Criteriul National

Bilete pariuri castigatoare doar cu Cota2.ro

Bilete pariuri castigatoare doar cu Cota2.ro
iunie 26
10:51 2020

Daca ati reusit sa va familiarizati cu tot ceea ce tine de tipurile de pariuri pe care le puteti face, puneti in joc mai multe bilete pariuri si asumati-va riscul. Biletele care contin doar cateva meciuri au sanse mai mari sa triumfe.Statistica arata ca foarte putine bilete cu multe evenimente reusesc sa castige. Tocmai din acest motiv, trebuie sa faceti o selectie atenta inainte de a paria.Recomandarea profesionistilor este sa nu depasiti un numar de 3 meciuri pe un singur bilet. Pastrati o limita rezonabila pentru a avea mai multe sanse de castig. Ganditi-va si la faptul ca un meci poate fi  intrerupt din diverse motive.

Daca jucati la cote mari inseamna ca mergeti pe principiul totul sau nimic. Existe sanse minime ca o echipa care nu s-a facut deloc remarcata pana in prezent sa castige premiul cel mare dar se poate intampla si asa.Trebuie sa luati in considerare toate modalitatile posibile de joc. Totusi nu faceti pariuri fantastice pentru ca nu e cazul sa visati cu ochii deschisi.

Bilete pariuri-variante diverse care va pot scoate din anonimat

Accesati site-ul online cota2.ro si plasati bilete pariuri cat mai inspirate pentru a reusi sa va evidentiati din multimea de pariori online.Chiar si la cote mici puteti avea surprize uneori insa de cele mai multe ori acestea chiar functioneaza. Evitati extremele si fiti responsabili. Asumati-va ceea ce faceti dar ganditi de 2 ori inainte de a lua o decizie finala.Desigur ca sumele obtinute din pariuri sunt mici daca faceti investitii mici si cresc pe masura ce investitiile sunt mai mari. Castigurile mari inseamna si pierderi mari de aceea trebuie sa fiti foarte atenti cum pariati.Nu exagerati pentru ca este mai bine sa pariati mai des cu sume mici decat sa incepeti cu o miza mare.

Bilete pariuri-oferte nenumarate de a paria

Daca o sa pierdeti tot, nu o sa mai aveti bani sa cumparati alte bilete pariuri pe viitor. Aveti rabdare si nu va grabiti cand pariati. Oferta de pariere este una vasta, de aceea trebuie sa asteptati momentul oportun pentru a paria.Nu mizati pe echipele de care nici nu ati auzit pana in prezent pentru ca nu stiti cum au evoluat si nu puteti prezice finalul de joc. Doar cu rabdare si disciplina veti ajunge sa castigati asa cum va doriti.

Documentati-va atent si nu va ganditi doar la noroc. Trebuie sa dati dovada de inspiratie si sa aveti o buna intuitie in ceea ce privesc pariurile.  Inainte de a alege meciurile pe care sa pariati verificati cu atentie cotele. Tineti cont de rezultatele anterioare si de evolutiile din clasament.Pot fi jucatori suspendati sau se poate intampla ca echipele adverse sa joace in conditii meteo nefavorabile. Daca veti actiona in cunostinta de cauza veti putea face acele predictii care sa va aduca castigul mult asteptat.

Comentarii

Comentarii

Tags
Share

Despre autor

Antonio

Antonio

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul