Criteriul National

Biletul zilei va ofera sanse reale de castig

Biletul zilei va ofera sanse reale de castig
mai 13
15:55 2020

Pe platforma Cota 2 puteti afla tot ce trebuie sa stiti despre biletul zilei la pariuri sportive. Optati pentru agentiile online si faceti diferenta. Aveti nenumarate motive care va conving ca ati facut cea mai buna alegere.Acum puteti juca biletul zilei la orice ora din zi si din noapte doriti. Pe internet nu sunteti limitati de nici un program. Acestea functioneaza non stop.Plasati cate un bilet in fiecare zi si profitati de fiecare sansa pe care o vaeti. Stati in confortul casei si puteti plasa biletele atat de pe laptop cat si de pe telefon.La agențiile de pariuri pe internet taxele sunty mult mai mici decat la cele traditionale. Veti plati doar o taxă de 1% pe fiecare retragere de bani.Jucati biletul zilei la cote mici. Nu merita sa va asumati riscuri extrem de mari. Diferentele de cotel aduc diferențte notabile. Agentiile online au cotele cele mai bune.

Biletul zilei- o sansa in plus de castig

Castigati mai multi bani cu biletul zilei daca puneti in aplicare anumite strategii. Aflati ponturile cele mai importante ale specialistilor de pe site-ul online cota2.ro.In ceea ce priveste oferta de meciuri aveti mai multe optiuni de pariere. Desigur ca in mediul online oferta este mult mai bogata.Tineti cont de faptul ca agenţiile traditionale atrag atentia jucatorilor mai mult prin partidele din campionate medii. In schimb, agentiile online iau in calcul competitiile cele mai importante.
Sunteti liberi sa va formati biletul zilei asa cum doriti. In mediul online gasiti pronosticuri foarte bune in ceea ce privesc meciurile din campionatele mari.

Biletul zilei- solutii unice

Biletul zilei este un bilet la pariuri care trebuie sa contina pronisticurile optime pentru acea zi. Acesta are sansele cele mai mari de castig.
Foarte multe persoane sunt atrase de pariuri si mizeaza pe noroc. Un parior profesionist nu se bazeaza doar pe noroc ci si pe statsistici amanuntite.Puteti forma biletul zilei in fucntie de optiunile proprii. Cele mai importante agentii fac transmisii online pentru a tine la curent pariorii cu tot ce se intampla. In acest fel puteti urmari in timp real meciurile din confortul casei.

In mediul online aveti diferite promotii care mai de care mai atragatoare. Chiar si de la prima depunere sunteti intampinati cu bonusuri.
In acest fel aveti o suma mai mare de bani pentru a juca biletul zilei. Mai mult decat atat aveti sansa de a participa la diferite concursuri. Invatati din sfaturile specialistilor daca vreti sa aflati cat mai multe detalii importante. Acestea sunt cele care fac diferenta intre castig si esec.
Chiar daca formati un bilet care sa contina spre exemplu 5 meciuri daca optati pentru cota 2 puteti castiga si cu un singur meci. In acest fel aveti sansa sa primiti un real castig de bani.

Comentarii

Comentarii

Tags
Share

Despre autor

Antonio

Antonio

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul