Criteriul National

Bogdan Prosperio – Scoala de care ai nevoie pentru problemele din viata ta

Bogdan Prosperio – Scoala de care ai nevoie pentru problemele din viata ta
decembrie 04
17:07 2018

Bogdan Prosperio sustine Cursuri Reiki in Bucuresti si in Romania, sau online pentru romanii aflati la mare distanta, reprezentand o resursa holistica si echilibrata pentru a ajuta pe toata lumea si pe toti cei care se afla deja pe calea auto-imbunatatirii si auto-dezvoltarii. Maestrul Bogdan Prosperio este, in primul rand, exact acel antrenor spiritual si mentor cu care este intotdeauna placut sa te antrenezi complet si sa intri adanc in cunoasterea practicii Reiki uimitoare si multilaterale. Prin Reiki Masters, se faciliteaza procesul de invatare si practicare a Reiki insasi, si, se poate sublinia faptul ca toti elevii maestrului se scufunda intr-un mediu profesional si prietenos, care ii va ajuta la folosirea libera a metodei naturale de dezvoltare si vindecare, indiferent de problemele din viata lor.

Numai cursuri egale

Maestrul Bogdan Prosperio iti ofera tehnici de la pasul Reiki pana la dezvoltarea spirituala completa, programe holistice pentru elaborarea fiecarei sfere a vietii, certificare si multe altele. De asemenea, iti ofera posibilitatea de a invata in ritmul unui program personal, online, iar sprijinul maestrului Reiki calificat, este tot ceea ce ai nevoie pentru a practica cu succes Reiki.

Maestrul Bogdan Prosperio te poate ajuta

Nu trebuie decat sa trimiti datele tale personale, sa raspunzi la cateva intrebari simple, iar maestrul iti va gasi cea mai buna si cea mai optima modalitate de a invata Reiki. Cu tehnologia moderna, calea catre cursurile de practica Reiki a maestrului Bogdan Prosperio, nu a fost niciodata atat de usoara. Vei studia cursurile cu usurinta si fara sa iti schimbi stilul de viata si nevoile. Chiar daca lucrezi sau ai anumite obligatii de familie, avand programul incarcat, cursurile de instruire online, auto-directionate, te vor ajuta sa inveti pas cu pas practica Reiki in ritmul tau personal.

De ce sa alegi cursurile Reiki

In fiecare an, Bogdan Prosperio actualizeaza toate materialele cursului cu cele mai recente si noi informatii, daca este necesar, astfel incat acestea sunt intotdeauna relevante. Scoala maestrului  Reiki Bogdan Prosperio este singura scoala in care poti invata tehnici Energetice cu Lumina Divina pentru anxietate si depresie. Cand studiezi cu un maestru precum Bogdan Prosperio, devii in mod automat un practician Reiki certificat, primind, de asemenea, un certificat de absolvire a fiecarui curs atat pe suport  de hartie, cat  si pe suport electronic. Devenind un practicant Reiki certificat, iti poti confirma cu usurinta calificarile si nivelul tau ca practicant Reiki.

Ca un supliment, iata o modalitate foarte simpla de a te proteja impotriva oamenilor negativi si a energiei negative. Ai experimentat  vreodata sentimentul de emotii neplacute in tot corpul, atunci cand ai intrat intr-o camera? De asemenea, exista locuri, in care ti se face pielea de gaina sau simti un curent rece de transpiratie care curge pe coloana vertebrala. Acest lucru se intampla destul de des, atunci cand vizitezi locuri cu energie negativa acumulata. De asemenea, se intampla acest lucru, cand se intalnesc oameni negativi care emit vibratii negative. Inainte de a intra intr-un loc strain, vizualizeaza mental ca o lumina alba densa te inconjoara si creeaza o forma de cocon in jurul tau, astfel incat protectia energiei Reiki sa ramana cu tine pentru o lunga perioada de timp.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Violențele nejustificate…nasc reacții, durere și haos- EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Protestul Diasporei a fost îngrădit, a fost unul despre care se va scrie, se va povesti și începând cu ziua de astăzi se va cerceta de către Parchetul Militar.
Acest eveniment a fost asezonat cu o serie de violențe de neînchipuit, de intervenții în forță venite din partea Jandarmeriei Române. Această breaslă și-a dat în petec, invocând faptul că mulțimea a fost… violentă.
Acest lucru este departe de a fi adevărat, cu toate că s-a întâmplat, iar imaginile și materialele video care împânzesc internetul nu pot fi trecute cu vederea.
Mai mult decât atât, astăzi, cu cea mai mare nerușinare, purtătorii de cuvânt ai acestei instituții au spus că ” și-au făcut datoria” și au acționat în legitimitate.

Poate că am ajuns să retrăim scene de coșmar din epoci ce le consideram demult apuse… Însă, ceea ce cu toţii am aflat a fost faptul că nu am fost și nu ne-am închipuit că se va produce.
Cu toate acestea, am fost avertizaţi că se va întâmpla şi nu am vrut să credem. „Mersul până la capăt”, de a cere demisia unui sistem condus de oameni certați cu legea și cu bunul simț a fost înnabușit cu gaze lacrimogene, cu tunuri cu apă și cu intimidări, bastoane aplicate asupra populației strînse cu această ocazie.

Au existat și în mulțime agitatori, instigatori și chiar membrii ai unor așa-zise galerii de fotbal, dar care, spre surprinderea multora au fost lăsați în pace, chiar dacă au aruncat cu pietre , au incendiat arbuști și au provocat mult haos.

Dar, înainte de toate, să ne aducem aminte și de alt aspect. Au fost și alte avertizări. La conferinţa de presă ţinută cu câteva zile înainte, nişte ofiţeri de jandarmerie au semnalat, folosind obişnuitul limbaj de lemn, ”că se va întâmpla.”

Românii veniţi de departe pentru a protesta împotriva unor abuzuri s-au lovit de o metodă sistematică aplicată de Jandarmerie pentru a discredita orice viitoare mişcare de opoziţie. De aceea, fără să emit judecăți de valoare, îmi asum atunci când afirm că România a capotat și a ajuns la cheremul unor oameni politici care acționează împotriva propriului popor.

După aproape zece ore de gaze inhalate, vă pot spune cum a fost montată în scenă toată această mascaradă. Jandarmii au tensionat situaţia ,deoarece aveau obiceiul să trăgă şi să mute gardurile de colo colo, fără rost. De altfel au agitat mulţimea care era oricum inflamată, dar care nu era violentă. Apoi, începând cu ora 21 au început să lanseze salve cu gaze lacrimogene fără motiv, servite generos exact în faţă, de la mică distanţă, cu un cinism maxim, cum numai slugile stăpânilor lor ştiu să facă........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu