Criteriul National

Bioconsult 600 RON: „trebuie s-o mai și răsuciți, nu doar s-o îndesați!”

Bioconsult 600 RON: „trebuie s-o mai și răsuciți, nu doar s-o îndesați!”
noiembrie 29
21:41 2018

nu stiu cati vor sa recunoasca, dar o boala mentala mai grava sau mai putin grava probabil ca fiecare are, dar o majoritate de bolnavi ajunge poate sa se autodeclare „categorie de oameni normali” – educatie, haleala, perpetuare, babardeala, implinire personala, individualism, invidie si alte idealuri marete…

vrand-nevrand, eu ala „bolnav” si nesupus specificului majoritatii, m-am trezit pacient fara voia mea cateodata. Dupa primul an serios de implicare comunitara, 2015, cativa profi si lectori uni m-au invitat la un party de-al lor, chipurile intamplator ca sa-mi tina mie teorii despre ce este bine si ce este rau in viata. Mi le explicau pe deasupra unei mese pe care se aflau mormane de fipturi: „Andrei, pierzi vremea ajutand sarmani, trebuie sa faci bani si sa te perpetuezi”… experienta mai veche, desigur ca s-a repetat de nenumarate ori si in alte medii, dar o alta experienta mai noua iar m-a luat prin surprindere, in vizita la prieteni, o tanti terapeuta chipurile din intamplare pe acolo: „vai andrei, dar ce problema ai?… stai ca am ceva pentru tine…” si imi baga niste sticlute cu o solutie in sosete, imi pune alta la cap… „inchide ochii… simti ceva?” normal ca nu simteam nimic, intreb care este baza teoretica sau stiintifica a terapiei si mi se arata o poza cu un camp agricol cu forme geometrice care ar sugera trecerea unui UFO. Fericit dupa „consult” ca nu am fost rapit de aliens, dau sa ies, spun „terapeutei” ca-i frig afara, la care dansa incepe sa verse teorie ca inteleapta: „daca ti-e frig, inseamna ca nu te iubesti pe tine” ninoninonino ia auzi nene ce teorii sofisticate si originale… ce era sa fac? m-am dezbracat la braul gol si m-am spalat la geamul terapeutei cu zapada ca sa o conving ca tin la mine chiar foarte mult. Cred ca in mintea multora care vor sa-mi explice mie ce-i viata au zburat fara catalizator multe UFO-uri…

nu au fost singurele patzanii, am ajuns chiar si pacientul unei pacienete, cu toata experienta dansei de studiu si sociala in ro si in vest, merge in capitala la un consult (super PRET 600 RON) la un nene care zice ca este bioenergetician si care i-a fixat o oala in cap cu niste antene explicand ca el masoara campuri magnetice. Nenica, eu vorbesc de people with super uni educatie care pun botul la asemenea gainarii de ocara. Sunt multi care ajung in situatii emotionale dificile si atunci pun botul la tot felul de aberatii. Am incercat si despre terapia bio sa aflu detalii, dar prea putine idei coerente am primit, concluzia bioenergeticianului fiind urmatoarea: „domnisoara, cand va… ahh ahh ahh… incercati sa o mai si invartiti, nu doar sa o indesati, sa o translatati…” ninoninoninoni cum vine asta nenica, studii uni in tara, in vest si cheltui aproape 1000 ron de la parinti pe un drum in capitala ca sa-ti spuna un nene sa o mai si invarti. uiuiuiuiuiui Ce face pacienta plina de ZAMBETE? vine la mine inteleapta „ahhh adrushka, futu-ti mtzii ma-ti”… cu civismult tau, cum m-ai invatat, ai merita reclamat…

Ro – taram de basm

[video width=”1920″ height=”1080″ mp4=”https://www.criteriul.ro/wp-content/uploads/2018/11/My-Movie.mp4″][/video]

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Andrei Chivu

Andrei Chivu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Violențele nejustificate…nasc reacții, durere și haos- EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Protestul Diasporei a fost îngrădit, a fost unul despre care se va scrie, se va povesti și începând cu ziua de astăzi se va cerceta de către Parchetul Militar.
Acest eveniment a fost asezonat cu o serie de violențe de neînchipuit, de intervenții în forță venite din partea Jandarmeriei Române. Această breaslă și-a dat în petec, invocând faptul că mulțimea a fost… violentă.
Acest lucru este departe de a fi adevărat, cu toate că s-a întâmplat, iar imaginile și materialele video care împânzesc internetul nu pot fi trecute cu vederea.
Mai mult decât atât, astăzi, cu cea mai mare nerușinare, purtătorii de cuvânt ai acestei instituții au spus că ” și-au făcut datoria” și au acționat în legitimitate.

Poate că am ajuns să retrăim scene de coșmar din epoci ce le consideram demult apuse… Însă, ceea ce cu toţii am aflat a fost faptul că nu am fost și nu ne-am închipuit că se va produce.
Cu toate acestea, am fost avertizaţi că se va întâmpla şi nu am vrut să credem. „Mersul până la capăt”, de a cere demisia unui sistem condus de oameni certați cu legea și cu bunul simț a fost înnabușit cu gaze lacrimogene, cu tunuri cu apă și cu intimidări, bastoane aplicate asupra populației strînse cu această ocazie.

Au existat și în mulțime agitatori, instigatori și chiar membrii ai unor așa-zise galerii de fotbal, dar care, spre surprinderea multora au fost lăsați în pace, chiar dacă au aruncat cu pietre , au incendiat arbuști și au provocat mult haos.

Dar, înainte de toate, să ne aducem aminte și de alt aspect. Au fost și alte avertizări. La conferinţa de presă ţinută cu câteva zile înainte, nişte ofiţeri de jandarmerie au semnalat, folosind obişnuitul limbaj de lemn, ”că se va întâmpla.”

Românii veniţi de departe pentru a protesta împotriva unor abuzuri s-au lovit de o metodă sistematică aplicată de Jandarmerie pentru a discredita orice viitoare mişcare de opoziţie. De aceea, fără să emit judecăți de valoare, îmi asum atunci când afirm că România a capotat și a ajuns la cheremul unor oameni politici care acționează împotriva propriului popor.

După aproape zece ore de gaze inhalate, vă pot spune cum a fost montată în scenă toată această mascaradă. Jandarmii au tensionat situaţia ,deoarece aveau obiceiul să trăgă şi să mute gardurile de colo colo, fără rost. De altfel au agitat mulţimea care era oricum inflamată, dar care nu era violentă. Apoi, începând cu ora 21 au început să lanseze salve cu gaze lacrimogene fără motiv, servite generos exact în faţă, de la mică distanţă, cu un cinism maxim, cum numai slugile stăpânilor lor ştiu să facă........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu