Criteriul National

Butelie cu heliu pentru baloane

septembrie 03
09:12 2020

Baloanele cu heliu sunt accesorii colorate care creează o atmosferă de sărbătoare și distracție. Din păcate, unii vânzători fără scrupule umplu baloane cu gaz de calitate scăzută și, uneori, complet periculos. Pentru a ridica un balon de folie sau latex în aer, ai nevoie de o butelie cu heliu pentru baloane. Heliul este de șapte ori mai ușor decât aerul, și în acest caz, este ideal în aceste scopuri. Acest gaz este extras din petrol și din surse naturale. Umplerea baloanelor este doar una dintre modalitățile de utilizare a buteliei cu heliu. Probabil aceasta este cea mai distractivă și mai simplă utilizare. De fapt, heliul este foarte solicitat, iar utilizarea sa în scopuri științifice și medicale prezintă un mare beneficiu.

Este absolut inert, nu reacționează cu nicio substanță chimică cunoscută, este netoxic și neinflamabil. Este inodor și incolor, se ridică în aer și se dizolvă în straturile superioare ale atmosferei. Conform standardelor europene de siguranță la incendiu, numai gazele precum heliul și aerul normal sunt permise la umflarea baloanelor. Dacă explodează balonul cu heliu, care se găsește peste tot, nu reprezintă o amenințare pentru viața și sănătatea oamenilor din apropiere.

Cum să recunoști heliul de calitate?

Dacă dorești să cumperi butelii cu heliu pentru afaceri sau pentru uz privat, sfatul este să nu te lași tentat de prețurile ieftine și să ai încredere în vânzătorii dubioși. Chiar dacă pe buteliile vândute este scris cuvântul „heliu” nu este suficient. De fapt, orice poate fi acolo. Adesea vânzătorii fără scrupule diluează heliul cu aer, neon și azot.

Heliul clasele A și B sunt ideale pentru umplerea baloanelor. Heliul de gradul A este de foarte bună calitate și pur, și prin urmare este utilizat în scopuri medicale. Prețul pentru acesta este în mod corespunzător mai mare. Heliul de gradul B nu este mai rău, iar prețul său este mult mai mic, și prin urmare acesta este cel mai des folosit pentru umflarea baloanelor din folie și latex.

Magazinul online baloane-personalizate.ro oferă echipamente simple, sigure (sub rezerva tuturor regulilor și cerințelor de siguranță în timpul funcționării) și ușor de utilizat. Și întrucât sărbătorile sunt mari și mici, ele sunt decorate în moduri diferite. Prin urmare, magazinul online oferă echipamente de diferite performanțe.

Butelie cu heliu pentru baloane

Pe site-ul baloane-personalizate.ro în primul rând, poți cumpăra butelii cu heliu pentru baloane de unică folosință, de 4 kg. Butelia cu heliu este dotată cu manometre necesare pentru controlul presiunii, capului, volumului și concentrației de gaz din butelie. De asemenea, este dotată cu duze și vârfuri pentru diferite tipuri de baloane, atât din latex, cât și din folie. Butelia este convenabil și ușor de utilizat, iar pachetul vine completat cu pompă, adaptoare, reductoare pentru cilindri de diferite capacități, un mosor cu fir de rafie pentru legarea rapidă a baloanelor, și care facilitează foarte mult acest proces. Cu toate accesoriile la îndemână, baloanele de orice formă și dimensiune pot fi umflate cu heliu. În funcție de materialele din care sunt fabricate baloanele, durata lor de viață diferă semnificativ.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Prodigitalmedia

Prodigitalmedia

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul