Criteriul National

Bucatarul care a cucerit publicul de pe social media

Bucatarul care a cucerit publicul de pe social media
februarie 18
19:17 2021

Bucatarul care a cucerit publicul de pe social media

 

CZN Burak, bucatarul care a cucerit lumea pe internet, se bucura de un public numeros pe majoritatea platformelor de socializare. In prezent, are aproximativ 17 milioane de followers pe Instagram, 24 de milioane de urmaritori pe TikTok si 1,2 abonati pe canalul de Youtube. Cu ce i-a cucerit bucatarul pe telespectatori? Cu felul sau unic de a gati si de a se manifesta in bucatarie.

Cum a reusit sa obtina acest public?

Numit cheful superstar al anului 2020, CZN Burak a cucerit lumea prin felul in care taie, toaca si gateste mancarea privind camera fix, fara a se uita o secunda la aceasta. Bucatarul face senzatie pe internet prin videoclipurile pe care le posteaza pe canalul sau de Youtube sau pe TikTok.

Pe langa pasiunea pentru bucatarie, acesta este si un antreprenor de succes, conducand un lant de restaurante renumite. Indiferent de ce ar gati, Ozdemir Burak, sau CZN Burak, asa cum il cunoaste lumea, cucereste lumea prin felul in care priveste camera si pune in acelasi timp ingredientele in tigaie sau taindu-le. De altfel, aceasta este si particularitatea clipurilor pe care le posteaza pe retelele de socializare, prin acest mod a devenit celebru si a cucerit internautii, dar si mancarea gatita de catre acesta este demna de ospaturi colosale.

Ce preparate gateste Burak pentru public

Pentru ca orice bucatar care se respecta are si o tinuta adecvata, Burak se prezinta cu uniforme bucatari demne de a prezenta preparate care sa-i incante pe cei ce vizualizeaza videoclipurile sale. Bucatarul gateste portii gigantice, nu doar pentru o persoana, de la kebab gigant, baclava cat masa de mare si pana la rahat turcesc facut intr-un ceaun.

In mod obisnuit, acesta prepara bunatati traditionale din bucataria turceasca sau bucataria Orientului Mijlociu. Acest lucru este datorat si din prisma faptului ca are origini siriene. Insa, pe langa aceste preparate, in videoclipurile lui vei gasi si cum face pizza, hamburgeri, hotdog-uri sau chiar si cum gateste un strut intreg. Toate acestea in cantitati mari, asa cum este obisnuit Burak.

Personalitati importante la restaurantele lui Burak

Succesul de care se bucura chef Burak in mediul online se reflecta si in business-ul pe care il detine, are un lant de restaurante ce poarta denumirea Hatay Medeniyetler Sofrasi, care sunt localizate in diferite zone din Istanbul.

Celebritatea adusa de retelele sociale i-a adus doar beneficii bucatarului, iar personalitati importante i-au trecut pragul restaurantelor pe care le detine. Printre acestea se numara: fotbalistul Mesut Ozil, seicul Tamim din Qatar si presedintele turc Recep Erdogan.

Placere sau nu pentru gatit, cert e ca niciodata nu-i lipseste zambetul larg de pe fata. Comentariile nu au intarziat sa vina, unii dintre oameni comparandu-l cu un criminal in serie vazand cum taie carnea fara a se uita. Burak Ozdemir si-a pastrat stilul inconfundabil de a gati si de a zambi, mai ales ca acestea i-au adus succesul si l-au facut remarcat in domeniul culinar.

 

 

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Alexandru Razvan

Alexandru Razvan

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul