și cele mai bune prețuri de pe piață. În plus, dacă alegi VioTur vei beneficia pe drum, gratuit, de o masă caldă la restaurant și poți călători cu un bagaj de 45 de kg fără să plătești vreo taxă suplimentară. Prețul unui bilet până în Anglia variază între 80 și 120 de lire în funcție de destinație.

Comparativ cu firmele concurente, firma de transport internațional de persoane VioTur este recunoscută pentru ofertele avantajoase oferite pentru biletele de autocar, condițiile optime de transport și un grad de siguranță crescut. Plecările în străinătate se fac în aproape toate zilele săptămânii, existând totodată și un orar flexibil care să vă permită timpul necesar pregătirii pentru o astfel de excursie. Autocarele puse la dispoziție funcționează după standarde de înaltă clasa și în conformitate cu normele impuse pentru a putea asigura o călătorie fără probleme.

Cele mai multe autovehicule VioTur provin de la mărci de renume în lumea transportului de călători, precum Mercedes și Setra (clasa de lux de la Mercedes) cu câte 55 de locuri de persoane, respectiv 70 de locuri de persoane. În ceea ce privește microbuzele VioTur, acestea sunt majoritatea de la marca Mercedes Sprinter și fac parte din categoria de 8 plus 1, dar și microbuze de 17 locuri și de 22 de locuri.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo