Criteriul National

Breaking News/Se forțează schimbarea directorului SRI Eduard Hellvig

Breaking News/Se forțează schimbarea directorului SRI Eduard Hellvig
iulie 22
21:38 2020

Iulian Iacobescu de la vineri13ro dezvaluie ca, un puternic grup de presiune format din congresmani americani și de oameni de afaceri influenți ai cultului penticostal din SUA în strânsă colaborare și legătură cu senatori, deputați și oameni de afaceri din România, membri ai aceluiași cult forțează schimbarea actualului director al SRI Eduard Hellvig și înlocuirea lui cu un om al lor.
Informatiile confirma si datele aflate in posesia redactiei Incisiv de Prahova. Informatiile  noastre releva ca se pune presiune de a se schimba in bloc conducerile mai multor sisteme de siguranta nationala, conduceri fidele lui Iohannis  (vom reveni pe aceasta tema).
Robert Sighiartău și Ben-Oni Ardelean, conducătorii acestui grup din România, dau ca sigură reușita acestei acțiuni comune a grupurilor penticostale foarte influente atât în congresul SUA cât și în Parlamentul României și nu numai, deși se știe că președintele Klaus Iohannis este împotriva acestei schimbări.
Explicația lor este că va fi forțat.
Înlocuitorul lui Hellvig nu este altul decât un membru al cultului penticostal, actual senator al României și fost ministru al Apărării, pe numele lui Gabriel Leș.
De altfel, același grup l-a ”forțat” pe Dragnea să-l numească a doua oară ministru al Apărării.
Facem precizarea că în Parlamentul României sunt 87 de membri ai acestui cult din toate partidele, conduși de Ben-Oni Ardelean.
De ce se dorește această schimbare? Veți afla într-un material viitor, precizeaza sursa citata. (Sava N.).

Articolul Breaking News/Se forțează schimbarea directorului SRI Eduard Hellvig apare prima dată în Ziarul Incisiv de Prahova.

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul