Criteriul National

Bitcoin, profilul unei afaceri mici

Bitcoin, profilul unei afaceri mici
februarie 21
10:50 2018

Pe langa indatoririle de zi cu zi si veniturile lunare obtinute, cu siguranta doriti sa profitati si de alte oportunitati pentru a va valorifica potentialul, iar in acest caz aveti in prezent posibilitatea sa va orientati spre piata criptomonedelor.

Pentru foarte multe persoane, aparitia acestora continua sa fie un mister, dar si modul lor de promovare la nivel virtual, asta pana cand au putut observa ca atat service-urile auto, cat si magazinele de alimente, precum si alte centre comerciale sau sedii bancare au inceput sa primeasca astfel de valuta.

Lider pe piata aceasta financiara este Bitcoin, persoanele care au ales in ultimii ani sa investeasca intr-o astfel de moneda atingand un prag semnificativ cand vine vorba de profit sau cifrele estimate ale acestuia.

Insa, pe langa numeroasele beneficii pe care le asigura investitia intr-o astfel de moneda, exista si riscuri, mai ales ca o astfel de piata este destul de instabila, iar o zi normala la bursa poate schimba prezentul si viitorul multor oameni, indiferent de anvergura afacerii lor cu criptomonede.

Valorifica potentialul Bitcoin si a altor tipuri de monede cu BitWin

Din dorinta de a aduce ultimile noutati din plan antreprenorial si in Romania, dar si pentru a promova servicii de investitii de inalta calitate,  BitWin se remarca printre companiile perfectionate in vanzarea si cumpararea criptomonedelor la cele mai avantajoase cifre, orice tranzactie fiind supusa unor comisioane semnificativ reduse, comparativ cu pietele online.

Daca sunteti una din persoanele care abia reuseste sa-si faca timp pentru activitatile personale si doriti sa lasati o astfel de investitie pe mana unor experti, compania este avizata  pentru a va maximiza profitul actual, dar si cel potential in viitor. (mai multe detalii pe site)

Control total al tranzactilor si securitate avansata pentru orice tip de wallett

Pentru a va bucura de o tranzactie reusita, dar in egala masura si pentru a nu divulga date precum orasul de provenienta, nume, prenume sau alte lucruri, o astfel de firma se ocupa cu implementarea celor mai noi standarde de securitate, dar si modificarea aplicatiilor in curs, astfel incat utilizatorul sa poata  face operatiuni oriunde in lume instant, fara sa fie nevoie de vreo aprobare ulterioara sau sa fie solicitate informatii aditionale.

Ultimile informatii despre aceasta piata pot fi accesate gratuit

Daca sunteti una dintre persoanele care concureaza cu factorul timp si doriti ca investitiile dumneavoastra sa fie concretizate intr-o perioada scurta, atunci o serie de specialisti va pot indruma spre criptomoneda potrivita unor astfel de planuri.

De asemenea pentru dumneavoastra vor fi cautate solutii pentru parteneriate de lunga durata, pentru a fi siguri ca o astfel de afacere nu va fi in picaj niciodata si de asemenea ca se va putea merge ”la sigur”, fara sa existe riscuri foarte mari.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul