Criteriul National

Biletul zilei-accesibilitate si transparenta totala cu echipa de la Cota 2

Biletul zilei-accesibilitate si transparenta totala cu echipa de la Cota 2
martie 04
15:02 2020

Pariati pe biletul zilei si aveti sansa sa catigati cat mai multi bani. Pe baza pronosticurilor primite puteti sa pariati pentru echipele care promit castiguri atractive in bani. Tineti cont de informatiile primite de la tipseri pentru a obtine cele mai bune rezultate la pariurile sportive.

Pariati pe biletul zilei in cadrul unei agentii online, care merita toata increderea dumneavoastra.Recomandarile facute de echipa de la Cota 2 se bazeaza pe informatii precise.Accesati site-ul www.cota2.ro pentru a afla motivele care merita luate in considerare atunci cand pariati.

O agentie de pariuri online functioneaza in regim non stop, oferindu-va posibilitatea sa pariati la ce ora doriti din confortul propriei case. Puteti paria online chiar si de pe telefonul mobil simplu si rapid  fara sa fie nevoie sa va deplasati la agentie.

Echipa de la Cota 2 va ofera diferite pronisticuri si va spun care meciuri merita sa fie pariate. Desigur ca aveti mai multe optiuni de pariere insa trebuie sa tineti cont de infomatii utile cu privire la evenimentele din sport care vor avea lor. Mediul online va pune la dispozitie o oferta mult mai bogata decat agentiile clasice.

Aici puteti paria pe echipele care concureaza in campionate medii si mari dar si pe competitiile mai puţin importante. Puteti forma biletul zilei cu orice meciuri doriti.Pe site gasiti pronosticurile cele mai bune  trebuie doar sa faceti cateva analize si sa luati o decizie inspirata. Poate norocul nu vine cu primul bilet dar cu siguranta daca sunteti perseverenti veti castiga.

Biletul zilei-in diferite variante

Foarte multi pariori sunt atrasi de biletul zilei si vor sa parieze in timp ce se disputa o partida. Intr-o agentie clasica optiunile de pariuri sunt limitate.Online puteti paria la fotbal la fiecare 10 minute, pe urmatorul gol sau pe urmatorul corner. La fel este si in tenis, puteti plasa pariuri pentru fiecare game sau chiar pentru fiecare minge, astfel ca aveti mai multe avantaje.

Acum puteti urmari meciurile pe care le jucati in mod real.  Aveti la dispozitie diferite oportunitati si puteti primi chiar si bonusuri atractive pentru prima depunere.In acest fel veti avea o suma mai mare de bani la dispozitie pentru a juca biletul zilei. Puteti participa la diferite concursuri care va promit castiguri cat mai mari pe termen lung.

Luati decizii inspirate si puneti pe un singur bilet mai multe meciuri. Acesta va poate oferi macar o parte din potentialul castig. In mediul online, puteti plasa pariuri chiar si in ultimele minute ale unui meci. Iar daca meciul incepe insa nu pare promitator puteti inchide biletul.

Biletul zilei-posibilitatea de a castiga chiar si cu un singur meci

Acum aveti suficiente motive pentru care merita sa jucati biletul zilei.Tineti cont de toate aceste avantaje si gasiti-va propriul drum catre pariurile online. In aceasta calatorie, nu sunteti singuri.

Echipa de la Cota 2 va sta la dispozitie oricand doriti si va ajuta sa faceti o alegere corecta. Nu uitati ca totul depinde de noroc iar lucrurile pot uneori sa ia intorsaturi neasteptate, insa merita sa incercati.

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul