Criteriul National

Bilete pariuri-tratate cu maxima precautie

aprilie 20
12:03 2020

Nu plasati intotdeauna bilete pariuri pe echipa favorita si incercati sa vedeti ce se ascunde dincolo de preferinte.Poate este momentul sa va reorientati si sa aflati mai multe despre echipa adversa. Puteti avea o reala surpriza vazand ca aceasta are mai multe de oferit.Faceti o analiza riguroasa inainte de a paria. Fiti consecventi si nu va opriti la jumatatea drumului. Invatati din experienta pariorilor profesionisti. Ganditi-va ca orice este posibil in pariuri.

Rar se intampla ca pariorii sa se imbogateasca peste noapte deci nu mizati pe asta. Fiti realisti. Obiectivul pariorilor este sa obtina castiguri constante pe termen lung. Daca reusiti sa ajungeti in aceasta ipostaza atunci va puteti considera pariori de succes.Nu pariati o singura data pe mai multe meciuri pe bilet. Este mai bine sa pariati mai des dar sa aveti doar 3 maxim 5 meciuri pe un singur bilet. In acest constext sansele de reusita cresc remarcabil. Invatati din greseli pentru ca doar asa va puteti dezvolta frumos.

Accesati site-ul https://cota2.ro deschideti-va cont la casa de pariuri Cota 2 si porniti increzatori pe acest drum. Puneti-va in practica propria strategie de pariuri si nu va lasati atrasi de cotele mari.Nici un pronostic nu este sigur suta la suta insa va poate ajuta sa castigati.  O analiza minutioasa va ajuta sa luati cea mai buna decizie.

Bilete pariuri-o posibila sursa de bani

Atunci cand sunteti pe punctul de a va forma bilete pariuri vedeti care echipa are sansa sa castige si care nu. Desigur ca trebuie sa gasiti si cota ideala care va ofera un real avantaj.De cele mai multe ori cota influenteaza sansa reala ca echipa respectiva sa castige partida. Evitati meciurile in care sunt sanse mari sa apara o surpriza neplacuta. Daca mizati pe echipe ce nu au rezultate constante inseamna ca poate aparea oricand imprevizibilul.

Bilete pariuri – bazate pe strategii aparte

La bilete pariuri aveti posibilitatea de a folosi o strategie proprie. In plus, aveti libertate totala de decizie.Utilizarea unei strategii va permite sa pariati in mod organizat. In acest fel sunteti siguri ca nu va abateti de la reguli. Daca jucati haotic aveti sanse mari sa comiteti anumite erori.In pariuri nimic nu este sigur 100%. Toate pariurile au propriile riscuri de aceea este bine sa va documentati cat mai bine inainte de a paria. Este important sa stiti inca de la inceput care sunt potentialele riscuri la care va supuneti.

Tineti cont de faptul ca pariurile va pot si imbogati dar la fel de bine va pot si falimenta. Nu mergeti niciodata pe extreme.Important este ca atunci cand pierdeti sa nu jucati iresponsabil doar din dorinta de a recupera banii pierduti. Sunt sanse minime sa reusiti. Nu jucati niciodata in disperare pentru ca atunci sunteti tentati sa pariati pe ce nu trebuie.In acele momente de ceke mai multe ori va bazati pe un miracol si pariati pe echipa cea mai slaba in speranta ca lucurile vor lua o intorsatura uimitoare. In realitate exista unul la suta sansa ca acest lucru sa se intample.

Comentarii

Comentarii

Tags
Share

Despre autor

Antonio

Antonio

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul