Criteriul National

Buchete florale deosebite din lalele

Buchete florale deosebite din lalele
noiembrie 07
12:00 2019

Exista un astfel de lucru numit „limbajul florilor”, cunoscut si sub numele de floriografie. Fiecare tip de floare si culoarea respectiva a acesteia poarta un mesaj, multe dintre ele fiind simboluri ale unui anumit tip de iubire: romantic, platonic sau familial. Asadar, de Ziua Indragostitilor, nu trebuie doar sa alegi doar un buchet frumos, ci trebuie sa alegi si unul semnificativ.

In cele ce urmeaza am compilat o lista pentru tine cu unele dintre cele mai populare flori gasite in buchete de flori deosebite, cu semnificatiile corespunzatoare, ce va vor fi de ajutor in ocaziile importante pe care le aveti.

Lalele

Lalelele sunt flori care simbolizeaza dragostea si romantismul. Cu toate acestea, nu orice lalea ilustreaza acelasi lucru despre sentimentele tale romantice fata de partener. Lalelele rosii si violete comunica mesaje pozitive despre iubirea ta fata de cel iubit: rosu, ceea ce inseamna ca iubirea ta este nemuritoare; violet pentru iubirea vesnica. Fereste-te de lalelele galbene si albe. A oferi iubitei sau sotiei tale o lalea din oricare dintre aceste culori ar insemna ca dragostea ta este lipsita de speranta sau ca nu este persoana potrivita. De exemplu, buchetele de lalele au fost extrem de solicitate in ultima vreme.

 

 

Violetele

Violetele sunt alegerile mai populare, insa extraordinare in special pentru cei care iubesc aceste flori. Violetele de toate culorile au semnificatii pozitive, dar cele albastre si violet sunt mai potrivite pentru a fi oferite persoanei dragi tie. Atat violetele albastre cat si cele violet iti transmit fidelitatea fata de ea si de relatia in care te afli.

Trandafirii

Se spune ca nu toti trandafirii sunt rosii si chiar asa este. La fel ca lalelele, trandafirii intr-o anumita culoare pot transmite un mesaj gresit, daca nu chiar dezolant. Trandafirii galbeni si negri ar trebui evitati cu orice pret: primii inseamna infidelitate sau simpla prietenie; in timp ce acei din urma inseamna moarte. Cu toate acestea, daca trandafirii galbeni sunt inclusi intr-un buchet de trandafiri rosii, poate aduce semnificatia de bucurie si emotie. O combinatie de trandafiri rosii si albi inseamna unitate in relatie si iubire pura si nemuritoare.

 

Iasminele

Iasminele sunt adesea vazute ca un simbol al iubirii vesnice si neconditionate. Sunt flori potrivite pentru a fi oferite nu doar partenerilor, ci si parintilor tai.

Gardenii

Adesea se confunda cu trandafirii datorita formelor si petalelor similare. Gardenia este excelenta pentru sotii si cuplurile tinere, deoarece inseamna dragoste dulce. De asemenea, sunt simbol al norocului, care pot aduce o oarecare pozitivitate in relatia ta.

Margaretele

In general, margaretele sunt simboluri ale loialitatii si inocentei. Acest lucru este valabil mai ales pentru margaretele albe, deoarece arata puritate si prosperitate. Exista, de asemenea, margarete rosii pe care le poti comanda de la orice florarie. De exemplu, floraria online Ok Flora este mereu la dispozitia ta si gata sa vina in ajutorul tau in orice problema pe care o ai. Specialistii din cadrul florariei utilizeaza tehnici speciale in vederea realizarii celor mai speciale si deosebite buchete de flori. Este cunoscuta datorita profesionalismului de care a dat dovada de-a lungul timpului si preferata de toata lumea.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei