Criteriul National

Botezul cel mai important eveniment din viata pruncului

Botezul cel mai important eveniment din viata pruncului
martie 30
14:26 2018

Botezul cel mai important eveniment din viata pruncului

Fotografiile de botez sunt cele mai importante, putand in zilele de astazi sa exprime sentimentele resimtite la eveniment. Este extrem de important sa putem imortaliza asa cum s cuvine cel mai important eveniment din viata pruncului dvs: crestinarea acestuia.

  1. Educatie

Un fotograf profesionist va avea in spate ani de formare si / sau de scolarizare in arta fotografiei. Ei isi vor cunoaste echipamentul in detaliu. Ei vor putea sa-si fixeze camera in functie de expunerea adecvata intuitiv, fara a fi nevoiti sa opreasca si sa treaca printr-un manual ori de cate ori este nevoie. Fotografia de botez necesita in special sau uneori doar 2 – 3 secunde pentru a putea fi ajustat obiectivul reusind sa realizeze setarile in timp real, astfel incat sa nu piarda niciun moment important ce necesita sa fie imortalizat.

  1. Tehnici de iluminat

Lumina este cheia succesului in fotografie si este un subiect controversat. Poate dura ani de zile pentru ca un fotograf sa stapaneasca tehnici de iluminare atat in ​​studio, cat si  in aer liber. Un fotograf profesionist este capabil sa regleze setarile aparatului foto rapid si fluid, in functie de conditiile de iluminare care pot diverse sau in plina schimbare. Cunoasterea modului in care camera interactioneaza cu lumina este cheia pentru a compensa supraexpunerea sau subexpunerea, uneori trebuie sa ma bazez pe propriile experiente acumulate in timp. De asemenea, abilitatile de creare a scenelor de iluminat unice si personalizate va vor putea propulsa evenimentul la un alt nivel. Puteti vedea aceste lucruri in sectiunea fotograf botez

  1. Finisajele artistice

Calin-Narcis-fotograf-botez-bucuresti-romaniaIn cele din urma, un fotograf profesionist nu doar faciliteaza crearea operelor de arta dar le va retusa in asa fel incat sa va puteti bucura de fiecare fotografie in parte. Un profesionist va atrage formarea lor artistica si cunoasterea echipamentelor si echipamentelor pentru a oferi cele mai bune fotografii de calitate posibila.

Cu alte cuvinte, fiind un fotograf de botez experimentat, imi face placere sa va pot fi alaturi in una dintre cele mai importante zile din viata dvs. de familie. Calitatea si experienta fotografiilor vor aduce mereu zambetul pe buze, asa ca nu uitati sa zambiti.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Anabell

Anabell

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul