Criteriul National

Bucură-te de primavară cu aranjamente din flori naturale

Bucură-te de primavară cu aranjamente din flori naturale
aprilie 18
10:42 2022

Pe măsură ce iarna ne eliberează în sfârșit din ghearele reci și invită vremea mai caldă pe pământ, crește dorința de a petrece mai mult timp în aer liber. Este timpul să luați o pauză de la activitățile obișnuite din interior și să ieșiți afară pentru a lua aerul proaspăt atât de necesar, în timp ce vă bucurați de primăvară.

Chiar acum este momentul perfect pentru a profita de ofertele naturale ale sezonului și pentru a explora modalitățile prin care puteți încorpora florile în viața dumneavoastră. Le puteți folosi pentru diferite evenimente sau chiar și doar pentru a adăuga ceva special în casa dumneavoastră. Iată câteva idei de utilizare a florilor în diverse moduri care vă vor ajuta să vă simțiți mai conectați cu natura și cu mediul înconjurător:

Aranjamente florale pentru curte

Pentru un eveniment în aer liber, cum ar fi o nuntă sau o petrecere în curte, luați în considerare un arc floral = acest lucru va permite oaspeților să treacă prin el și să interacționeze cu florile pe îndelete. Acest lucru ar fi deosebit de frumos dacă există o zonă în care oamenii se pot așeza în timp ce așteaptă la rând (cum ar fi lângă scaune).

Dacă sunteți în căutarea a ceva mai permanent decât un simplu arc, luați în considerare instalarea de cutii de flori de-a lungul liniei gardului – acestea vor adăuga culoare pe tot parcursul anului!

Primăvara este în aer și, odată cu ea, vine și o schimbare în ceea ce privește tipurile de flori care înfloresc. Cu atât de multe flori noi din care poți alege, este ușor să încorporezi flori naturale în decorul tău de primăvară. În acest articol vom acoperi trei moduri în care puteți folosi flori proaspăt tăiate pentru a aduce puțină primăvară în casa dvs.

Una dintre cele mai simple modalități de a adăuga flori de primăvară în camera ta este să le pui într-o vază tradițională, dar această tehnică nu este lipsită de provocări. Dacă folosești apă, va trebui să schimbi apa la fiecare câteva zile sau va începe să miroasă – în plus, unele tulpini de flori nu funcționează bine în apă. Din aceste motive, mulți florari optează în schimb pentru aranjamente speciale.

Primăvara este chiar după colț, și ce mod mai bun de a sărbători decât cu un aranjament floral frumos livrat la tine acasă?

Potrivit statisticilor, primăvara este cea mai populară perioadă a anului pentru căsătorii. Și știm cu toții că cel mai bun mod de a te căsători este în prezența unui frumos buchet de flori. Dar de ce să te limitezi la flori în ziua nunții tale? Poți încorpora flori în aproape orice aspect al vieții tale, de la aranjamentele de masă până la decorarea sufrageriei.

Se pare că florile sunt, de fapt, destul de complicate, și necesită un ochi ager și o mână sigură pentru un aranjament flori naturale de calitate. Asigurați-vă că vă cumpărați florile de la un florar experimentat, care vă poate ajuta să profitați la maximum de experiența de primăvară, oferindu-vă flori tăiate care sunt plăcute din punct de vedere estetic, provin din surse etice și aranjate într-un mod care vă va face să doriți să petreceți mai mult timp acasă în acest sezon!

Sfaturi simple de la florari pentru a te ajuta să alcătuiești un aranjament uimitor

  1. Alegeți un punct focal. Vei dori să găsești o floare centrală care să iasă în evidență față de restul și să atragă atenția asupra întregului buchet. Lalelele sunt excelente în acest scop!
  2. Alege flori secundare. Încearcă să alegi flori cu culori asemănătoare, dar cu forme diferite, astfel încât să se completeze între ele – florile de clopoțel se potrivesc de minune cu lalelele!
  3. Fă-o sălbatică! Dacă aveți o vază sau un ghiveci cu ceva spațiu în plus pe margini, încercați să îl umpleți cu verdeață luxuriantă – va face ca totul să arate mai natural și mai frumos!

Primăvara ta va fi mai bună ca niciodată atunci când vei decora cu ajutorul naturii.

Începeți prin a cunoaște florile cu care veți lucra. În funcție de locul în care locuiți, este posibil să aveți acces la unele sau la toate aceste soiuri: lalele, trandafiri, narcise, anemone, mazăre dulce, hiacinturi și narcise.

Apoi, decideți cum va arăta aranjamentul dvs. Va avea o temă de culoare? Va fi asimetric sau simetric? Câte flori doriți să includeți?

În cele din urmă, dați viață viziunii dumneavoastră! Tăiați tulpinile în unghi, astfel încât acestea să poată absorbi cât mai multă apă. Îndepărtați frunzele care vor fi sub apă în vază pentru a preveni dezvoltarea bacteriilor.

Dacă toate acestea sunt prea multe pentru tine, îți recomandăm să cumperi un aranjament gata făcut de la o florărie online.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

dca

dca

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul