Criteriul National

Bogdan Prosperio – Scoala de care ai nevoie pentru problemele din viata ta

Bogdan Prosperio – Scoala de care ai nevoie pentru problemele din viata ta
decembrie 04
17:07 2018

Bogdan Prosperio sustine Cursuri Reiki in Bucuresti si in Romania, sau online pentru romanii aflati la mare distanta, reprezentand o resursa holistica si echilibrata pentru a ajuta pe toata lumea si pe toti cei care se afla deja pe calea auto-imbunatatirii si auto-dezvoltarii. Maestrul Bogdan Prosperio este, in primul rand, exact acel antrenor spiritual si mentor cu care este intotdeauna placut sa te antrenezi complet si sa intri adanc in cunoasterea practicii Reiki uimitoare si multilaterale. Prin Reiki Masters, se faciliteaza procesul de invatare si practicare a Reiki insasi, si, se poate sublinia faptul ca toti elevii maestrului se scufunda intr-un mediu profesional si prietenos, care ii va ajuta la folosirea libera a metodei naturale de dezvoltare si vindecare, indiferent de problemele din viata lor.

Numai cursuri egale

Maestrul Bogdan Prosperio iti ofera tehnici de la pasul Reiki pana la dezvoltarea spirituala completa, programe holistice pentru elaborarea fiecarei sfere a vietii, certificare si multe altele. De asemenea, iti ofera posibilitatea de a invata in ritmul unui program personal, online, iar sprijinul maestrului Reiki calificat, este tot ceea ce ai nevoie pentru a practica cu succes Reiki.

Maestrul Bogdan Prosperio te poate ajuta

Nu trebuie decat sa trimiti datele tale personale, sa raspunzi la cateva intrebari simple, iar maestrul iti va gasi cea mai buna si cea mai optima modalitate de a invata Reiki. Cu tehnologia moderna, calea catre cursurile de practica Reiki a maestrului Bogdan Prosperio, nu a fost niciodata atat de usoara. Vei studia cursurile cu usurinta si fara sa iti schimbi stilul de viata si nevoile. Chiar daca lucrezi sau ai anumite obligatii de familie, avand programul incarcat, cursurile de instruire online, auto-directionate, te vor ajuta sa inveti pas cu pas practica Reiki in ritmul tau personal.

De ce sa alegi cursurile Reiki

In fiecare an, Bogdan Prosperio actualizeaza toate materialele cursului cu cele mai recente si noi informatii, daca este necesar, astfel incat acestea sunt intotdeauna relevante. Scoala maestrului  Reiki Bogdan Prosperio este singura scoala in care poti invata tehnici Energetice cu Lumina Divina pentru anxietate si depresie. Cand studiezi cu un maestru precum Bogdan Prosperio, devii in mod automat un practician Reiki certificat, primind, de asemenea, un certificat de absolvire a fiecarui curs atat pe suport  de hartie, cat  si pe suport electronic. Devenind un practicant Reiki certificat, iti poti confirma cu usurinta calificarile si nivelul tau ca practicant Reiki.

Ca un supliment, iata o modalitate foarte simpla de a te proteja impotriva oamenilor negativi si a energiei negative. Ai experimentat  vreodata sentimentul de emotii neplacute in tot corpul, atunci cand ai intrat intr-o camera? De asemenea, exista locuri, in care ti se face pielea de gaina sau simti un curent rece de transpiratie care curge pe coloana vertebrala. Acest lucru se intampla destul de des, atunci cand vizitezi locuri cu energie negativa acumulata. De asemenea, se intampla acest lucru, cand se intalnesc oameni negativi care emit vibratii negative. Inainte de a intra intr-un loc strain, vizualizeaza mental ca o lumina alba densa te inconjoara si creeaza o forma de cocon in jurul tau, astfel incat protectia energiei Reiki sa ramana cu tine pentru o lunga perioada de timp.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Despre „dreptatea” care cere ”justiție” și importanța ei - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dintru început, pentru a vă asigura, cu toată sinceritatea, vreau să vă aduc la cunoștință faptul că acest material nu este conceput a fi unul strict tehnic, înveșmântat în termeni academici greoi. Cu aceeași deschidere vreau să vă mulțumesc și să vă asigur totodată că acest material nu se vrea a fi unul complet, deoarece în rândurile de mai jos voi încerca să realizez o sinteză a unor considerații pe baza evidențelor, în care mi-am propus temerara clarificare a noțiunilor de „dreptate” și de ”justiție”, văzute din mai multe unghiuri de vedere. De aceea, tot ceea ce este cuprins în spațiul acestui material este pur subiectiv dar și perfect argumentat. Luând în considerare acestea, orice fel de încercare de a aduce laude sau dimpotrivă de a cere desființarea totală sau parțială, prin forța și justețea argumentelor vă revin în integralitate, indiferent de natura sau de scopul motivării dumneavoastră în prealabil.

Ca urmare a tuturor celor convenite, ceea ce voi realiza direct sau indirect poate fi comentat și analizat, dezbătut deoarece numai într-o asemnea manieră, prin varietatea punctelor de vedere, prin cumulul de informații și forța argumentelor sustenabile ce creează punți de legătură.De aceea se poate vorbi deschis, fără menajamente despre aceste concepte, virtuți în această societate postmodernă măcinată de griji, de consumerism cât și de vicii.

Din punctul meu de vedere, această opțiune de a avea păreri și de a le susține reprezintă și respectă cu adevărat libertatea și demnitatea oricărui semen. Iar puterea reală, justificată la care oamenii speră să găsească ajutor este dată de către Acel Creator, care are grijă de fiecare dintre noi și care ne inspiră sau ne poate transforma în creațiile sale apropiate, desăvârșite Lui. Urmând acest fir călăuzitor, aș îndrăzni să vă spun că nu voi folosi în acest caz doar simple metafore, ci totul se dorește să fie legat de rolul și semnificația care i se acordă noțiunilor extinse de dreptate, de justiție.

Din cele mai vechi timpuri, chiar din momentul în care Cain l-a ucis pe Abel se produce în lume o separație între prigoniți și victimă, între ucigaș și cel ucis, sacrificat din răutate .Aceasta cse va transmite și se va amplifica tuturor generațiilor, inclusiv celor din actualitate. Setea de răzbunare de răutate a lui Cain cât și a urmașilor săi se poate identifica fără niciun fel de impediment.Tot așa, ideea de jertfă, de asumare a urmașilor lui Abel a constituit chiar unul dintre atributele omenești de prim rang. Însă, între aceste modele transparente există și alte atribute,virtuți (posibil moștenire a scânteii divine,a harului cu care suntem fiecare dintre noi înzestrați) precum dreptatea,cinstea,corectitudinea dar și justiția.

Numai că, din momentul izgoniți din grădina Edenului a protopărinților noștri Adam și Eva, aceste caracteristici psihice și volitive nu au mai fost că la început,în binecuvântatul moment al Creației.Răzvrătirea, ascultarea de șarpe,călcarea poruncii a dus la pervertirea omului cât și a întregii creații de pe pământ. Automat,sentimentele faptele și gândurile „de a fi ca Dumnezeu” și de a stăpâni,de a cunoaște creația s-au amestecat într-un mod incredibil. De aici înainte, moartea, păcatul au devenit firești tuturor, ca și setea anumitor semeni de a clama dreptatea, de a invoca fondat justiția omenească.

Revenind la unul dintre cele mai importante motive care au generat acestea văzute ca fiind antagonice- pe de o parte Dreptatea Lui Dumnezeu materializată prin izgonirea din Rai și nedreptatea lui Cain care l-a ucis pe fratele său Abel-putem descoperi și alte fațete ale acestor evenimente consemnate în Cartea Cărților.

Unii exegeți ai Vechiului Testament precum sfântul Chiril al Alexandriei interpretează însă în profunzime textul, plecând de la pedeapsa înşeptită pentru cel care l-ar ucide pe Cain din cartea Facerii .Surprinzător sau nu, în opinia acestui om înduhovnicit nu ar fi vorba doar de un singur păcat, ci de o înlănţuire de şapte păcate, care au pus stăpânire pe Cain. Deja când Dumnezeu i se adresează, vorbindu-i despre natura păcatului, Cain comisese trei din cele şapte.

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei