Criteriul National

Bilete la teatru de comedie online

Bilete la teatru de comedie online
noiembrie 07
11:59 2019

Arta de teatru nu-si pierde fascinatia nici in vremea noastra, bogata in tehnologie moderna si o varietate de divertisment. Principala sa diferenta fata de alte tipuri de recreere culturala este ca, in teatru, privitorul are o oportunitate unica de a vedea o prima parte in procesul de creatie a unei piese si nasterea unei imagini in fata ochilor sai. Teatrul este o arta vie, de actualitate, inconstanta si in continua schimbare, ca si viata in sine. Teatrul de comedie se adreseaza artei si spectatorilor  cu gusturi si nevoi diferite, de aceea pe site-ul entertix.ro poti cumpara bilete teatru comedie avantajoase. Desigur, niciun talentat regizor, artist, compozitor nu poate efectua o reprezentatie fara sprijinul actorilor. Actorii teatrului de comedie formeaza treptat o echipa de oameni, care se bazeaza unii pe altii in reprezentatiile lor scenice. Cumparand bilete la teatru, poti vedea farmecul, bunatatea, ironia si personaje amuzante si ridicole, emotionante si uneori egoiste, care sunt puse in scena pentru publicul care vine la teatru.

 

Bilete teatru online

Stelele teatrului de comedie sunt stralucitoare, subtile, neasteptate si daca vrei sa te bucuri de toate acestea, cumpara bilete teatru comedie de pe site-ul entertix.ro. Daca vei cumpara bilete teatru comedie, vei vedea ca interpretarea actorilor  este inimitabila. De asemenea optand pentru cumpararea de bilete la teatru online, acestea vor fi un adevarat cadou pentru familia ta. Actorii si regizorii de astazi continua cu succes traditiile teatrale stabilite de marii actori si regizori ai timpurilor. Repertoriul teatrului are inca o serie de comedii excelente, deosebite, cu scenografie, design si repertoriu muzical excelente. Comediile teatrului sunt intotdeauna usoare si elegante, fie ca este vorba despre genul de teatru de comedie excentric sau fantasmagoric, frivol sau romantic.

De ce sa alegi bilete teatru comedie

Teatrul de comedie te invita sa folosesti platforma entertix.ro pentru a cumpara bilete online. Aceasta este una dintre cele mai bune solutii pentru a cumpara bilete din comoditatea casei. Acum poti oferi persoanelor dragi bucuria de a vedea o piesa de teatru, si mai mult decat atat, bucuria de a alege o piesa de teatru de comedie, data si ora la care vrei sa mergi. Acesta este un fel de „bilet cu o intalnire deschisa” – un bilet catre lumea teatrului, viselor si a rasului. O piesa la teatrul de comedie este frumoasa, moderna, eleganta, de prestigiu. Poti alege piesa la care vrei sa mergi, din repertoriul existent. Seara va fi plina de surprize si emotii, iar scaunele confortabile din sala, iti vor oferi cea mai buna vedere. Daca te-ai decis sa cumperi din timp bilete teatru comedie de pe platforma online entertix.ro, atunci iti poti alege si locurile care iti convin cel mai mult.  Multa lume iubeste teatrul de comedie si isi poate alege cu siguranta o piesa, cumparand bilete teatru online.

Ce este Caretix?

Entertix.ro ofera o multime de facilitati, printre care si serviciul Caretix, pentru evenimentele care au fost anulate sau daca vrei sa renunti la un anumit eveniment la care ai platit biletul. In cazul in care cumperi bilete pentru teatru de comedie, alege si optiunea Caretix, care va trebui activata cu cel putin 10 zile inainte de spectacol. Acest lucru iti garanteaza returnarea banilor 100% din valoarea biletelor, in cazul in care din anumite motive nu mai poti merge la spectacol sau daca spectacolul din anumite motive a fost anulat. De asemenea, serviciul nu poate fi activat oricum, ci doar in timpul procesului de cumpararea a biletelor online.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei