Criteriul National

Bilete la teatru pentru tine si copiii tai

Bilete la teatru pentru tine si copiii tai
iulie 01
16:02 2019

A merge la teatru este aproape intotdeauna o sarbatoare. Cu toate acestea, preturile pentru bilete la teatru sunt uneori mai scumpe, mai ales atunci cand trebuie sa cumperi bilete pentru intreaga familie. In acelasi timp, ca si in oricare alt caz, exista cateva trucuri si reguli care iti permit sa nu se platesti prea mult. Teatrele inca se cer, si atunci, este mai bine sa cumperi bilete teatru online cu cateva luni inainte de spectacol sau chiar inainte de a incepe spectacolul. In primul caz, poti alege intotdeauna locurile cele mai bune. Insa, biletul cumparat in ziua spectacolului se presupune ca ar fi cu o mai mare reducere. Cine sa creada acest lucru? Sfatul este sa cumperi bilete din timp pentru a putea alege cele mai bune locuri din sala. 

bileteteatru

Cumpara bilete teatru din timp

De asemenea, din cauza numarului mare de public, costul pentru bilete la teatru, cumparate  mai aproape de data de prezentare, poate fi mai mare. Cel mai bine este sa cumperi bilete la orice teatru in prealabil si din timp. De exemplu, exista spectacole de teatru celebre, la care ar trebui sa cumperi bilete imediat dupa inceperea vanzarilor. Reprezentantii aplicatiilor online teatrale recomanda, sa cumperi bilete la teatru din timp. Daca sala de teatru este populara sau daca doresti bilete de teatru cu cele mai bune locuri, atunci ar trebui sa cumperi biletele  in avans. Biletele de teatru la spectacolele cele mai bune, uneori se vand in prima ora dupa ce intra in vanzare. La box-office-ul de top, biletele de teatru se vand deseori in prima ora dupa ce intra in vanzare. Pentru a nu ramane fara bilete la un spectacol pe care iti doresti sa il vezi, cel mai bine este sa cumperi bilete din timp. 

 

Cumpara bilete teatru online

Teatrele insasi recomanda cumpararea de bilete prin intermediul site-ului oficial sau prin intermediul distribuitorilor, cu care au stabilit cooperarea. Folosind site-uri mai putin cunoscute, sau chiar cumpararea de la diverse persoane necunoscute, iubitorii de teatru risca sa ramana fara bilet.  Teatrul pentru copii este special si magic. Principala misiune a artistilor de teatru este de a-i introduce pe cei mai mici spectatori in lumea artei de calitate si misterioasa. Poti cumpara bilete teatru copii  prin intermediul site-ului online. Poti alege bilete teatru Ion Creanga, bilete teatru de animatie, bilete teatru Palatul National al Copiilor si multe altele. 

In acelasi timp, diversitatea genurilor este uimitoare: aici puteti vedea piese de teatru pentru copii si tineret, cum ar fi “Pinguinii melomani”, “Vrei sa fii prietenul meu?”, Neghinita”, “Magia ghicitorilor” sau Jack si vrejul de fasole”. Toate spectacolele sunt organizate in asa fel incat sa fie interesante si usor de inteles atat pentru publicul tanar, cat si pentru cei mai mici spectatori. Spectacolul „Magia ghicitorilor”, este un fel de scoala elementara distractiva si fascinanta pentru copiii care au facut primele descoperiri in viata, si care au devenit semnul distinctiv al teatrului. Trebuie doar sa cumperi  bilete teatru online de pe site-ul entertix.ro si vei deveni cu siguranta un fan al minunatilor artisti si muzicieni de la teatru.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Ionela

Ionela

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul