Criteriul National

Bonusuri de cazinouri: Cum să obţii cele mai bune oferte

Bonusuri de cazinouri: Cum să obţii cele mai bune oferte
martie 16
11:01 2023

Poate că şi în cazinourile fizice ai parte de ceva bonusuri, dar în mod cert că acestea sunt puţine ca şi număr faţă de cele întâlnite pe platformele online. Şi în fond este normal să fie aşa, în acest mediu sunt prezenţi sute de mii de jucători zilnic, dacă nu chiar milioane.

Şi tocmai datorită acestei expuneri impresionante, şi cazinourile online se întrec în a acorda zilnic bonusuri de cazino de natură să fidelizeze clienţii existenţi dar şi de a recruta alţii noi. Cum să obţii cele mai bune oferte de bonusuri vom detalia în acest articol.

Înţelegerea termenilor şi condiţiilor

Orice tip de bonus ai putea primi nu îl trata niciodată cu lipsa de atenţie şi încearcă întotdeauna să vezi ce îţi poate oferi. Îţi sugerăm acest lucru pentru că există o anumită percepţie între jucători cum că nu toate bonusurile merită să fie accesate.

Ori însăşi definiţia de bonus îţi arată că ţi se oferă de fapt un cadou, un premiu pentru activitatea ta pe platforma unde ai ales să devii client. Este adevărat că există bonusuri şi bonusuri, dar dacă nu le studiezi cu atenţie de ce să iei o decizie pripită şi să le cataloghezi pe toate la fel?

Tocmai acest lucru îţi solicităm să şi faci, studiază cu atenţie orice bonus casino care ţi se oferă. Şi când îţi cerem acest lucru nu înseamnă că trebuie să consulţi cine ştie ce site-uri de specialitate sau să intri pe cine ştie ce forumuri profesionale.

Nu, îţi solicităm doar puţin din timpul tău preţios pentru a face o scurtă muncă de cercetare. Şi din fericire nu trebuie să consulţi alte surse de informaţii, în oferta de bonus pe care ţi-o face platforma unde eşti client vei regăsi toate informaţiile utile.

În  momentul în care un site lansează în promoţiile sale un bonus, o să vezi doar partea generală, adică în ce constă bonusul explicat sumar. Fie că este vorba despre bonusul de client, de cel de tip cashback sau despre unul fără depunere, toate îţi sunt oferite doar la modul general.

Este şi normal să fie aşa, se oferă multe bonusuri aşa că este cazul să le studiezi şi să le selectezi pe cele mai ofertante. Şi ca să faci acest lucru trebuie întotdeauna să dai click pe detalii, să vizualizezi lista cu termeni şi condiţii, să o parcurgi şi abia după să iei o decizie.

Limite şi cerinţe

Limitele de pariu sunt impuse de obicei la bonusurile care oferă rotiri gratuite, ceea ce înseamnă că în nici un caz nu ai voie să pariezi mai mult decât limita impusă. Ai accesat un bonus în rotiri gratuite, eşti în faţa slotului şi trebuie să joci doar pe miza impusă.

Aceasta miză este publicată întotdeauna în lista de termeni şi condiţii, aşa că vei putea afla valoarea ei numai dacă o studiezi cu atenţie. Este clar că atunci când nu cunoşti această limită eşti tentat să joci pe oricare altă miză decât cea stipulată în lista de termeni şi condiţii.

Urmarea este însă una neplăcută pentru tine, condiţiile de acordare şi cerinţele bonusului au fost încălcate aşa că nu îl vei putea duce la final. Şi cea mai proastă urmare este că deşi ai câştigat, nu vei putea face nici o retragere atât de aşteptată, tocmai pentru că nu ai respectat miza impusă.

Este clar că trebuie să mizezi numai pe suma impusă de bonus, dar acest lucru nu este suficient pentru ca să te ridici victorios din faţa unui slot. Va trebui să îndeplineşti şi cerinţa de rulaj, care se întâlneşte la toate bonusurile acordate de orice platformă.

O cerinţă de rulaj presupune tot o condiţie pe care trebuie să o îndeplineşti înainte de a face o retragere bine meritată. Şi această cerinţă trezeşte de cele mai multe neîncredere jucătorilor care au temerea că nu o pot duce la bun sfârşit.

Este o percepţie greşită, pentru că orice bonus care are o cerinţă de rulaj este un bonus care se poate finaliza de către orice jucător. Îţi trebuie doar puţină atenţie şi determinare, în rest totul ţine de doza de noroc cu care eşti înzestrat de la mama natură.

Restricţii

În aceeaşi listă de termeni şi condiţii de acordare bonus vei întâlni fără excepţie şi eventualele restricţii impuse care se impun la revendicarea bonusului. Şi la fel ca şi la cerinţa de rulaj şi în aria restricţiilor va trebui să dai dovadă de puţină atenţie şi de determinare.

În fond, la ce se referă restricţiile impuse de către un bonus? Dacă ne referim la un bonus care constă în rotiri gratuite atunci este clar încă de la început că ţi se va cere să rulezi bonusul acordat numai la slotul sau sloturile indicate de către platformă.

Şi este normal să fie aşa, pentru că platforma emite bonusul dar tot ea este cea care şi indică jocurile unde trebuie folosit. Şi de obicei se aleg cele mai populare sloturi astfel încât să ţi se ofere şi şanse reale de succes, aşa că acest lucru ar trebui să te bucure.

O altă restricţie cu care o să te întâlneşti la bonusurile acordate de o platformă online este cea referitoare la perioada de valabilitate a acestuia. Nu este de ajuns că l-ai revendicat, trebuie să îl şi foloseşti în perioada indicată de platformă.

Şi după ce l-ai revendicat eşti în faţa unei alte restricţii, va trebui să finalizezi condiţiile de rulaj într-o anumită perioadă de timp stabilită tot de către platformă. Ceea ce trebuie să faci este să nu te sperii de aceste restricţii, în final ele sunt normale şi pot să fie parcurse cu succes de fiecare dată.

Şi hai să fim serioşi, un bonus s-o rula el de X 40 de ori dar ai la dispoziţie o mulţime de zile în care poţi să faci acest lucru fără nici o problemă. Ideea este să fii calm, să studiezi cu atenţie lista de termeni şi condiţii acordare bonus şi să iei o decizie abia după ce ai parcurs-o în întregime.

Concluzie

Ca să obţii cele mai bune oferte de bonusuri trebuie să înţelegi în primul rând ce ţi se cere. Şi acest lucru îl găseşti numai în lista de termeni şi condiţii aşa că studiaz-o de fiecare dată, vezi ce limite şi cerinţe ţi se impun şi respectă-le. Totodata, nu uita ca e necesar sa joci responsabil, sa iti impui un buget bine delimitat si sa nu confuzi distractia cu dependenta.

 

 

 

 

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

http://buyabilify.us.com/investasi-lanjut-pastikan-bahwa-awal-judi-slot-dapat-dimainkan/

http://www.ultraboost.us.com/gagasan-alek-stasiak-memenangkan-gelang-kedua-tahun-wsop-judi-slot-berjalan/

http://www.supreme-clothing.us.com/saat-bermain-judi-slot-kita-sudah-alami-dealer-baik-serta-jelek/

http://www.hermes-belt.us.com/spesifikasi-runner-up-acara-utama-world-series-of-judi-slot-darvin-moon-meninggal-pada-usia-56/

http://www.burberryoutlet-store.us.com/jawaban-philadelphia-fusion-hasil-turnamen-los-angeles-judi-slot/

https://www.charmspandora.us.com/opsi-memilih-tempat-duduk-dalam-permainan-judi-slot-mempengaruhi-hoki-kemenangan/

http://www.coachoutletonline-sale.us.com/tabel-batas-waktu-dari-semua-jackpot-hari-untuk-beberapa-judi-slot/

http://www.curryshoes.us.com/aturan-taruhan-judi-slot-california-dicabut-dari-diskusi-untuk-tahun-ini/

http://www.yeezyboost350v2shoes.us.com/analogi-pertaruhan-judi-slot-online-dari-awal-anda-pasang-taruhan/

http://www.filashoes.us.org/ketahui-kunci-mendapatkan-keuntungan-dari-agen-judi-slot-paling-dipercaya/

http://prozac.us.com/hitung-biaya-untuk-bermain-penting-untuk-kesuksesan-judi-slot/

http://www.air-max.us.com/imbas-harapan-positif-tentang-kesempatan-pot-judi-slot-yang-semakin-tinggi/

http://www.ralphlaurenoutlet.in.net/bagaimana-trick-mainkan-judi-slot-di-bawah-ini-panduan-judi-pemula/

http://www.louboutinshoes.in.net/pilah-bagian-dua-set-dan-perjalanan-pembicaraan-texas-judi-slot/

http://www.pandora-jewelrys.us.com/saran-penting-dalam-judi-judi-slot-online-untuk-naikkan-prosentase-win/

http://www.coach-factoryoutlets.us.com/taruhan-john-slapshot1085-forlenza-menangkan-wsop-online/

http://www.red-bottoms.us.com/celah-matt-berkey11_s4y-berkey-warga-las-vegas-judi-slot-mengalahkan-a-field-of-2-408/

http://www.michael-kors-handbags.us.org/tanggapan-bagaimana-argentina-lampropulos-pergi-ke-judi-slot-millionaire/

http://www.cheapmichaelkorshandbags.us.org/investasi-manajemen-perjudian-telah-memutuskan-mike-aponte-dipersilahkan-untuk-bermain/

http://synthroid.us.com/bagian-penting-analis-memprediksi-pendapatan-650-juta-tahunan-untuk-perjudian-online-michigan/

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul