Criteriul National

Bitcoin, profilul unei afaceri mici

Bitcoin, profilul unei afaceri mici
februarie 21
10:50 2018

Pe langa indatoririle de zi cu zi si veniturile lunare obtinute, cu siguranta doriti sa profitati si de alte oportunitati pentru a va valorifica potentialul, iar in acest caz aveti in prezent posibilitatea sa va orientati spre piata criptomonedelor.

Pentru foarte multe persoane, aparitia acestora continua sa fie un mister, dar si modul lor de promovare la nivel virtual, asta pana cand au putut observa ca atat service-urile auto, cat si magazinele de alimente, precum si alte centre comerciale sau sedii bancare au inceput sa primeasca astfel de valuta.

Lider pe piata aceasta financiara este Bitcoin, persoanele care au ales in ultimii ani sa investeasca intr-o astfel de moneda atingand un prag semnificativ cand vine vorba de profit sau cifrele estimate ale acestuia.

Insa, pe langa numeroasele beneficii pe care le asigura investitia intr-o astfel de moneda, exista si riscuri, mai ales ca o astfel de piata este destul de instabila, iar o zi normala la bursa poate schimba prezentul si viitorul multor oameni, indiferent de anvergura afacerii lor cu criptomonede.

Valorifica potentialul Bitcoin si a altor tipuri de monede cu BitWin

Din dorinta de a aduce ultimile noutati din plan antreprenorial si in Romania, dar si pentru a promova servicii de investitii de inalta calitate,  BitWin se remarca printre companiile perfectionate in vanzarea si cumpararea criptomonedelor la cele mai avantajoase cifre, orice tranzactie fiind supusa unor comisioane semnificativ reduse, comparativ cu pietele online.

Daca sunteti una din persoanele care abia reuseste sa-si faca timp pentru activitatile personale si doriti sa lasati o astfel de investitie pe mana unor experti, compania este avizata  pentru a va maximiza profitul actual, dar si cel potential in viitor. (mai multe detalii pe site)

Control total al tranzactilor si securitate avansata pentru orice tip de wallett

Pentru a va bucura de o tranzactie reusita, dar in egala masura si pentru a nu divulga date precum orasul de provenienta, nume, prenume sau alte lucruri, o astfel de firma se ocupa cu implementarea celor mai noi standarde de securitate, dar si modificarea aplicatiilor in curs, astfel incat utilizatorul sa poata  face operatiuni oriunde in lume instant, fara sa fie nevoie de vreo aprobare ulterioara sau sa fie solicitate informatii aditionale.

Ultimile informatii despre aceasta piata pot fi accesate gratuit

Daca sunteti una dintre persoanele care concureaza cu factorul timp si doriti ca investitiile dumneavoastra sa fie concretizate intr-o perioada scurta, atunci o serie de specialisti va pot indruma spre criptomoneda potrivita unor astfel de planuri.

De asemenea pentru dumneavoastra vor fi cautate solutii pentru parteneriate de lunga durata, pentru a fi siguri ca o astfel de afacere nu va fi in picaj niciodata si de asemenea ca se va putea merge ”la sigur”, fara sa existe riscuri foarte mari.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri:

content writing
clovis.ro