Criteriul National

Ca orice femeie, ador cizmele din piele naturală

Ca orice femeie, ador cizmele din piele naturală
septembrie 02
15:34 2016

Pentru creatorii de încălţăminte, cizmele de damă din piele naturală sunt un motiv de inspiraţie, deoarece ele reprezintă un produs foarte cerut pe piaţă şi lor le vin tot felul de idei pentru a combina culori, imprimeuri, lungimi, texturi, croieli şi decupaje, forme ale tocurilor şi ale tălpilor.

Am cizmele mele din piele naturală pentru zile active.

Când am mult de mers, zilele pline de acţiune în care trebuie să mă mişc la serviciu la piaţă, la grădiniţă, la şcoală, după diverse documente prin instituţii, aleg să port cizme din piele cu toc foarte mic sau cu talpă mai groasă gen cowboy, tip călăreţ sau rock. Preferata mea este o pereche de cizme din piele, de damă, pe care am achiziţionat-o online: sunt negre, gen rock, cu un toc de doar 2 cm. Perechea aceasta o ador pentru că este foarte versatilă şi mă scoate din orice situaţie, pentru că poate fi purtată la fustă si la pantaloni, la o pereche de blugi la fel ca şi la o rochie mini. Dacă ştiu că trebuie să plec dimineaţa şi să mă întorc seara acasă, după kilometri de mers pe jos, aceasta este alegerea mea.

Întotdeauna aleg cizmele lungi din piele naturală pentru ţinute elegante.

Pe de altă parte, consider că o femeie care poartă cizme din piele naturală, lungi, cu toc înalt, este foarte feminină, foarte sexy. Nu degeaba s-au inventat şi cizmele pentru vară. Când vreau să fiu elegantă, aleg din dulapul de încălţăminte perechea de cizme de damă din piele naturală de culoare nude, pentru că mi se pare foarte rafinată şi dă preţiozitate oricărei ţinute. Tocul nu este foarte înalt, de 9 cm, însă este subţire şi stabil. Ştiu că această pereche de cizme din piele naturală mă scoate din anonimat oriunde mă duc.
Cizmele din piele naturală sunt alegerea perfecta pentru a proteja picioarele pe vreme rece, pentru că oferă confort, căldura, eleganţă, feminitate.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro