Criteriul National

Ca orice femeie, ador cizmele din piele naturală

Ca orice femeie, ador cizmele din piele naturală
septembrie 02
15:34 2016

Pentru creatorii de încălţăminte, cizmele de damă din piele naturală sunt un motiv de inspiraţie, deoarece ele reprezintă un produs foarte cerut pe piaţă şi lor le vin tot felul de idei pentru a combina culori, imprimeuri, lungimi, texturi, croieli şi decupaje, forme ale tocurilor şi ale tălpilor.

Am cizmele mele din piele naturală pentru zile active.

Când am mult de mers, zilele pline de acţiune în care trebuie să mă mişc la serviciu la piaţă, la grădiniţă, la şcoală, după diverse documente prin instituţii, aleg să port cizme din piele cu toc foarte mic sau cu talpă mai groasă gen cowboy, tip călăreţ sau rock. Preferata mea este o pereche de cizme din piele, de damă, pe care am achiziţionat-o online: sunt negre, gen rock, cu un toc de doar 2 cm. Perechea aceasta o ador pentru că este foarte versatilă şi mă scoate din orice situaţie, pentru că poate fi purtată la fustă si la pantaloni, la o pereche de blugi la fel ca şi la o rochie mini. Dacă ştiu că trebuie să plec dimineaţa şi să mă întorc seara acasă, după kilometri de mers pe jos, aceasta este alegerea mea.

Întotdeauna aleg cizmele lungi din piele naturală pentru ţinute elegante.

Pe de altă parte, consider că o femeie care poartă cizme din piele naturală, lungi, cu toc înalt, este foarte feminină, foarte sexy. Nu degeaba s-au inventat şi cizmele pentru vară. Când vreau să fiu elegantă, aleg din dulapul de încălţăminte perechea de cizme de damă din piele naturală de culoare nude, pentru că mi se pare foarte rafinată şi dă preţiozitate oricărei ţinute. Tocul nu este foarte înalt, de 9 cm, însă este subţire şi stabil. Ştiu că această pereche de cizme din piele naturală mă scoate din anonimat oriunde mă duc.
Cizmele din piele naturală sunt alegerea perfecta pentru a proteja picioarele pe vreme rece, pentru că oferă confort, căldura, eleganţă, feminitate.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo