Criteriul National

Bodyshape Transformation Centre, afacere de succes

Bodyshape Transformation Centre, afacere de succes
decembrie 19
14:08 2020

 

 “Viitorul unei natiuni e decis de modul in care aceasta isi pregateste tinerii” – Erasmus

 

Inca de la varsta de 14 ani, Irina s-a implicat in activitatea Shakespeare School, punand bazele departamentului de Marketing al centrului de limba engleza si contribuind la construirea brandului Shakespeare School.

Imediat dupa finalizarea studiilor de Master in cadrul Warwick Business School, la varsta de 24 de ani, Irina a pus bazele primului sau business in Londra – departe de familie, intr-un oras strain in care nu avea nicio conexiune si pe nimeni in jurul sau care sa ii ofere sprijin. Ideea sa inedita de a combina fitness-ul cu clubbing-ul a avut un mare succes, fiind implementata in mai multe campusuri universitare din UK. Proiectul a fost premiat cu titlul „Cea mai mare crestere a unui business”.  

Irina a mers mai departe si a fondat un alt business – Born2Succeed – o companie care a impulsionat mii de coachi, consultanti si antreprenori din Statele Unite, Canada, Europa, Statele Unite si Australia sa isi mareasca veniturile, sa isi atraga succesul in business si sa duca o viata prospera ajutandu-i pe cei din jur prin expertiza lor.

Povestea sa de succes a fost prezentata publicatii de referinta cum ar fi The Huffington Post, Cosmopolitan, Men’s Health, Business Woman, dar si televiziuni nationale si programe radio.

Ea a fondat, de asemenea, si Bodyshape Transformation Centre – singurul centru din Bucuresti care ajuta oamenii sa slabeasca 6 kg in 6 saptamani, sa aiba mai multa incredere in sine si sa invete sa se iubeasca pe ei insisi.       Compania i-a adus premiul “Cel mai inovativ Start-Up”. Cu ajutorul echipei sale de experti in transformare si al trainerilor personali, bucurestenii au reusit sa scape, in numai cateva luni de la lansare, de peste 2.000 kg, fapt care a atras si mai mult atentia mass media.

Irina Alionte a fost inclusa de revista Forbes Romania in Topul “30 sub 30” cei mai de success antreprenori din tara si este invitata sa vorbeasca pe scene internationale din toata lumea, de la Londra la Miami si Las Vegas.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Dumitru Fulea

Dumitru Fulea

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul