Criteriul National

Bogdan Prosperio – Scoala de care ai nevoie pentru problemele din viata ta

Bogdan Prosperio – Scoala de care ai nevoie pentru problemele din viata ta
decembrie 04
17:07 2018

Bogdan Prosperio sustine Cursuri Reiki in Bucuresti si in Romania, sau online pentru romanii aflati la mare distanta, reprezentand o resursa holistica si echilibrata pentru a ajuta pe toata lumea si pe toti cei care se afla deja pe calea auto-imbunatatirii si auto-dezvoltarii. Maestrul Bogdan Prosperio este, in primul rand, exact acel antrenor spiritual si mentor cu care este intotdeauna placut sa te antrenezi complet si sa intri adanc in cunoasterea practicii Reiki uimitoare si multilaterale. Prin Reiki Masters, se faciliteaza procesul de invatare si practicare a Reiki insasi, si, se poate sublinia faptul ca toti elevii maestrului se scufunda intr-un mediu profesional si prietenos, care ii va ajuta la folosirea libera a metodei naturale de dezvoltare si vindecare, indiferent de problemele din viata lor.

Numai cursuri egale

Maestrul Bogdan Prosperio iti ofera tehnici de la pasul Reiki pana la dezvoltarea spirituala completa, programe holistice pentru elaborarea fiecarei sfere a vietii, certificare si multe altele. De asemenea, iti ofera posibilitatea de a invata in ritmul unui program personal, online, iar sprijinul maestrului Reiki calificat, este tot ceea ce ai nevoie pentru a practica cu succes Reiki.

Maestrul Bogdan Prosperio te poate ajuta

Nu trebuie decat sa trimiti datele tale personale, sa raspunzi la cateva intrebari simple, iar maestrul iti va gasi cea mai buna si cea mai optima modalitate de a invata Reiki. Cu tehnologia moderna, calea catre cursurile de practica Reiki a maestrului Bogdan Prosperio, nu a fost niciodata atat de usoara. Vei studia cursurile cu usurinta si fara sa iti schimbi stilul de viata si nevoile. Chiar daca lucrezi sau ai anumite obligatii de familie, avand programul incarcat, cursurile de instruire online, auto-directionate, te vor ajuta sa inveti pas cu pas practica Reiki in ritmul tau personal.

De ce sa alegi cursurile Reiki

In fiecare an, Bogdan Prosperio actualizeaza toate materialele cursului cu cele mai recente si noi informatii, daca este necesar, astfel incat acestea sunt intotdeauna relevante. Scoala maestrului  Reiki Bogdan Prosperio este singura scoala in care poti invata tehnici Energetice cu Lumina Divina pentru anxietate si depresie. Cand studiezi cu un maestru precum Bogdan Prosperio, devii in mod automat un practician Reiki certificat, primind, de asemenea, un certificat de absolvire a fiecarui curs atat pe suport  de hartie, cat  si pe suport electronic. Devenind un practicant Reiki certificat, iti poti confirma cu usurinta calificarile si nivelul tau ca practicant Reiki.

Ca un supliment, iata o modalitate foarte simpla de a te proteja impotriva oamenilor negativi si a energiei negative. Ai experimentat  vreodata sentimentul de emotii neplacute in tot corpul, atunci cand ai intrat intr-o camera? De asemenea, exista locuri, in care ti se face pielea de gaina sau simti un curent rece de transpiratie care curge pe coloana vertebrala. Acest lucru se intampla destul de des, atunci cand vizitezi locuri cu energie negativa acumulata. De asemenea, se intampla acest lucru, cand se intalnesc oameni negativi care emit vibratii negative. Inainte de a intra intr-un loc strain, vizualizeaza mental ca o lumina alba densa te inconjoara si creeaza o forma de cocon in jurul tau, astfel incat protectia energiei Reiki sa ramana cu tine pentru o lunga perioada de timp.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Pericolul autocrației din Europa - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Motto ”Democraţia este nonautocraţie, contrariul perfect al autocraţiei. Aceasta înseamnă că democraţia denotă un sistem politic caracterizat prin refuzul puterii personalizate, a puterii asupra cetăţenilor. Puterea nu este «proprietatea» nimănui. Aşadar, conducătorii vor deţine această funcţie ca urmare a desemnării libere, neîngrădite, de către cei care urmează să fie conduşi. Cu alte cuvinte, oricând puterea celorlalţi de a desemna pe cineva este contrafăcută sau anihilată pentru că dezacordul este zădărnicit ori nu ni se oferă alternative – democraţia este ucisă chiar când începe să funcţioneze.”

definiţie de Giovanni Sartori

Recursul emoțional al tuturor teoriilor conspirației reziduale, care se multiplică și iau amploare duce la instabilitate. Totul se metamorfozează, iar formele de impunere, de guvernare își pierd din atribuțiile esențiale. Mecanismul este unul atent monitorizat , dar pretutindeni au apărut chiar unii ce se erijează în „specialiști” care, foarte bine și temeinic pregatiți au drept obiectiv propagarea acestor forme autoritare de impunere a sclaviei postmoderniste în ”adevăruri indubitabile” care se află și nu se elimină decât până la următoarea formă. De fapt, fără să ne mai ferim de cuvinte, tot acest angrenaj face parte din proiectul denumit The New Order, despre care se cunosc foarte puține aspecte.

Mecanismul presupune un efort corelat, susținut, pe deplin integrat în structurile fiecăruia dintre noi, îndeosebi în cele psiho-somatice, în care acești „apologeți ai Noii Ordini” fac eforturi susținute și doresc să-i acceptăm cu toate idiosincraziile lor.
Totuși, dacă de la naștere am primit de la Dumnezeu daruri și haruri precum inteligența, intuiția, analiza, comparația,evaluarea etc ca metode chiar și gradul de receptivitate al nostru poate să ne dea semnale puternice. O importanță aparte, din stadiul de zvon până la cel de informație pe deplin asumată, conștientizată și reverificată ne revine pe deplin, ad integram.Totul se poate lumina, se poate limpezi, numai cercetând cu atenție, argumentând sau identificând cauzele și mai apoi, descoperind chiar ” firul roșu”, în toată splendoarea și eficacitatea, simplitatea sa.

Din capul locului vă spun că nu am pretenția că le-aș fi descoperit recent sau discutat în premieră. Suma totală de elemente care alcătuiesc acest tablou aflat mereu în mișcare poate surprinde pe absolut oricine. Însă, nu fac apologia vreunei direcții sau regimuri (de orice natură),ci, doresc doar să vă semnalez pericolele mascate foarte bine de către „înalta clasă” care are scopul bine conturat de a ne îngrozi și a ne asupri în continuu.

În cele ce urmează, urmând „politica pașilor mărunți” am să vă expun, câte ceva din trend-ul general, pe deplin meschin al actualei cât și viitoarei configurații a ceea ce denumim a fi construcție cu caracter politic, guvernamental.
Toate acestea se petrec chiar sub ochii noștri, ai tuturor celor care viețuim pe aceste meleaguri. Sumă de evenimente necesită o tratare mult mai amplă, chiar mai serioasă, dar din lipsă de timp ,energie și spațiu,voi încerca să rezum sau să realizez un fel de frescă, fără a avea la dispoziție vreo culoare sau opinie vehiculată, interpretată sau răstălmăcită.…...

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu