Criteriul National

Bucurați-vă de orele petrecute în drum spre serviciu CONTRA-EDITORIAL

Bucurați-vă de orele petrecute în drum spre serviciu CONTRA-EDITORIAL
octombrie 17
20:38 2016

images

Acest demers pare a fi unul de-a dreptul senzațional.Poate că ceea ce există o să vi se pară de necrezut!

În linii mari,totul capătă sens.O să încerc să vă explic deoarece,la prima vedere și auzire totul e decupat dintr-o poveste nemuritoare.Dar,cum deja intuiesc faptul că majoritatea dintre dumneavoastră nu mai credeți în asemenea feeri, cu detașare îmi permit să vă împartășesc un punct de vedere.

Astfel că,unii din Sistem cred că s-au defectat de s-a ajuns deja la un alt nivel. Sau oare de când Curtea Europeană de Justiţie a aprobat legea conform căreia orele petrecute de angajaţi în drumul spre locul de muncă vor fi luate în considerare drept perioadă de lucru?

Mai precis vom avea numai  când pe drumul dinspre și înspre locul de muncă, la începutul zilei şi respectiv dinspre locul de muncă va fi introdus în programul de lucru. Decizia îi vizează pe angajaţii care nu au un sediu fix de lucru.

Potrivit Curţii Europene de Justiţie, această decizie protejează „sănătatea şi siguranţa” angajaţilor, care pot cere să le fie plătite orele petrecute pe drum.

În ceea ce priveşte concediul medical, angajaţii care se îmbolnăvesc în timpul concediului anual de odihnă vor putea să ceară reprogramarea concediului de odihnă.

Această decizie a stârnit deja şi anumite controverse, considerându-se că angajaţii ar putea să îşi mărească dreptul la concediu declarând că sunt bolnavi, deşi nu este adevărat.

Bineînțeles că aceste lucruri sunt cât se poate de interesante.Dar,glumind oare cât de eficiente și productive Sistemului?

pict-4-e1343032026370

Sau cum anume s-ar aplica aceste lucruri într-o țară precum România,unde se știe cât de multă vreme se pierde pe drumuri,la propriu cât și la figurat?

Oricum, dacă acest proiect de lege va fi respectat, cu siguranță ar constitui un mic avantaj adus omenirii.

Sursa foto : http://google.com

Prof.Dr.Daniel Mihai CNA Regina Maria Constanța redactor șef al ziarului Criteriul Național

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Daniel Mihai

Daniel Mihai

Doctor în Interpretare Muzicală, profesor titular la disciplina vioară a Catedrei de Corzi în cadrul Colegiului Național de Arte Regina Maria din Constanța

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo