Criteriul National

BREAKING NEWS: 19% din intentia de vot pentru un candidat INDEPENDENT la Primar S4

BREAKING NEWS: 19% din intentia de vot pentru un candidat INDEPENDENT la Primar S4
septembrie 18
17:41 2020

Este vorba despre candidatul Independent DR. FILIP Constantin – Titian, care conform ultimului sondaj STRAWPOOL făcut pe un eșantion de 1.104 persoane, cu o marja de eroare de +/- 2% acesta este situat pe locul 2 in intenția de vot al electoratului din Sectorul 4, având un procentaj de 19%, fiind primul contra-candidat al actualului primar.

BA37001C-6BDB-471B-B7A1-32D25A071C0E

Este o premiera in materie de candidați 100% independenți sa atingă o asemenea sustinere din partea cetățenilor unui sector / oraș / localitate. Acesta a fost contactat de numeroase partide politice, însă le-a refuzat propunerile tuturor partidelor dorind sa rămână un candidat al oamenilor, reusind sa uimeasca pe toti analistii politici.

Este de profesie medic militar neurochirurg și avocat, cu o echipa tânăra in spate printre care se numără: Specialiști in Educație, Sănătate, Logistica, Infrastructura, Olimpici Naționali și Europeni la diverse materii, Specilaisti in Informatica și împreuna cu echipa sa de tineret au pus la punct mai multe proiecte extrem de ambițioase și mișto, pe care le puteți gasi aici: www.drfilips4.ro la secțiunea PROIECTE.

Candidatul INDEPENDENT pentru poziția de EDIL al Sectorului 4 are ca priorități atragerea de investitori și investiți in Sector pentru a dezvolta zona de Sud a capitalei, astfel ca cetățenii sectorului 4 sa nu mai fie nevoiți sa facă câte 2 ore pe zi pana la serviciu, a venit cu o gama variata de soluții pentru traficul infernal al sectorului și pentru reducerea poluării crescând calitatea aerului. Are proiecte de infrastructura prin crearea unor centre educaționale și sportive pentru a încuraja sportul și a elimina meditațiile și cel mai promovat proiectul al sau este CENTRUL MEDICO-SOCIAL Spital cu cantina EXPRESS care sa aibă grija de peste 5.000 de pensionari cu 2 mese gratuite pe zi, medicamente și servicii medicale gratuite, pe langa aceste proiecte, are proiecte dedicate copiilor cu handicap si proiecte pentru anveloparea si modernizarea tuturor blocurilor din sector.

Toate aceste proiecte au fost deja începute de acesta prin intermediul asociației fondante de el in urma cu câțiva ani și anume: Asociatia pentru Apărarea Drepturilor Pacientilor, din cauza demarării acestor proiecte și din cauza sutelor de vieții și evenimente caritabile pe care le-a făcut și prin faptul ca NU a refuzat niciodată sa ajute pe cineva, a reușit sa între in cursa favoriților pe scaunul de PRIMAR al Sectorului 4.

A ajuns favorit in cursa de primar al Sectorului 4, prin lupta sa in fata partidelor politice care au pus stapanire de fiecare data pe bugetele locale si pe banii cetatenilor din sector, fiind un candidat periculos pentru contra-candidatii sai, dupa ce a primit amenintari si nu s-a lasat batut, avand un curaj fantastic si reusind sa vina cu cel mai puternic program de modernizare la standard europene a sectorului 4.

Ii puteți urmări activitatea online pe pagina sa de Facebook: https://www.facebook.com/Dr-FILIP-Constantin-Titian-101247135032882/?epa=SEARCH_BOX

Sloganurile sale de campanie cu care a intrat in acesta cursa și pe care probabil deja le cunoaște sunt:

– Poziția 10 pentru un PRIMAR DE NOTA 10.

– TOȚI pentru UNUL și UNUL pentru toți.

Fiind poziția 10 pe buletinul de vot.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul