Criteriul National

BUCURIA NEBUNILOR și pavăza ÎNȚELEPȚILOR

BUCURIA NEBUNILOR și pavăza ÎNȚELEPȚILOR
mai 12
18:07 2016

HRISTOS A ÎNVIAT!

large

 

Dragii mei, astăzi  promit dintru început să fiu mai concludent! Nu de alta, dar iureșul informatic din ultima perioadă se pare că provoacă migrene tuturor factorilor de decoyie în această țară! Uite așa se explică întru câtva, faptul că dacă pe unii încă îi mai doare capul după marea sărbătoare a CLANULUI REGAL de ziua PORCIților, alții au realmente BĂTĂI DE CAP din cauze diverse!

Dar, să le luăm la rând, deoarece poate că îmi permit, să îi sfătuiesc să nu ia nu știu ce medicamente la care se face atâta reclamă pe banii ascunși în PANA MEA și care sunt DILUATE după rețeta HEXIPHARMA ci să ia la greu ZEAMĂ DE VARZĂ! După care să citească de DOUĂ- TREI ori articolul meu.

Deci să începem cu începutul. Aseară târziu în noapte după ce au plâns o zi întreagă astăzi  statul ISRAELIȚILOR  (câți or mai fi get beget știe numai HRISTOS DUMNEZEUL ) se pregătește să sărbătorească ziua națională. Auzi la ei… zi națională. Cu alte cuvinte o minoritate o sărbătorește pe cea majoritară. Dar nu e treaba noastră! O va descurca această problemă pe semne un GUVERN TEHNOCRAT DE UNIUNE NAȚIONALĂ la ei în țară adaug eu.

Problema se pune altfel. Știm cu toți din istorie cum a fost declanșat TERORISMUL LA NIVEL MONDIAL,după ce noi am devenit o ROMÂNIE MARE  ca cea a DACIEI DE ODINIOARĂ. NU odată cu scenarita aceea cu două turnuri gemene din 2001. Ci la noi în ROMÂNIA lor.  Vorba aceea, cine nu-și cunoaște istoria riscă oricând să repete greșelile, nesocotind trecutul

Cu bunăvoință, vă invit să nu vă duceți prea departe în istorie la cei trași în ȚEAPĂ de voievodul VLAD DACUL botezat în celebrul roman „Dracula” al scriitorului irlandez Bram Stoke ca VLAD DRACUL. Ci la acel EROU EVREU numit MAX GOLDSTEIN.Pe care statul evreu uită să-i depună o coroană de flori la RUINA ÎNGHISORII DOFTANA. Acolo unde și CEAȘCĂ a petrecut ceva timp.

Dar, tare de tot mi aș dori ca să existe și alții care observă aceste conspirații și au demnitatea , curajul de a le semnala!

CONSPIRATIE

Cum vă spuneam la crearea STATULUI ISRAEL cât și la menținerea lui ș-au adus aportul multe națiunii și mulți militari. Eu îi amintesc pe ultimii prăbușiți în MUNȚII BUCEGIULUI .

Acum nu știu cum rămâne cu APĂRAREA POPORULUI ALES,dar nici până în prezent nimeni nu a avut acces la date suplimentare ale acestui enigmatic caz! Am încheiat orice fel de comentariu sau eventuală speculație? Mă tem că și de data aceasta ….ADEVĂRUL ne este ascuns!

După acest PRIM ATENTAT MONDIAL, România a fost modelată după cererea clientului OFERTANT. Astfel la nivel statal se ÎNSCĂUNEAZĂ TERORISMUL  .

Pentru cunoscători avem o coperta a unei reviste de istorie!

 

 

 

Ca în final să fie deturnat tot prin tehnici IUDEO-MASONICE printr-o CRIMĂ ORIBILĂ ce a zguduit toată ROMÂNIA MARE.

Corneliu-Codreanu-Biblioteca-Austriaca-Europeana-Eu

Asasinarea unui AVOCAT membru al BAROULUI IAȘI pentru fapte mai puțin probabile ne face să medităm astăzi, când niște infractori parlamentari vor SUPER imunitate pentru AVOCAȚI!

Să nu mi spuneți că nu ați ști… deoarece vă invit SĂ LECTURAȚI CU ATENȚIE și să înțelegeți cursul evenimentelor!

Eu zic să ne mai uităm puțin prin istorie și să reflectăm asupra faptelor,  chiar dacă în zilele noastre ACADEMIA ROMÂNĂ se aflată sub control ocult (am văzut cu toții în cazul ROȘIEI MONTANE). Reamintesc că mișcarea legionară a fost întemeiată de Corneliu Zelea Codreanu, Ilie Gârneață, Radu Mironovici, Ioan Moțași Corneliu Georgescu. Toți au urmat Dreptul, devenind avocați mai apoi.

Iar dovezile pot fi citite AICI

Și ca să nu stați prea mult la lectură eu vă amintesc doar atât- MIȘCAREA LEGIONARĂ a luat ființă ca o repercusiune a instalării STATULUI TERORIST.

Bine, bine o să spună unii cu păuni în cap veniți de peste ocean cum rămâne cu CRIMINALUL și PRIMĂRIA sau de ce aceștia ca mine sau ca alții nu laudă INDEPENDENȚA STATULUI ISRAEL.

Și am să fiu foarte scurt și la obiect. Din istorie știți prea bine că STATUL ISRAEL a luat ființă pe 14 mai 1948. Tot în acea perioadă mai precis în noaptea de 14/15 mai 1948 se declanșează ARESTĂRILE în ROMÂNIA. Poate cele mai MARI arestări din istoria acestei țări. Oricum noi le mulțumim ISRAELIȚILOR și le SUNTEM DATORI pentru că ne-au dat cei mai mulți MUCENICI și SFINȚI ORTODOCȘI din toată istoria MULTIMILENARĂ a noastră.

Acum să nu vină CLANUL REGAL și trepădușii lor să ne spună cum a fost șantajat mai marele rege să ABDICE. Că nu-i mai crede nimeni.Doar cei care stau…. pe Facebook cu căștile în urechi de ascultă manele toată ziua. Și vor merge la vot după DUMINICA ORBULUI. “Noi muncim noi nu gândim.”

Eu chiar rămân surprins și mă întreb oare de ce guvernul lărgește programul de premiere pentru copii dați la cămin de mici și creionează un carnet de elev cu cod de identificare pentru acordare subvenție la călătoriile CFR ? Toate bune și frumoase doar suntem în CAMPANIE de război. Și ca să mă apropii de final eu zic să fim

Totuși, trebuie să fim bucuroși și să dănțuim deoarece SCUTUL DE LA DEVESELU ne apără de OMULEȚI VERZI.

Nu degeaba toate spitalele de psihiatrie din țară sunt verificate în această perioadă de către echipe ale Organizației Națiunilor Unite. V-ați prins, nu?

Deci urmează un plan bine testat ca în cazul lui ADRIAN ZGLOBIU tocmai când rse desființează o diviyiune din FRONTEX! Iar nemaifiind locuri de cazare vom strămutați sau arestați la domiciliu FIINDCĂ SUNTEM CREȘTINI ORTODOCȘI și EXTREMIȘTI pe deasupra. Dar despre toate acestea voi vorbi în articolele viitoare.

popor unit

Un singur lucru VĂ  MAI ROG SĂ rețineți! NEBUNI sunt peste tot chiar și în parchete sau servicii (FLORIAN e în vizor). Deci unii ÎNEBUNESC pentru că nu pot distruge ORTODOXIA de 2000 de ani. Iar noi știm că IISUS HRISTOS A FOST EVREU iar noi îl iubim până ce ne vom ÎNTÎLNI ÎN ÎMPĂRĂȚIA CERURILOR cu STATUL ISRAEL. Amin. Pacea mea v-o dau vouă.

O zi bună de la DOMNUL.

 

Sursa foto : www.sfatulbatranilor.ro,www.mixdecultura.rowww.ziarulnatiunea.ro

Redacţia ziarului Criteriul Naţional mulţumeşte autorului pentru excelentul material care a dorit ca identitatea să-i fie protejată din motive lesne de înţeles!

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Daniel Mihai

Daniel Mihai

Doctor în Interpretare Muzicală, profesor titular la disciplina vioară a Catedrei de Corzi în cadrul Colegiului Național de Arte Regina Maria din Constanța

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo