Criteriul National

Biletul zilei – se alege in functie de mai multi factori pe baza pronosticurilor facute de echipa Cota 2

Biletul zilei – se alege in functie de mai multi factori pe baza pronosticurilor facute de echipa Cota 2
martie 13
15:09 2020

Nu va mai deplasati la casa de pariuri de fiecare data cand vreti sa plasati biletul zilei. Nu mai pierdeti timp util si alegeti sa jucati biletul canstigator alaturi de echipa de la Cota 2. Beneficiati de servicii excelente si  veti avea numai de castigat de pe urma avantajelor oferite.  Depuneti o suma de bani intr-un cont bancar si folositi-l oricand vreti sa plasati un pariu.

Faceti o depunere, dupa cum doriti si jucati acea suma asa cum credeti. Cand ajungeti la suma dorita retrageti banii. Pe site-ul online www.cota2.ro gasiti toate informatiile de care aveti nevoie. La inscriere primiti bonusurile la pariuri sportive. Fiind sprijiniti de aceasta echipa experiementata veti invata cum sa plasati pariurile. Tineti cont de recomandarile lor si veti vedea ca nu veti intampina nici un fel de probleme.

Daca sunteti in cautarea unor ponturi sigure pentru biletul zilei aflati ca acestea nu exista. Nimic nu este sigur atunci cand este vorba despre pariuri. Exista insa anumite lucruri de care merita sa tineti seama pentru a putea alege cele mai bune pronosticuri. Aceasta este modalitatea in care pariurile pentru care optati au sanse cat mai mari de castig.

Cu cat cota unui pariu este mai mare, aveti sanse mai mici ca acel bilet sa fie unul castigator. De fapt, cotele sunt raportate la probabilitatea de castig a fiecarui pariu. Insa exista si alti factori care influenteaza cotele. Vedeti care sunt tendintele de pariere si gasiti argumente solide pentru meciurile pe care vreti sa pariati.

Biletul zilei-cu diferite tipuri de pariuri

Daca cota oferita pe biletul zilei este mult mai buna decat ar fi fost normal, aveti sanse reale de reusita. Cu cat aveti mai multe astfel de pariuri pe bilet, raportul dintre cota si sansele de castig va fi mult mai bun.Aveti sanse reale de a avea un bilet castigator.

Echipa de la Cota 2 va ofera toate informatiile de care aveti nevoie pentru a face pariuri de valoare.Ponturile oferite se bazeaza pe argumente logice. Iar daca vreti sa pariati pe mingea de la centrul terenului, atunci inseamna ca vreti sa va incercati norocul.

Biletul zilei oportunitate mare de castig

Pariati pe biletul zilei la o cota rezonabila pentru a avea cat mai multe sanse ca pronosticul pe care va bazati sa fie cel corect. Faceti optiunea cea mai potrivita daca aveti argumente pentru alegerile finale. Nu pariati la intamplare daca vreti sa pierdeti prea mult.

Cele mai sigure ponturi sunt cele analizate cu mare atentie la detalii. Faceti analize minutioase in speranta ca veti avea mai mult noroc. Daca vreti sa va pariati banii proprii pe biletele gata facute de catre tipseri, faceti-o. Iar daca vreti sa va bazati pe propria intuiti riscati putin dar bazati-va pe ce stiti.

Inspirati-va din sfaturile lor iar daca nu sunteti de acord cu pontul respectiv faceti modificarile dorite, chiar daca altii recomanda altceva. Pe site-ul oficial gasiti ponturi alese. Important este sa nu faceti biletele pe graba ci sa alegeti ponturi dupa ce le analizati cu atentie.

Comentarii

Comentarii

Tags
Share

Despre autor

Antonio

Antonio

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul