Criteriul National

Bitcoin, profilul unei afaceri mici

Bitcoin, profilul unei afaceri mici
februarie 21
10:50 2018

Pe langa indatoririle de zi cu zi si veniturile lunare obtinute, cu siguranta doriti sa profitati si de alte oportunitati pentru a va valorifica potentialul, iar in acest caz aveti in prezent posibilitatea sa va orientati spre piata criptomonedelor.

Pentru foarte multe persoane, aparitia acestora continua sa fie un mister, dar si modul lor de promovare la nivel virtual, asta pana cand au putut observa ca atat service-urile auto, cat si magazinele de alimente, precum si alte centre comerciale sau sedii bancare au inceput sa primeasca astfel de valuta.

Lider pe piata aceasta financiara este Bitcoin, persoanele care au ales in ultimii ani sa investeasca intr-o astfel de moneda atingand un prag semnificativ cand vine vorba de profit sau cifrele estimate ale acestuia.

Insa, pe langa numeroasele beneficii pe care le asigura investitia intr-o astfel de moneda, exista si riscuri, mai ales ca o astfel de piata este destul de instabila, iar o zi normala la bursa poate schimba prezentul si viitorul multor oameni, indiferent de anvergura afacerii lor cu criptomonede.

Valorifica potentialul Bitcoin si a altor tipuri de monede cu BitWin

Din dorinta de a aduce ultimile noutati din plan antreprenorial si in Romania, dar si pentru a promova servicii de investitii de inalta calitate,  BitWin se remarca printre companiile perfectionate in vanzarea si cumpararea criptomonedelor la cele mai avantajoase cifre, orice tranzactie fiind supusa unor comisioane semnificativ reduse, comparativ cu pietele online.

Daca sunteti una din persoanele care abia reuseste sa-si faca timp pentru activitatile personale si doriti sa lasati o astfel de investitie pe mana unor experti, compania este avizata  pentru a va maximiza profitul actual, dar si cel potential in viitor. (mai multe detalii pe site)

Control total al tranzactilor si securitate avansata pentru orice tip de wallett

Pentru a va bucura de o tranzactie reusita, dar in egala masura si pentru a nu divulga date precum orasul de provenienta, nume, prenume sau alte lucruri, o astfel de firma se ocupa cu implementarea celor mai noi standarde de securitate, dar si modificarea aplicatiilor in curs, astfel incat utilizatorul sa poata  face operatiuni oriunde in lume instant, fara sa fie nevoie de vreo aprobare ulterioara sau sa fie solicitate informatii aditionale.

Ultimile informatii despre aceasta piata pot fi accesate gratuit

Daca sunteti una dintre persoanele care concureaza cu factorul timp si doriti ca investitiile dumneavoastra sa fie concretizate intr-o perioada scurta, atunci o serie de specialisti va pot indruma spre criptomoneda potrivita unor astfel de planuri.

De asemenea pentru dumneavoastra vor fi cautate solutii pentru parteneriate de lunga durata, pentru a fi siguri ca o astfel de afacere nu va fi in picaj niciodata si de asemenea ca se va putea merge ”la sigur”, fara sa existe riscuri foarte mari.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Violențele nejustificate…nasc reacții, durere și haos- EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Protestul Diasporei a fost îngrădit, a fost unul despre care se va scrie, se va povesti și începând cu ziua de astăzi se va cerceta de către Parchetul Militar.
Acest eveniment a fost asezonat cu o serie de violențe de neînchipuit, de intervenții în forță venite din partea Jandarmeriei Române. Această breaslă și-a dat în petec, invocând faptul că mulțimea a fost… violentă.
Acest lucru este departe de a fi adevărat, cu toate că s-a întâmplat, iar imaginile și materialele video care împânzesc internetul nu pot fi trecute cu vederea.
Mai mult decât atât, astăzi, cu cea mai mare nerușinare, purtătorii de cuvânt ai acestei instituții au spus că ” și-au făcut datoria” și au acționat în legitimitate.

Poate că am ajuns să retrăim scene de coșmar din epoci ce le consideram demult apuse… Însă, ceea ce cu toţii am aflat a fost faptul că nu am fost și nu ne-am închipuit că se va produce.
Cu toate acestea, am fost avertizaţi că se va întâmpla şi nu am vrut să credem. „Mersul până la capăt”, de a cere demisia unui sistem condus de oameni certați cu legea și cu bunul simț a fost înnabușit cu gaze lacrimogene, cu tunuri cu apă și cu intimidări, bastoane aplicate asupra populației strînse cu această ocazie.

Au existat și în mulțime agitatori, instigatori și chiar membrii ai unor așa-zise galerii de fotbal, dar care, spre surprinderea multora au fost lăsați în pace, chiar dacă au aruncat cu pietre , au incendiat arbuști și au provocat mult haos.

Dar, înainte de toate, să ne aducem aminte și de alt aspect. Au fost și alte avertizări. La conferinţa de presă ţinută cu câteva zile înainte, nişte ofiţeri de jandarmerie au semnalat, folosind obişnuitul limbaj de lemn, ”că se va întâmpla.”

Românii veniţi de departe pentru a protesta împotriva unor abuzuri s-au lovit de o metodă sistematică aplicată de Jandarmerie pentru a discredita orice viitoare mişcare de opoziţie. De aceea, fără să emit judecăți de valoare, îmi asum atunci când afirm că România a capotat și a ajuns la cheremul unor oameni politici care acționează împotriva propriului popor.

După aproape zece ore de gaze inhalate, vă pot spune cum a fost montată în scenă toată această mascaradă. Jandarmii au tensionat situaţia ,deoarece aveau obiceiul să trăgă şi să mute gardurile de colo colo, fără rost. De altfel au agitat mulţimea care era oricum inflamată, dar care nu era violentă. Apoi, începând cu ora 21 au început să lanseze salve cu gaze lacrimogene fără motiv, servite generos exact în faţă, de la mică distanţă, cu un cinism maxim, cum numai slugile stăpânilor lor ştiu să facă........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu