Criteriul National

BOMBA/Elena Udrea isi va ispasi pedeapsa la secția de VIP-URI de la Penitenciarul Gherla/Plan efectuat din timp?

BOMBA/Elena Udrea isi va ispasi pedeapsa la secția de VIP-URI de la Penitenciarul Gherla/Plan efectuat din timp?
iunie 18
16:12 2022

Elena Udrea și-a petrecut două nopți în Penitenciarul de Femei Ploiești Targsorul Nou .
Să reamintim opiniei publice că nu sunt primele nopți petrecute în această pușcărie, aceasta mai trecând, în trecut, vreo 3 luni pe la penitenciarul Targsor, acolo unde a avut-o colegă de cameră pe Bica (fostă șefa de la DIICOT ).
Pe surse, în prima zi de carcera a efectuat cumpărături de la punctul comercial din incintă, de unde toate detinutele fac cumpărături și tot pe surse am întrat în posesia unei informații cum că Elena Udrea nu ar staționa prea mult la penitenciarul Targsor , aceasta dorind să ajungă să-și ispășească pedeapsa la penitenciarul Gherla, acolo unde este dată în folosință o secție de femei construită din fonduri „Norvegiene”.
O secție la standarde europene .
Tot la penitenciarul Gherla mai există dat în folosință și un centru terapeutic , probabil de aceea Elena Udrea a achiziționat un apartament în județul Alba, înainte de a fugi din țară, pentru a fi in zona de competenta a Penitenciarului Gherla.
Codul penal spune ca pedeapsa sa fie ispășita cât mai aproape de casă .
Este normal ca penitenciarul de Femei Ploiești Targsorul Nou nu poate oferi condițiile de la secția de VIP-URI Gherla pentru ca investițiile nu au fost făcute în mod egal .
Se pare că politicienii și-au pregătit această secție și acest centru terapeutic deoarece așa cum ne-am obișnuit, aceștia când ajung în pușcării brusc se îmbolnăvesc și iși descoperă și cele mai mici afecțiuni despre care nu au avut cunoștința vreodată .
” Domnule Predoiu, înca mai aveți șansa să vă ridicați și ca ministru la nivelul profesionistului în drept care sunteți! Nu o ratați! Ca cineva care a pus câteva căramizi importante la temelia carierei dumneavostră, îmi permit această sugestie”, încheie Elena Udrea.”
Oare aceste rânduri scrise pe Facebook de Elena l-or fi determinat pe ministrul Cătălin Predoiu să trimită atâta escortă pentru a fi depusă la închisoarea Targsor o femeie?
Incă nu știm, dar vom tine aproape și vom urmării desfășurarea evenimentelor sa vedem dacă se vor concretiza informațiile. (Cristina T.).

Articolul BOMBA/Elena Udrea isi va ispasi pedeapsa la secția de VIP-URI de la Penitenciarul Gherla/Plan efectuat din timp? apare prima dată în Ziarul Incisiv de Prahova.

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul