Criteriul National

Bucuria de a darui personalizat

Bucuria de a darui personalizat
mai 01
13:55 2018

In actul de daruire, cel mai important nu este darul insusi ca un lucru material, ci sentimentele si motivele din spatele acestuia. Acestea pot fi ingrijirea, participarea, atentia, dragostea, simpatia prietenoasa, iubirea, dorinta de a stabili relatii, scuze etc. Un dar este doar o intruchipare materiala a acestor emotii pozitive si poate servi ca un memento placut pentru alte persoane. Aceste cadouri personalizate, arata, inclusiv atentie. Si, nu inseamna doar ca ti-ai adus aminte de cineva in vacanta si ai decis sa-l faci fericit sau sa-l feliciti. Cadoul personalizat exprima participarea, capacitatea de a asculta si de a simti o alta persoana. A tine seama de gusturile persoanei dragi si de dorinta de a da un obiect, se poate spune ca ai luat in considerare toate micile dorinte ale unei alte persoane, lasand sa se vada ca te-ai gandit doar la el sau la ea. Un cadou este un simbol al empatiei.

Ofera o mica atentie persoanei de langa tine

cadouri personalizateOamenii iubesc sa vada ca alte persoane sunt atente la ei si sunt ascultati, de aceea le plac cadourile bune, selectate special pentru ei. Acesta este intelesul darului. Lasa sa vada o alta persoana si sa stie ca te gandesti la ea, sa stie ca nu ai uitat-o si ca o tii minte si nu esti indiferent in viata lui. Cadoul personalizat poate reprezenta actul de daruire, care este intarirea relatiilor sociale: iubirea, prietenia si legaturile de familie.Iar evenimentele si sarbatorile sunt o ocazie excelenta, cel putin temporar, sa nu te mai gandesti la tine, ci doar la ceilalti. Tine cont atat de propriile tale dorinte, cat si de propriile dorinte ale celui caruia vrei sa-i daruiesti ceva. Gandeste-te la un dar doar pentru el. In magazinul online exista catalogul online, putand alege un set de halate de baie sau doar unul, prosoape personalizate in toate culorile, perne cu broderie personalizata si multe altele.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

CRIL DEV

CRIL DEV

CRIL DEV SRL creeaza, dezvolta si promoveaza site-uri web pentru companii. Informatii la office [at] cril.ro

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul