Criteriul National

Brățări cu șnur pentru toată familia, de la Chic Bijoux

Brățări cu șnur pentru toată familia, de la Chic Bijoux
iulie 22
12:56 2022

Vrei să porți bijuterii deosebite, dar nu știi ce să alegi? Sau poate îți dorești să oferi un cadou unic, dar nu îți găsești inspirația. În aceste cazuri, avem recomandarea perfectă pentru tine: bratari cu snur, personalizate, cu pandantivul realizat din aur, pe care le poți comanda de la Chic Bijoux. Sunt bijuterii excepționale, ce pot fi purtate de către toată familia, de la mic la mare, iar în continuare îți vom prezenta câteva dintre acestea. Sperăm să îți placă și să le comanzi și tu, pentru că sigur vor deveni rapid preferatele tale.

Pentru bebeluși și copii, recomandăm o brățară foarte frumoasă, pe care oricine ar putea să o îndrăgească. Este vorba despre această Bratara personalizata cu nume – Forma Mickey Mouse – Aur Galben 14K – snur reglabil. Orice copil recunoaște simbolul Mickey Mouse, așa că această brățară va fi purtată cu mare drag și îndrăgită. Brățara poate fi reglată pe dimensiunea manuței copilului, astfel că nu îl va încurca și nu există riscul să o piardă. Nu-i așa că arată superb?

Pentru îndrăgostiți, indiferent dacă este vorba despre iubiți, logodnici sau soți, recomandăm un set de brățări cu șnur, care vor stârni emoții ori de câte ori vor fi purtate. Astfel, îți prezentăm acest Set 2 bratari personalizate – Piese de puzzle – Aur Galben 14K – snur reglabil. Pandantivele sunt realizate din aur de 14K, iar forma și personalizarea sunt realizate prin tăiere și gravare laser. Pandantul are dimensiunea de 15 mm, suficient de mare încât să arate extraordinar, dar să nu încurce în același timp. Șnurul este realizat din mătase vegetală și este foarte rezistent, astfel că te vei bucura de brățară mult timp de acum înainte. Pe spatele pandantivelor poate fi gravată o inițială sau poți opta pentru un nume sau un cuvânt scurt.

Mamei tale îi poți oferi o bijuterie deosebită, așa cum este această Bratara personalizata – Mama si fiica – Imbratisare – Banut de 12 mm – Aur Galben 14K – snur reglabil. Pandantul poate fi personalizat pe spate cu o inițiale, un cuvânt sau un nume scurt (eventual poți opta pentru initialele prenumelui tău și al mamei). Poți alege tipul și culoarea șnurului și de asemenea dimensiunea brățării. Oricum, datorită șnurului reglabil, brățara va avea dimensiunea ideală, astfel încât să poată fi purtată fără probleme.

Dacă îți dorești să le faci părinților tăi un cadou special, atunci poți alege un Set 2 bratari personalizate – Banuti cu model decupat – Mama, tata si fetita – Aur Galben 14K – snur reglabil. Aceste bijuterii sunt speciale, fiecare pandantiv având o declarație de dragoste pentru cei doi părinți. Poți alege culoarea șnurului pentru cele două bijuterii, tipul șnurului, culoarea aurului (galben, roz sau alb) și de asemenea mărimea șnurului. Nu-i așa că aceste bijuterii pot reprezenta cadoul ideal pentru părinții tăi?

Sperăm că ți-au plăcut bijuteriile recomandate și că le vei comanda de pe site-ul Chic Bijoux, unde poți găsi și altele asemenea.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul