Criteriul National

Bilete ieftine și autocare de ultimă generație pentru curse transport de persoane în Anglia

Bilete ieftine și autocare de ultimă generație pentru curse transport de persoane în Anglia
decembrie 22
23:35 2016

În ciuda Brexit-ului, Anglia rămâne în continuare una dintre țările pe care românii le preferă în căutarea unui loc de muncă în străinătate, asta și pentru că Londra este considerată principalul centru financiar al lumii, potrivit Indicelui Centrelor Financiare Globale. O statistică recentă a Ministerului de Externe arată că, oficial, în Marea Britanie sunt înregistrați 170.000 de români, însă sunt evaluări potrivit cărora în Regat ar fi 400.000. Pe lângă cei care caută locuri de muncă, foarte mulți români aleg Anglia ca destinație turistică.

Indiferent de scopul pentru care vrei să ajungi în Anglia, transportul până în Marea Britanie este primul pas de care trebuie să ții cont. Pentru cei care vor să scape de stresul de a șofa zeci de ore sau de zborul cu avionul, vă recomandăm să apelați la o firmă specializată care să vă ofere transport în Anglia.

Sugestia noastră este VioTur, o companie cu o experiență de 13 ani în domeniul transportului de persoane, care pune la dispoziția clienților 50 de autocare și microbuze de ultimă generație. VioTur asigură plecări din toate orașele din România către toate orașele din Anglia (și invers), garantând curse până la adresa ta exactă de destinație și cele mai bune prețuri de pe piață. În plus, dacă alegi VioTur vei beneficia pe drum, gratuit, de o masă caldă la restaurant și poți călători cu un bagaj de 45 de kg fără să plătești vreo taxă suplimentară. Prețul unui bilet până în Anglia variază între 80 și 120 de lire în funcție de destinație.

Comparativ cu firmele concurente, firma de transport internațional de persoane VioTur este recunoscută pentru ofertele avantajoase oferite pentru biletele de autocar, condițiile optime de transport și un grad de siguranță crescut. Plecările în străinătate se fac în aproape toate zilele săptămânii, existând totodată și un orar flexibil care să vă permită timpul necesar pregătirii pentru o astfel de excursie. Autocarele puse la dispoziție funcționează după standarde de înaltă clasa și în conformitate cu normele impuse pentru a putea asigura o călătorie fără probleme.

Cele mai multe autovehicule VioTur provin de la mărci de renume în lumea transportului de călători, precum Mercedes și Setra (clasa de lux de la Mercedes) cu câte 55 de locuri de persoane, respectiv 70 de locuri de persoane. În ceea ce privește microbuzele VioTur, acestea sunt majoritatea de la marca Mercedes Sprinter și fac parte din categoria de 8 plus 1, dar și microbuze de 17 locuri și de 22 de locuri.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo