Criteriul National

Bioconsult 600 RON: „trebuie s-o mai și răsuciți, nu doar s-o îndesați!”

Bioconsult 600 RON: „trebuie s-o mai și răsuciți, nu doar s-o îndesați!”
noiembrie 29
21:41 2018

nu stiu cati vor sa recunoasca, dar o boala mentala mai grava sau mai putin grava probabil ca fiecare are, dar o majoritate de bolnavi ajunge poate sa se autodeclare „categorie de oameni normali” – educatie, haleala, perpetuare, babardeala, implinire personala, individualism, invidie si alte idealuri marete…

vrand-nevrand, eu ala „bolnav” si nesupus specificului majoritatii, m-am trezit pacient fara voia mea cateodata. Dupa primul an serios de implicare comunitara, 2015, cativa profi si lectori uni m-au invitat la un party de-al lor, chipurile intamplator ca sa-mi tina mie teorii despre ce este bine si ce este rau in viata. Mi le explicau pe deasupra unei mese pe care se aflau mormane de fipturi: „Andrei, pierzi vremea ajutand sarmani, trebuie sa faci bani si sa te perpetuezi”… experienta mai veche, desigur ca s-a repetat de nenumarate ori si in alte medii, dar o alta experienta mai noua iar m-a luat prin surprindere, in vizita la prieteni, o tanti terapeuta chipurile din intamplare pe acolo: „vai andrei, dar ce problema ai?… stai ca am ceva pentru tine…” si imi baga niste sticlute cu o solutie in sosete, imi pune alta la cap… „inchide ochii… simti ceva?” normal ca nu simteam nimic, intreb care este baza teoretica sau stiintifica a terapiei si mi se arata o poza cu un camp agricol cu forme geometrice care ar sugera trecerea unui UFO. Fericit dupa „consult” ca nu am fost rapit de aliens, dau sa ies, spun „terapeutei” ca-i frig afara, la care dansa incepe sa verse teorie ca inteleapta: „daca ti-e frig, inseamna ca nu te iubesti pe tine” ninoninonino ia auzi nene ce teorii sofisticate si originale… ce era sa fac? m-am dezbracat la braul gol si m-am spalat la geamul terapeutei cu zapada ca sa o conving ca tin la mine chiar foarte mult. Cred ca in mintea multora care vor sa-mi explice mie ce-i viata au zburat fara catalizator multe UFO-uri…

nu au fost singurele patzanii, am ajuns chiar si pacientul unei pacienete, cu toata experienta dansei de studiu si sociala in ro si in vest, merge in capitala la un consult (super PRET 600 RON) la un nene care zice ca este bioenergetician si care i-a fixat o oala in cap cu niste antene explicand ca el masoara campuri magnetice. Nenica, eu vorbesc de people with super uni educatie care pun botul la asemenea gainarii de ocara. Sunt multi care ajung in situatii emotionale dificile si atunci pun botul la tot felul de aberatii. Am incercat si despre terapia bio sa aflu detalii, dar prea putine idei coerente am primit, concluzia bioenergeticianului fiind urmatoarea: „domnisoara, cand va… ahh ahh ahh… incercati sa o mai si invartiti, nu doar sa o indesati, sa o translatati…” ninoninoninoni cum vine asta nenica, studii uni in tara, in vest si cheltui aproape 1000 ron de la parinti pe un drum in capitala ca sa-ti spuna un nene sa o mai si invarti. uiuiuiuiuiui Ce face pacienta plina de ZAMBETE? vine la mine inteleapta „ahhh adrushka, futu-ti mtzii ma-ti”… cu civismult tau, cum m-ai invatat, ai merita reclamat…

Ro – taram de basm

[video width=”1920″ height=”1080″ mp4=”https://www.criteriul.ro/wp-content/uploads/2018/11/My-Movie.mp4″][/video]

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Andrei Chivu

Andrei Chivu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Pericolul autocrației din Europa - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Motto ”Democraţia este nonautocraţie, contrariul perfect al autocraţiei. Aceasta înseamnă că democraţia denotă un sistem politic caracterizat prin refuzul puterii personalizate, a puterii asupra cetăţenilor. Puterea nu este «proprietatea» nimănui. Aşadar, conducătorii vor deţine această funcţie ca urmare a desemnării libere, neîngrădite, de către cei care urmează să fie conduşi. Cu alte cuvinte, oricând puterea celorlalţi de a desemna pe cineva este contrafăcută sau anihilată pentru că dezacordul este zădărnicit ori nu ni se oferă alternative – democraţia este ucisă chiar când începe să funcţioneze.”

definiţie de Giovanni Sartori

Recursul emoțional al tuturor teoriilor conspirației reziduale, care se multiplică și iau amploare duce la instabilitate. Totul se metamorfozează, iar formele de impunere, de guvernare își pierd din atribuțiile esențiale. Mecanismul este unul atent monitorizat , dar pretutindeni au apărut chiar unii ce se erijează în „specialiști” care, foarte bine și temeinic pregatiți au drept obiectiv propagarea acestor forme autoritare de impunere a sclaviei postmoderniste în ”adevăruri indubitabile” care se află și nu se elimină decât până la următoarea formă. De fapt, fără să ne mai ferim de cuvinte, tot acest angrenaj face parte din proiectul denumit The New Order, despre care se cunosc foarte puține aspecte.

Mecanismul presupune un efort corelat, susținut, pe deplin integrat în structurile fiecăruia dintre noi, îndeosebi în cele psiho-somatice, în care acești „apologeți ai Noii Ordini” fac eforturi susținute și doresc să-i acceptăm cu toate idiosincraziile lor.
Totuși, dacă de la naștere am primit de la Dumnezeu daruri și haruri precum inteligența, intuiția, analiza, comparația,evaluarea etc ca metode chiar și gradul de receptivitate al nostru poate să ne dea semnale puternice. O importanță aparte, din stadiul de zvon până la cel de informație pe deplin asumată, conștientizată și reverificată ne revine pe deplin, ad integram.Totul se poate lumina, se poate limpezi, numai cercetând cu atenție, argumentând sau identificând cauzele și mai apoi, descoperind chiar ” firul roșu”, în toată splendoarea și eficacitatea, simplitatea sa.

Din capul locului vă spun că nu am pretenția că le-aș fi descoperit recent sau discutat în premieră. Suma totală de elemente care alcătuiesc acest tablou aflat mereu în mișcare poate surprinde pe absolut oricine. Însă, nu fac apologia vreunei direcții sau regimuri (de orice natură),ci, doresc doar să vă semnalez pericolele mascate foarte bine de către „înalta clasă” care are scopul bine conturat de a ne îngrozi și a ne asupri în continuu.

În cele ce urmează, urmând „politica pașilor mărunți” am să vă expun, câte ceva din trend-ul general, pe deplin meschin al actualei cât și viitoarei configurații a ceea ce denumim a fi construcție cu caracter politic, guvernamental.
Toate acestea se petrec chiar sub ochii noștri, ai tuturor celor care viețuim pe aceste meleaguri. Sumă de evenimente necesită o tratare mult mai amplă, chiar mai serioasă, dar din lipsă de timp ,energie și spațiu,voi încerca să rezum sau să realizez un fel de frescă, fără a avea la dispoziție vreo culoare sau opinie vehiculată, interpretată sau răstălmăcită.…...

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu