Criteriul National

Bogdan Prosperio – Scoala de care ai nevoie pentru problemele din viata ta

Bogdan Prosperio – Scoala de care ai nevoie pentru problemele din viata ta
decembrie 04
17:07 2018

Bogdan Prosperio sustine Cursuri Reiki in Bucuresti si in Romania, sau online pentru romanii aflati la mare distanta, reprezentand o resursa holistica si echilibrata pentru a ajuta pe toata lumea si pe toti cei care se afla deja pe calea auto-imbunatatirii si auto-dezvoltarii. Maestrul Bogdan Prosperio este, in primul rand, exact acel antrenor spiritual si mentor cu care este intotdeauna placut sa te antrenezi complet si sa intri adanc in cunoasterea practicii Reiki uimitoare si multilaterale. Prin Reiki Masters, se faciliteaza procesul de invatare si practicare a Reiki insasi, si, se poate sublinia faptul ca toti elevii maestrului se scufunda intr-un mediu profesional si prietenos, care ii va ajuta la folosirea libera a metodei naturale de dezvoltare si vindecare, indiferent de problemele din viata lor.

Numai cursuri egale

Maestrul Bogdan Prosperio iti ofera tehnici de la pasul Reiki pana la dezvoltarea spirituala completa, programe holistice pentru elaborarea fiecarei sfere a vietii, certificare si multe altele. De asemenea, iti ofera posibilitatea de a invata in ritmul unui program personal, online, iar sprijinul maestrului Reiki calificat, este tot ceea ce ai nevoie pentru a practica cu succes Reiki.

Maestrul Bogdan Prosperio te poate ajuta

Nu trebuie decat sa trimiti datele tale personale, sa raspunzi la cateva intrebari simple, iar maestrul iti va gasi cea mai buna si cea mai optima modalitate de a invata Reiki. Cu tehnologia moderna, calea catre cursurile de practica Reiki a maestrului Bogdan Prosperio, nu a fost niciodata atat de usoara. Vei studia cursurile cu usurinta si fara sa iti schimbi stilul de viata si nevoile. Chiar daca lucrezi sau ai anumite obligatii de familie, avand programul incarcat, cursurile de instruire online, auto-directionate, te vor ajuta sa inveti pas cu pas practica Reiki in ritmul tau personal.

De ce sa alegi cursurile Reiki

In fiecare an, Bogdan Prosperio actualizeaza toate materialele cursului cu cele mai recente si noi informatii, daca este necesar, astfel incat acestea sunt intotdeauna relevante. Scoala maestrului  Reiki Bogdan Prosperio este singura scoala in care poti invata tehnici Energetice cu Lumina Divina pentru anxietate si depresie. Cand studiezi cu un maestru precum Bogdan Prosperio, devii in mod automat un practician Reiki certificat, primind, de asemenea, un certificat de absolvire a fiecarui curs atat pe suport  de hartie, cat  si pe suport electronic. Devenind un practicant Reiki certificat, iti poti confirma cu usurinta calificarile si nivelul tau ca practicant Reiki.

Ca un supliment, iata o modalitate foarte simpla de a te proteja impotriva oamenilor negativi si a energiei negative. Ai experimentat  vreodata sentimentul de emotii neplacute in tot corpul, atunci cand ai intrat intr-o camera? De asemenea, exista locuri, in care ti se face pielea de gaina sau simti un curent rece de transpiratie care curge pe coloana vertebrala. Acest lucru se intampla destul de des, atunci cand vizitezi locuri cu energie negativa acumulata. De asemenea, se intampla acest lucru, cand se intalnesc oameni negativi care emit vibratii negative. Inainte de a intra intr-un loc strain, vizualizeaza mental ca o lumina alba densa te inconjoara si creeaza o forma de cocon in jurul tau, astfel incat protectia energiei Reiki sa ramana cu tine pentru o lunga perioada de timp.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei