Criteriul National

Bilete teatru drama online prin entertix.ro

Bilete teatru drama online prin entertix.ro
septembrie 09
13:16 2019

Cum sa explici unei persoane de ce cumperi bilete teatru drama, atunci cand vrei sa mergi la teatru? Daca o persoana iti pune astfel de intrebari, inseamna ca nu intelege foarte mult din arta dramatica si se afla la diferite niveluri de dezvoltare emotionala si intelectuala. Mai mult decat atat, este departe de pozitia „Sunt intelectual si tu faci parte dintr-o turma de oi” sau „Eu sunt o personalitate, iar tu esti un vid” etc.  Asadar, profitand de aceasta ocazie, intra pe site-ul entertix.ro si cumpara bilete teatru la o piesa dramatica.

Sentimentul realitatii

Nu orice reprezentatie este o capodopera sau chiar un eveniment semnificativ. Uneori poti parasi teatrul cu sentimentul ca nu ai fi pierdut nimic daca nu ai fi vazut piesa. Insa, acest lucru se intampla foarte rar si ar fi pacat sa pierzi o drama foarte buna. Daca vei cumpara bilete teatru pentru un spectacol de drama, vei fi concentrat intr-o asemenea masura, incat de mai multe ori pe parcursul actiunii vei trai sentimentul realitatii.  Uneori actorul poate rosti o fraza care sa provoace un sentiment adanc in interiorul tau. Dar actiunea de pe scena continua si tu vei fi coplesit, iar acest lucru este minunat.

Cumpara bilete teatru drama

Este interesant sa urmaresti actorii care joace live drame, si nu ca intr-un film vazut pe ecran. De regula, productiile teatrale abordeaza mai multe subiecte filozofice si imbogatite spiritual decat cinematografia. In primul rand, o drama iti poate dezvolta cultura si te ajuta sa iti umpli timpul liber.  Pentru a te relaxa si a te bucura de ceea ce se intampla pe scena, intra pe site-ul entertix.ro si cumpara online bilete mai ieftine decat la box office. Prin piesele de teatru gen drama, poti ceda tuturor sentimentelor,  deoarece  actorii live portretizeaza corect rolul. In al doilea rand, teatrul dramatic iti ofera posibilitatea de a experimenta emotiile mult mai intens.

Cel mai puternic mijloc de influentare a unei persoane

Multe spectacole se bazeaza pe lucrari de literatura clasice. Fara a citi nici macar piesele scriitorilor celebri, poti intelege ideile de baza ale dramelor puse in scena. Te poti informa despre o anumita piesa de teatru, pe site-ul entertix.ro, de unde poti cumpara bilete la piesele de teatru preferate, din Bucuresti si din restul tarii.

Teatrul de drama este considerat cel mai puternic mijloc de influentare a unei persoane, deoarece, vazand ce se intampla pe scena, privitorul se asociaza cu unul dintre personaje. Exista si un avantaj urias – actorii joaca direct in fata ta. De fapt, teatrul de drama este viata si nu exista o a doua sansa de a vedea acelasi spectacol live de doua ori la fel. Astfel, vei experimenta  mult mai multe emotii, empatizand si bucurandu-te, fiind un singur intreg cu actorul.

Oportunitatea de a cunoaste capodoperele literare ale lumii

Teatrul este o scoala, deoarece fundalul moral, moralitatea, critica atrocitatilor, admiratia pentru faptele bune si faptele curajoase pe care le contin de obicei spectacolele de drama, contribuie la formarea gustului pentru teatru si pot ajuta la gasirea unei solutii la problemele personale. Ca sa nu mai vorbim despre imbunatatirea vocabularului si cunoasterea capodoperelor literare ale lumii, mai ales ca in aceste timpuri moderne,  aceasta este o mare problema. Cumpara bilete la teatrul de drama de pe site-ul entertix.ro pentru a nu pierde aceste avantaje.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei