Criteriul National

Brazi artificiali de Craciun si brazi de lux online

Brazi artificiali de Craciun si brazi de lux online
septembrie 06
11:39 2019

craciun-market-11

Cand se apropie Craciunul si Anul Nou, este timpul sa te gandesti de unde sa cumperi un brad artificial. Brazii artificiali de Craciun sunt reprezentati pe scara larga in magazinul online craciun.market. Selectia cuprinzatoare iti va satisface orice solicitare ai avea. Achizitia unei versiuni artificiale este marcata de mai multe avantaje – astfel de brazi vor dura mai mult de un an, nu lasa reziduuri si atunci cand sunt pliati, sunt destul de compacti si nu vor ocupa prea mult spatiu. Si, desigur, sunt favorabili din punct de vedere ecologic.

Tipuri de brazi artificiali

 • Molid artificial de diferite inaltimi.
 • Molid artificial sau pin artificial.
 • Brad artificial in mai multe nuante de verde, argintiu, alb, albastru, rosu.
 • Brad artificial cu efect de palpaire.
 • Brazi de lux artificiali in culori diverse – de la albul zapezii pana la verde inchis.

Povestea iernii din bradul artificial de Craciun

Povestea iernii poate fi evidentiata printr-o selectie larga de personaje principale ale Craciunului si Anului Nou, dar si prin accesorii de sarbatoare, decoratiuni brad pentru Craciun, globuri pentru brad, lumanari, beculete cu LED si suporturi de lumanari cu un design in tonul sarbatorii. Cu toate acestea, principalul lucru pentru care oamenii vin pe magazinul online, sunt brazii de Craciun artificiali. Imitatiile frumoase din PVC ale brazilor naturali arata elegant si luxos, iar datorita tehnologiilor moderne au aparut „ace turnate” – ace care le imita complet pe cele naturale. Brazii  artificiali de Craciun cu ace turnate inlocuiesc cu succes brazii reali, care nu mai sunt atat de populari. Brazii artificiali si in special modelele de brazi de lux sunt atat de asemanatori cu cei vii, incat ar trebui sa pui mana pe ei pentru a vedea ca de fapt sunt artificiali.

Brazi artificiali de Craciun

In magazinul online craciun.market poti cumpara brazi de lux artificiali pentru Craciun, coreland dorintele tale cu posibilitatile bugetului familiei. Atunci cand alegi un brad artificial ar trebui sa tii cont de parametri, alegand inaltimea potrivita, culoarea acelor, decorul bradului – becuri sau conuri si pretul. Iubitorii de exotic vor gasi brazi in toate culorile, deoarece  magazinul tine cont de gusturile tuturor clientilor. Traditionalistilor poate ca le va placea un brad artificial obisnuit, de culoare verde si al carui pret este chiar mai mic decat modelele „creative” cu elemente non-standard. Pentru a crea o imagine de „gheata rece”, este potrivit un brad alb artificial, care poate fi cumparat in orice dimensiune.

craciun-market-12

Brazi artificiali de Craciun: tipuri si livrare

In magazinul online craciun.market  exista un sistem de livrare adecvat pentru rezidentii din alte regiuni: putand cumpara prin intermediul online, cu livrare la domiciliu:

 • Brad artificial alb
 • Brad imperial cu diferite dimensiuni
 • Brad imperial de lux cu conuri
 • Brad imperial de lux cu varfuri aurite
 • Brad imperial de lux cu varfuri ninse
 • Brad artificial Imperial impodobit pachet Gold 2018
 • Brad artificial Imperial pachet Silver 2018
 • Brad artificial Imperial impodobit pachet Bronz 2018.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Alexandru Razvan

Alexandru Razvan

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei