Criteriul National

Cum ai putea sa te pregatesti pentru Blackfriday 2020?

Cum ai putea sa te pregatesti pentru Blackfriday 2020?
martie 15
16:28 2020

Exista mai multe lucruri pe care le poti face in asteptarea Blackfriday 2020. Prioritizarea produselor este unul din lucruri. Vei fi suprins/a cate persoane trec de acest pas esential pentru cea mai importanta zi de reduceri din an. Daca vrei sa cumperi un produs foarte popular de Black Friday, asigura-te ca accesezi prima data pagina sa.

In general, oamenii cumpara haine, gadgeturi, bilete de vacanta, articole de design si produse make-up de Blackfriday. Daca produsul pe care tu il doresti se afla intr-una din aceste categorii, noteaza-l in capul listei. Prioritizarea produselor pe o lista fizica te ajuta sa nu pierzi timp pretios si sa nu risti sa ramai cu buza umflata, pentru ca alte persoane ti-au suflat produsul la reducere de sub nas.

Un alt lucru pe care poti sa-l faci in asteptarea Blackfriday 2020 este sa te asiguri ca ai o conexiune buna la Internet. Daca ai observat ca Internetul merge mai bine de pe desktop decat de pe telefon sau decat pe un model GSM pe laptop, atunci probabil ca asa este. De Blackfriday asigura-te ca vei fi in apropierea desktopului ca sa poti naviga usor spre magazinele online ca, www.magazelo.ro care au produse ce te intereseaza pe tine.

Blackfriday este o zi ce atrage trafic ridicat pentru toate site-urile. Cel mai probabil te vei indrepta spre retaileri care au cele mai bune vazari – dar, la fel vor face si ceilalti. Experienta de anii trecuti a aratat chiar ca unele site-uri s-au blocat din cauza traficului prea mare. Asta inseamna ca lucrul acesta se poate repeta sau site-urilor marilor retaileri pot merge foarte lent de Blackfriday.

Ce poti sa faci tu? Echipeaza-te cu o conexiune rapida la Internet si asigura-te ca ai suficiente date petru a nu ramane in spatele multimii. Acest lucru te va ajuta sa te orientezi rapid si sa finalizezi comenzile pe care ti le doresti cu adevarat.

De Blackfriday nu cumpara nimic la pret intreg

Pentru cei mai multi dintre noi, acest lucru este de la sine inteles, dar exista inca unele persoane care nu stiu sau nu realizeaza ce se intampla de Blackfriday.  Nu face asta. De Blackfriday nu accepta sa cumperi la pret intreg, ci profita si tu de cele mai bune oferte din an.

Blackfriday este o zi a reducerilor si a economiilor. Este mometul in care poti spune cu incredere ca ai facut o afacere buna. Asigura-te ca nu faci greseala de a plati un pret intreg pentru un produs. Pur si simplu nu merita. Aplicand aceata tehnica, te vei putea incadra in buget si vei valorifica la maximum fiecare suma de bani de care dispui.

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

AbcSeo

AbcSeo

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul